Ljubavna dinamika tranzitna Venera u Ovnu

Od 21. Marta do 14. Aprila tranzitna Venera će biti u znaku Ovna

Tranzitna Venera u Ovnu će tako da nam u narednom periodu donese pojačanu želju za životom, sve će se raditi žustro, odlučno, bez previše razmišljanja. Sve što budemo radili radićemo vrlo samouvereno, direktno, otvoreno, sve će se odvijati vrlo brzo {možda čak i brže od željenog, pa moramo malo da obratimo pažnju kada treba da se zaustavimo, da ne bude posle kasno}

VENUS-IN-ARIES-776x388

Naravno, najveći akcenat će biti na ljubavi. Sada više nema skrivanja, tajni, sramežljivih šunjanja „ko mače oko vruće kaše“, kao dok je Venera bila u Ribama. Oni koji su u potrazi za srodnom Dušom, u toku tranzita Venere kroz Ovna mogu da imaju zanimljive opcije, neočekivana poznanstva, pa čak i da vrlo brzo započnu ljubavnu priču, Za one koji pak već uživaju pored svoje lepše & jače polovine, ova Venera će razbuditi uspavane strasti i potpuno pokrenuti sa „mrtve tačke“ te odnose, posebno one dugogodišnje.

Aries-300x300

Ali ono što je tipično za Veneru u Ovnu je to da ona stalno mora da bude zainteresovana za drugu stranu, tj druga strana non-stop mora da radi nešto kako bi joj skretala pažnju i pokazivala & dokazivala svoju ljubav. Čim izostane takva vrsta pažnje, Venera u Ovnu gubi interesovanje. Venera u Ovnu traži da njena lepša & jača polovina bude oličenje super-osobe, da bude svestrana, borac, aktivna, da voli da se dokazuje, da bude prva (u bilo čemu, ali po mogućstvu u svemu da bude najbolja i na prvom mestu) jer je i ona sama, baš takva, perfekcionista koji po cenu svega želi najbolje od života i to odmah, ako je moguće, ako nije, onda po malo na silu, po malo uz inat, istera svoje do kraja.

Venus-in-Aries-woman

E upravo te osobine mogu da budu mač sa dve oštrice i da donesu probleme u međuljudskim odnosima u toku trajanja tranzita Venere kroz Ovna. Jeste da će ona nama da donese dovoljno hrabrosti i ambicije da guramo iz petnih žila ostvarenje svog nekog trenutno aktuelnog cilja u životu, ali u isto vreme ona će nam uskratiti takt, diplomatiju i strpljenje, te će tako naredni period, u bilo čemu, što je vezano za ostvarenje naših želja ako je ishitreno i „odmah i sad“ uslovljeno da prođe kao kada se nađemo u mraku, pa upalimo šibicu, a nemamo sveću koju bi uplaili da bi osvetlili mračni Put pred nama… džabe truda, bilo i prošlo… i to vrlo brzo…

Koliko toliko ćemo i moći da nađemo „zlatnu sredinu“ dok traje njen Put kroz Ovna, će zavisiti od samog tranzitnog Marsa koji će biti u ovo vreme još uvek u Blizancima. Zbog njega, mnogi od nas će morati da otvore četvore oči i da obrate posebno pažnju na svoj način razmišljanja, donošenja odluka, procenjivanje situacije & ljudi, kao i na svoje ponašanje & postupke, jer će naredni period biti vrlo neobičan i nepredvidljiv zbog ovog Marsa , i podložan subjektivnim reakcijama, i to vrlo brzopletim reakcijama.

venus-in-aries1

Tranzitna Venera u Ovnu je odlična za sve one obaveze & projekte & poslove koji traže od nas maksimalnu posvećenost, i da u tom procesu ne obraćamo pažnju na nas same {da li ćemo se iscrpeti, da li ćemo se čak i povrediti} već da svu svoju mentalnu i fizičku energiju usmerimo na ostvarenje cilja. Ona će nam tako, posebno naravno u periodu kada tranzitni Mars bude prešao u Jarca, dati smisao da brzo pronađemo rešenje za neki problem, ili da nađemo bolji {i brži} izvor zarade. Brzina je od velike važnosti, jer što se pre obezbede finansije, brže će se uživati u životu.

margeritta goreta

Kao što napisah malopre, Venera u Ovnu poseduje jak perfekcionizam, jer je ona preko Antiscije povezana sa znakom Device, pa otuda ta želja za onim najkvalitetnijim u životu, tj želja da se maksimalno ispune sopstvena {vrlo malo i tuđa} očekivanja ~ i otuda i problem posebno u ljubavnim odnosima ~ Venera u Ovnu je u znaku svog izgona, ona nema strpljenja da se neko tu premišlja i razmišlja, a preko Antiscije ova Venera je u Devici, u znaku svog pada, gde nema toleranciju ni prema kome ko nije iole blizu savešenstva. Naravno da takav stav može brzo da donese zamor u emotivnim odnosima, jer se ne ispunjavaju željeni standardi, pa otuda može da dođe i {kratkotrajno} razočarenje i ljutnja.

Šta nam donosi Venera u Ovnu možete pročitati ovde

4 мишљења на „Ljubavna dinamika tranzitna Venera u Ovnu

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.