Nedeljni horoskop od 08. do 14. Marta

Druga nedelja Marta će nastaviti sa laganim energijama ovog Sunca iz Riba koje će 10-03 da sklopi konjukciju sa Neptunom i koji će nam zajedno doneti ogromni nalet pozitivne kreativne energije. Već 13-03 Merkur izlazi iz svoje senke, a Venera se pridružuje Neptunu preko konjukcije i eto nam divnih par dana za uživanje u sitnim životnim radostima. Istog dana, imaćemo i Mlad Mesec na 23° Riba, koji će uz ove energije Neptuna zasigurno da nam proširi vidike, donese lepe vesti, produbi emocije sa našom lepšom & jačom polovinom, ili pak nam u život dovede vrlo zanimljivu i kreativnu osobu sa kojom bi mogli da započnemo lepu ljubavnu priču.

U toku ove nedelje akcenat će biti najviše na finansijama, pa povedite računa da ne bude nepotrebnih troškova & kupovine. Posao će biti u fokusu, promene su počele da se dešavaju i na vama je da se prilagodite. Imaćete puno obaveza, ali zahvaljujući dobroj organizaciji, uspećete sve da privedete kraju i zadobićete divljenje kolega i naklonost nadređenih. U domu, postoji sklad sa ukućanima, a moguće je i da ćete imati zanimljivu posetu ili poziv u goste, koji će vam zasigurno na najbolji mogući način „napuniti baterije“. Zanimljiv kontakt sa osobom koja je povezana sa inostranstvom, kao i neobične informacije koje ćete dobiti od nje, promeniće vam neke planove i projekte, ali na bolje. Do kraja nedelje možete očekivati i poboljšanje zdravlja & raspoloženja, a moguć je i neočekivani priliv novca.

Ova nedelja za vas donosi pregršt novih dešavanja, posebno na vašem radnom mestu. Ne samo što može doći do promene radnog kolektiva, već i ospisa poslovnih obaveza, te ćete morati malo da se pomučite i prilagodite novim uslovima na poslu. Bićete zauzeti, te ne zapostavite sebe ili svoje ukućane zbog toga, nađite vremena i za njih i svojih „5 minuta“, jer ako to ne uradite, ne samo što može doći do disharmonije u domu, već i disbalansa sa vašim zdravljem. Već neko vreme razmišljate o jednoj investiciji & kupovini i ova nedelja će vam pružiti mogućnost da dobijete sve željene informacije i tako donesete mudru odluku šta dalje. Potencijalni manji kvarovi u domu mogu do kraja nedelje da malo oslabe vaše finansije, ali za vikend draga osoba vas može obradovati lepim poklonom, ili pak će neko od rođaka imati divne vesti za vas, i to će vam odmah popraviti raspoloženje.

Do sada najviše vas je iscrpljivala konfuzna i monotona svakodnevnica, a ni ova nedelja neće biti na žalost izuzetak. Puno posla, obaveza, neplaniranih situacija, a postoji mogućnost i slabijeg sporazumevanja & komunikacije sa okolinom. Na sreću, ova nedelja je i zenit svih tih neprijatnih stvari i već do kraja nedelje osetićete poboljšanje na svim poljima svog života. Do kraja nedelje imaćete mogućnost da uz nečiju pomoć odradite jedan vrlo važan poslovni projekat, koji će vas brzinom munje staviti pod reflektore i pohvale nadređenih, te tako možete očekivati da ćete uskoro pregovarati sa njima o promeni vašeg poslovnog ugovora (na bolje) U domu takođe promene, razmišljanje o renoviranju, pa čak i preseljenju. Važan porodični događaj će vas spojiti sa rođacima i imaćete prilike da obnovite energije, kako u domu, tako i u vama samima.

Ova nedelja će vam malo izbaciti iz vaše zone komfora, kako na radnom mestu, tako i u domu. Vesti & informacije koje će vam potpuno neočekivano „pasti u krilo“ će hteli-ne hteli da donesu potrebu za prilagođavanjem i promenom nekih planova. Naravno, zbog toga, proverite ponovo kako stojite sa svojim finansijama, da ne bi posle bilo iznenađenja. U domu će takođe puno toga da se dešava, posebno sa lepšom & jačom polovinom. Jedan od ukućana & rođaka će možda imati neki problem koji ćete svi zajedno morati da rešite, kako se situacija ne bi iskomlikovala nepotrebno. Povedite računa da emocije ne dominiraju nad razumom i zaobičićete potencijalne nesporazume. Na poslu takođe aktivna komunikacija sa kolegama, dok će nadređeni iz prikrajka posmatrati kako se snalazite sa novim obavezama. Pripazite se da se ne preforsirate na poslu, jer vam to može oslabiti imunitet.

Vama predstoji izuzetno dinamična i povremeno dosta iscrpljujuća nedelja. Puno obaveza, posebno na poslu, ali i u vezi jednog člana vaše porodice. Ova nedelja u vaš život donosi situacije u kojima može doći do nesporazuma u komunikaciji sa okolinom zbog generacijskih razlika, te ćete morati da povedete računa da ne planete u sred razgovora, i da na taj način pokrenete disharmoniju u odnosima sa drugima. Vi jeste u pravu sada, ali zarad privremenog mira u kući, ili na radnom mestu, pustite da drugi ovog puta budu u pravu, vreme će pokazati rezultate, a vi ćete sačuvati energiju za posle. Zdravlje vas i dalje malo muči, naporan dnevni raspored vas sprečava da imate redovne obroke i vrlo važne periode odmora. Do kraja nedelje neočekivana lepa vest ili gest jače & lepše polovine ili pak mlađih ukućana će vam „napuniti baterije“ i odkloniti štetni uticaj stresa na vaše zdravlje.

Ova nedelja za vas će biti posebno povoljna što se tiče finansija i posla. Oni koji su u potrazi za poslom, ova nedelje im može biti ključna za dobijanjem važnih informacija. Za ostale, na radnom mestu će napokon da se pokaže da su vaše procene i analize bile tačne, i da su vaše kolege (pa možda čak i nadređeni) pogrešili. To će vam dodatno dati „vetar u leđa“ i imaćete prilike da se na najbolji mogući način istaknete i dokažete sa svojim umećem i mudrim odlukama. Ali, prevelika orijentacija na posao naravno da može štetno da utiče na vaše zdravlje, te ne zaboravite na sebe i svoje trebe, da ne bi posle morali da trošite vreme i na oporavak. Odlična komunikacija sa ukućanima, mlađi članovi porodice ili pak bliski rođaci će imati pozitivne vesti za vas, dok će vas lepša & jača polovina iznenaditi lepim gestom ili pak romantičnim vikendom.

Vi i dalje pokušavate da se organizujete sa svojim svakodnevnim obavezama, i baš vam to i ne ide od ruke. Ove nedelje neočekivano ćete imati pomoć sa strane, i to od osobe za koju niste ni predpostavili da želi & može da vam pomogne. Morate do sredine nedelje što bolje da se organizujete, posebno na poslu, jer ako to ne učinite, imaćete probleme sa nadređenima, pa tako i finansijske gubitke. Što se tiče dešavanja u domu, ukućani takođe „vode svoje bitke“, te je komunikacija dosta otežana i konfuzna. Strpljivim ulaganjem truda da se otkrije uzrok nesporazuma uradiće plodom u toku vikenda. Ove nedelje ne dozvolite da vas vaše uznemirene emocije odvuku u kuhinju ili poslastičarnicu, uteha u hrani sada može samo još više da unese disbalans u vaše telo. Vrlo je važno da se redovno i kvalitetno hranite i da što više vremena provodite na svežem vazduhu i da radite lagane vežbe.

Kako dinamična nedelja pred vama. Na svim poljima vašeg života dolazi do manjih ili većih promena. Iznenađenja će se samo nizati, posebno na polju posla & karijere, pa tako i finansija. Moguće je da ćete u toku ove nedelje upoznati vrlo važne i uticajne osobe koje bi mogle na (ne)posredan način da vam pomognu na poslu. Ali, koliko pozitivnih stvari se bude dešavalo na poslu, sa kolegama & nadređenima, toliko će nedefinisanih i komplikovanih stvari da se dešavaju u domu ili pak sa jačom & lepšom polovinom. Vežbajte strpljenje i toleranciju, do kraja nedelje taj konfuzni oblak nedorečenih informacija će proći, i vi ćete biti u mogćnosti da napokon prodišete punim plućima. Neko od starijih ukućana želi da renovira dom, vesti od rođaka vezanih za proširenje porodice, a i zanimljive vesti stižu iz užeg kruga bliskih prijatelja, možda poziv na neku proslavu ili kraće putovanje.

U toku ove nedelje imaćete prilike da razrešite neke nesporazume i bolje organizujete svoju svakodnevnicu. Veliki akcenat na posao i radno mesto, gde će biti najviše dešavanja & promena. Neočekivane vesti mogu preokrenuti razvoj situacije u potpuno drugačijem pravcu od onoga što ste očekivali da će se desiti. Samo povedite računa da ne odreagujete brzopleto, jer i dalje nemate sve potrebne informacije kako bi doneli mudru odluku. U domu takođe puno dešavanja, promenljivo zdravlje starijih ukućana, a posebno nova dešavanja sa lepšom & jačom polovinom, koja će takođe u toku ove nedelje imati pozitivne promene na radnom mestu. Obratite pažnju na svoj imunitet, koji je vrlo slab zbog svakodnevnog stresa. Do kraja nedelje bi mogli da se posavetujete sa stručnjakom i reorganizujete svoje svakodnevne navike što se tiče ishrane. Lagane sportske aktivnosti, boravak u prirodi ili prijatan vikend u dvoje vam mogu vidno „napuniti baterije“ i osnažiti energije.

Ova nedelja neće doneti mnogo promena u vašoj dobro organizovanoj svakodnevnici. Skoro sva polja vašeg života će ostati takva kakva su bila i do sada, ali to ne znači da ne treba promeniti dinamiku i energije koje vam kroje vaš svaki dan. Ovo posebno važi za posao, jer će vam se pružiti mogućnost da ili preko nekih društvenih mreža ili pak većih organizacija & firmi promenite (pa tako i poboljšate) svoj izvor prihoda. Kako se bude stabilizovala situacija sa finansijama i poslovnim obavezama, tako će i vaše raspoloženje i zdravlje da se menja u pozitivu. Do vikenda možete očekivati da će se pojavti neke prepreke ili smetnje u vidu neprijatnih situacija sa autoritetima, zakonodavcima ili nekom birokratijom koju nikako da završite. Potražite stručnu podršku & pomoć i sve će se na kraju završiti povoljno po vas.

Vrlo dinamična nedelja vam ide u susret, možda i previše dinamična za vaš ukus. Na poslu nesporazumi sa kolegama vezanim za neka dokumenta & birokratiju, dok sa nadređenima iako skladan odnos, biće podložan uticaju nekih komentara i postupaka vaših kolega, te će tako i ponašanje nadređenih da oscilira. Moguć je kontakta sa ljudima koji često putuju ili su pak vezani za inostranstvo. I u životu vaše jače & lepše polovine se dešavaju promene, posebno u krugu porodice ili pak sa finansijama, mnogo toga druga strana prećutkuje, ali vi nemojte insistirati da saznate sve, dozvolite drugoj strani sama to da reši, jer u suprotnom suočavanje može da dovede do rasprave. Zdravlje vam se poboljšava, posebno jača mentalna snaga, osećate nove energije koje vam idu u susret i za vikend možete očekivati i neplaniran priliv novca ili pak lep poklon kao znak pažnje od jednog člana porodice ili pak bliskog prijatelja.

Još uvek su na snazi energije koje vam prijaju i koje vam mogu omogućiti da ostvarite svoje želje i planove, posebno na polju privatnih odnosa, ili pak poslovnih projekata u kojima timski ste se udružili sa nekim. Nedelja pred vama vam donosi puno pozitivne energije, veliki nalet kreativnosti, kao i mogućnost da napokon završite sa jednim poglavljem svog života uspešno i da tako obezbedite sebi dobru osnovu za početak nove etape u vašem životu. Možete očekivati jako lepe vesti, pozive na proslave, rođendane, kraća putovanja. Lepša & jača polovina će vas iznenaditi nežnim gestom, koji će razgoreti stari plam strasti i ljubavi između vas (ovo posebno važi za one koji žele da obnove emotivni odnos sa nekim) Zdravlje stabilno, ali će dosta zavisiti od raspoloženja, te je preporučljivo da provodite vreme u prirodi, malo meditirate i dan završite sa mirisnom kupkom koja će očistiti vaše telo od negativnih energija.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.