Ljubav Vera Nada i stelijum u Ribama

Od 08. do 15. Marta na Nebu imamo predivni stelijum između Sunca, Venere i Neptuna iz Riba kojima će 13. Marta pridružiti i Mlad Mesec, i tada će i doći do prave ekspanzije pozitivne energije kreativnog impulsa Viših Kosmičkih Sila (jer tog dana i Merkur izlazi iz svoje senke) u našim životima. Astrolozi veruju da će ovo biti najsrećniji dan u toku Marta za mnoge od nas.

Sunce i Neptun tj kasnije Venera i Neptun se spajaju preko konjukcije na Sabijskom Stepenu pod nazivom „Malo dete grli belo jagnje pod budnim okom kineskog sluge“ koji nam govori o druženju, spajanju, ljubavi, veri i nadi. Takođe govori o mostu između generacija, ali i između ljudi koji žive na suprotnim stranama Sveta. Ovaj Sabijski Stepen se tako povezuje sa rastom i razvojem, spajanjem i prožimanjem dve sušte suprotnosti, zaštitu, ljubav prema ljudima, životinjama i prirodi, a s negativne strane govori o pasivnosti i nezainteresovanosti, kao i oštrom sukobu usled generacijskih & verskih & društvenih razlika.

Da će ovo biti zanimljiv period, govori nam i snažni napeti aspekt kvadrata ovog stelijuma sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom na osi Blizanac & Strelac, te će tako ovaj stelijum dodatno da nam u život donese mogućnost da prevaziđemo prepreke koje su nam postavljene na našem životnom Putu, kao i mogućnost da pravilno usmerimo energije ne samo ka ekspanziji duhovnog i emotivnog rasta, već i ekspanzije na polju bolje organizacije naše svakodnevnice, poslovnih obaveza i finansnijske situacije.


Sunce konjukcija Neptun : ovo je aspekt koji budi intuiciju i kod onih koji je nemaju. Aspekt koji nam pomaže da bolje „pročitamo“ sagovornika, tj sve ono što je skriveno, nedefinisano, maglovito, izbacimo na svetlost dana i tako bolje sagledamo celu priču. Olakšava „čitanje između redova“ i čak kod nekih može pojačati prekogniciju, prekognitivne snove, pa čak i telepatiju. Ovo je aspekt koji donosi mogućnost da se na lagan način postavimo „u tuđe cipele“ i da razumemo njegov život i ono što je najvažnije ~ damo odgovarajuću podršku i mudar savet, a isto tako i aspekt koji nam pomaže da obnovimo Veru i da se ponovo lako povežemo sa Višim Kosmičkim Silama.

Takođe, ovih nekoliko dana, treba da obratimo pažnju na svoje snove, jer će oni biti izuzetno jaki i zasigurno će nositi sa sobom poruke koje će nam pomoći u realnom & svakodnevnom životu. Ova konjukcija može da nam donese kontakt sa ljudima sa kojima se dugo nismo videli & čuli, sa putnicima, strancima, duhovnjacima. Naravno, ova konjukcija može da utiče i na naše zdravlje i da nam malo oslabi imunitet, sklonost prehladama, disbalans vode u organizmu, problemi sa telesnom temperaturom, malaksalost, kao i problemi sa srcem i pritiskom i lošim reakcijama na promene vremenskih uslova su takođe mogući.


Venera konjukcija Neptun : ovaj aspekt ili može da da zaista jedan lep period ispunjen mnogobrojnim lepim, uzvišenim, produhovljenim događajima, kontaktu sa osobama koje na toliko puno dobrih načina mogu da nas usreće, kako emotivno, tako i duhovno, ili pak da bude period kada ćemo stalno da nalećemo na ljude koji namerno pokušavaju da iskoriste druge za svoje sebične potrebe {posebno igrajući na kartu sažaljenja & emocija} Ova kombinacija najčešće se manifestuje u idealizaciji svega što je lepo u životu ~ posebno, naravno, emotivnom & privatnom životu.

Ovo je nežan aspekt, cvetići, leptirići, romantična večara uz sveće, posete umetničkim galerijama i muzejima, uživanje u pozorišnim predstavama, klubu književnika, otvaranjima izložbi, pesničke večeri, uživanje u laganim šetnjama dok zalazi sunce, slušanjem klasične muzike, uživanje u zajedničkoj tišini dok se komunikacija odvija samo na nivou otkucaja srca. Postojaće određene pozitivne energije, koje mogu da pojačaju harizmu i tako da pojačaju vibracije u međuljudskim odnosima, pa može da »padne« neki usputni flert ili koketiranje ovih dana, ali treba ipak malo povesti računa da nas ne ponesu previše „ružičaste emocije“ jer previše očekivanja koje ova konjukcija donosi može na kraju da donese i manja razočarenja.

Šta nam donose Sunce & Venera & Neptun u ljubavi ?
fire

Za Sunce ili Podznak u Ovnu : period tajnih ljubavi, prevelikih očekivanja, mnogo toga propuštate zarad „čekanja onog pravog“ kao i „da se poklope sve kockice“. Vi se polako spremite i krenite u susret ostvarenju svojih snova.

Za Sunce ili Podznak u Lavu : nalazite se u vrlo mirnom i tihom periodu kada vam je ljubav nekako strana, udaljena, pa i nedosižna. Ali, to je samo zatišije pred buru, pripremite se na iznenađenje koje vam ide u susret.

Za Sunce ili Podznak u Strelcu : došlo je vreme da se promene neke stvari u vašem privatnom životu. Ne brinite ako vas trenutno poslovne obaveze sprečavaju da provodite više vremena sa jačom & lepšom polovinom, jer će vas upravo to usmeriti ka još većoj privrženosti istoj.


earth

Za Sunce ili Podznak u Biku : ovo je jako lep period za vas, u kojem trebate da se opustite i prepustite, pa kuda vas voda odnese. Platonska ljubav koja sada može prerasti u nešto više i trajnije.

Za Sunce ili Podznak u Devici : hteli ~ ne hteli, sve će se okrenuti ka vašem privatnom životu. Uživajte u otkucajima srca vaše lepše & jače polovine, ili ozvaničite svoju ljubav sa njom. Poslušajte svoj unutrašnji glas, do sad vas nikada nije izneverio.

Za Sunce ili Podznak u Jarcu : period pred vama vam donosi lepe trenutke sa vašom lepšom & jačom polovinom, snažna telepatska povezanos sa njom (njim) vam omogućava da se bolje organizujete u svom životu i daje vam snažan osećaj smisla i svrhe života. Možda vas čeka i zajedničko putovanje.


air

Za Sunce ili Podznak u Blizancima : probuđena vam je znatiželja da otkrijete neku tajnu, a i emotivniji ste nego inače. Pripazite se brzopletih reakcija koji mogu da vam donesu rasprave.

Za Sunce ili Podznak u Vagi : pomalo ste upali u monotonu svakodnevnicu, odnosi sa lepšom & jačom polovinom su po malo izgubili „iskru“, ali to nije razlog da prekinete taj odnos. Ne brinite, uskoro stižu novi talasi plime i oseke koji će razgoreti stari plam’.

Za Sunce ili Podznak u Vodoliji : pred vama je period kada ćete balansirati između „firendzone“ i „the love of my life“ osećanja prema suprotnom polu. Morate jasno staviti do znanja svima šta osećate prema njima, jer u suprotnom može doći do nepotrebnih nesporazuma.


water

Za Sunce ili Podznak u Raku : uživajte u svojim emocijama, jer je pred vama period kada ćete imati prilike da uživate u prijateljskim druženjima i iskrenoj ljubavi. Ako planirate ozvaničenje veze ili proširenje porodice, ovo je pravo vreme za to.

Za Sunce ili Podznak u Škorpiji : izuzetno dimaničan i uzbudljiv perod pred vama (kako dobro, tako i loše) Odnos sa suprotnim polom će biti ispunjen tajanstvenim, po malo ljubomornim proveravanjima, a moguće je i da će vas lepša & jača polovina malo uhoditi po društvenim mrežama.

Za Sunce ili Podznak u Ribama : šta reći, nego uživajte u narednom periodu. Samo se pripazite da vas ružičaste naočare i urođena idealizacija svega i svačega ne spreči da ipak vidite stvari & ljude onakvim kakvi zaista i jestu.

Једно мишљење на „Ljubav Vera Nada i stelijum u Ribama

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.