Martovski horoskop 2021

Da vidimo šta će nam Baba Marta i zvezde na Nebu doneti u toku ovog meseca ☺

Dobrodošli u Mart dragi Ovnovi! U toku ovog meseca najveći fokus će biti na vašim planovima (najviše poslovnim) i vašem krugu prijatelja. Neočekivane poslovne ponude, koje ako i ne budete prihvatili, nećete puno da zažalite, jer se mogu pojaviti još bolje. Probudiće se snažna želja za promenama, vaša „4 zida“ će vas gušiti više nego obično, i često ćete biti van kuće, a možda se neočekivano pojavi i prilika za jednim lepim putovanjem. Puno svakodnevnih obaveza će vas nagnati da morate malo bolje da izbalansirate posao i dom i da drugačije pristupite izvršavanju svojih obaveza & obećanja. Iako će biti prilike za nerviranjem i brigama, ništa nećete postići time, već se okrenite iskustvima od pre i odatle izvucite pouku, pa samim tim i potencijalno rešenje za trenutni problem (jer se on ne dešava prvi put sada, pa da nemate već iskustva sa tim) Što se tiče zdravlja, biće dobro.

Dobrodošli u Mart dragi Bikovi! Fokus u toku ovog meseca će biti na vašoj karijeri, poboljšanju radnih uslova, potencijalnom unapređenju ili makar poboljšanju finansija. Pozitivne situacije, posebno na radnom mestu, mogu vam vratiti poverenje u ljude, pa i sam život. Neočekivano će se Točak Sudbine okrenuti u vašem pravcu, i ostvariti vam tajne želje o kojima sanjarite već duže vreme. Ali, čaki i ova lepa dešavanja u toku ovog meseca vas neće u potpunosti opustiti, i dalje ćete se boriti sa određenim strahom da će sve u jednom trenutku da stane, ili čak propadne, ako počnete otvoreno da se radujete pozitivnim promenama. Očekuju vas i simpatična iznenađenja ne samo u domu, među rođacima, već i u vašem privatnom životu, jer će Mart mesec od srca da stavi fokus i na to polje vašeg života. Sve ono što je do sada bilo nejasno, nedostižno ili pomalo zastrašujuće na tim poljima, najednom će se razjasniti i osetićete kao da vam je jedan veliki kamen pao sa Duše. Što se tiče zdravlja važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

Dobrodošli u Mart dragi Blizanci! Ovaj mesec će biti ispunjen mnogobrojnim zanimljivim dešavanjima, koja će ispratiti vaš živahni i znatiželjni duh, uvek u potrazi za novim i zanimljivim ljudima i situacijama. Jedino gde možete povremeno da imate problema u toku ovog meseca ~ vaše finansije. Jednostavno nikako da se „uklope kockice“ i da zarada bude u skladu sa uloženim trudom. Isto tako, neočekivani izdaci i troškovi takođe će vam izbaciti iz ravnoteže kućni budžet. Takođe, mesec koji nije naklonjen pozajmicama & podizanju kredita. U toku Marta sledi vam susret sa nekim koga jako dugo niste videli i ko će vam na neki način promeniti posmatranje života i doneti nove metode organizacije vaše svakodnevnice. Porodičan i privatan život će biti malo konfuzan, jer će se pojaviti situacije u kojima ćete dovesti u pitanje iskrenost dragih osoba. Što se tiče zdravlja, moraćete da budete umereni u svemu, kako u „iću & piću“ tako i sa potencijalnom dijetom.

Dobrodošli u Mart dragi Rakovi! Mart vam donosi fokus na sređivanju vaših finansija & prihoda, a promene koje će uticati na njih biće vezane za vaše radno mesto. Mnogo toga neplaniranog se može desiti, pa otvorite „4 oči“ za svaki slučaj. Na radnom mestu samo na prvi pogled je sve u redu, ali postoji mogućnost da ipak dođe do povremenih nesporazuma sa kolegama, posebno oko nekih zajedničkih projekata, koje ćete verovatno samo vi i da odradite na kraju, a oni će pokušati da preuzmu na sebe zasluge. U toku meseca može da se desi da se pojave strepnje oko nekih novih prilika & ponuda, i puno vremena ćete odmeravati „za i protiv“ da li da pristanete na ponudu ili ne. U domu vas ipak očekuje „mirna luka“ iako će vas „nešto“ vući da sanjarite o nekom putovanju (ili čak o promeni mesta boravka) Mogući su kontakti sa strancima i zanimljivim učenim ljudima. Što se tiče zdravlja, promene na bolje, zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Dobrodošli u Mart dragi Lavovi! Ovaj mesec će za vas da bude „zatišije pred buru“ i delovaće vam da se kod svih oko vas nešto dešava, a da vi stagnirate u mestu. Ali, ni izbliza neće biti tako. Čak šta više, očekujte neočekivano u toku ovog meseca! Veliki akcenat na vašim partnerskim odnosima, i novim mogućnostima da se ulepša zajenički život. Mlađi članovi porodice ili rođaci za vas će u toku ovog meseca imati puno lepih i radostnih vesti, a mogući su i pozivi na zabave ili proslave. Ondosi na radnom mestu, kako sa kolegama, tako i sa nadređenima u toku ovog meseca mogu vam dosta zadavati muke, jer ma koliko god pokušavali da budete korektni i fer-plej, uvek će se naći neka „sitnica“ koja će povući za sobom poplavu ne baš prijatnih situacija. Što se tiče zdravlja, krećite se više, lagane vežbe, odmor u prirodi, ili jednostavno dremanje uz laganu muziku će vam pomoći da „napunite baterije“.

Dobrodošle u Mart drage Device! Za vas ovaj mesec će biti u znaku dogovora & pregovora i traženju „zlatne sredine“. Svakodnevnica će vam biti ispunjena ne samo novim obavezama, već i novim životnim izazovima koji će tražiti brzo prilagođavanje i kompromis. Najviše promena će biti vezano za vaš posao, neki od vas će želeti da stave tačku na trenutni i okušaju se sa novim poslovnim ponudama, a neki će samo da pokušaju makar malo da poboljšaju komunikaciju sa okolinom i iskristališu odnos sa nadređenima koji su u poslednje vreme se malo „pomutili“. U domu sa porodicom, ili lepošm & jačom polovinom u toku Marta možete očekivati mir i sklad, iako su mogući neočekivani gosti koji vam mogu malo promeniti svakodnevnu rutinu. Imaćete prilike ili sa daljnjim rođakom ili prijeteljem da zajedno pokrenete neki projekat koji će u narednom periodu poboljšati vaše finansije. Što se zdravlja tiče, moraćete više da se odmarate, kako bi održali balans na emotivnom-psihičkom nivou.

Dobrodošle u Mart drage Vage! Ovog meseca možete da očekujete da ćete imati prilike da zablistate na svom poslu, ili pak da budete aktivniji na društvenim mrežama, što će opet na vašu sreću, doprineti boljem statusu i ugledu. Neočekivani kontakti, posebno sa strancima, u toku ovog meseca biće blagotvorno, kako za vaš posao, tako i za vaš porodični život. Puno prijatelja u vašem domu, pozivi na druženja, proširenje kruga poznanika novim neobičnim, ali uticajnim, ljudima. Ako ste do sad malo „plivali u mutnom“ što se tiče odnosa sa lepšom & jačom polovinom, Mart vam donosi mogućnost da otkrijete uzrok pojave pogrešnih dimnih signala i posle dužeg vremena uživate i na tom polju vašeg života. Što se tiče zdravlja, placebo efekat će voditi glavnu reč, pa se pazite da sami sebi ne zakomplikujete zdravlje nepotrebno.

Dobrodošle u Mart drage Škorpije! Fokus ovog meseca će biti na vašem domu i porodici. Ma koliko jednostvano nemali vremena od poslovnih obaveza da se posvetite ukućanima, nepredviđene situacije će vas „vući“ ka njima, pa bi mogli usled rastrzanosti i velikih obaveza da malo posustanete sa snagom tokom Marta. Najviše ćete brinuti zbog slabijeg zdravlja jednog od članova porodice ili neke komplikovane finansijske situacije koja nikako da se reši. Što se tiče posla, na radnom mestu „korak po korak“ do kraja meseca situacija će se regulisati i vi ćete imati prilike da se istaknete u najboljem svetlu, što će najviše da utiče na promenu stava i mišljenja o vama od strane vaših nadređenih. Što se tiče samog privatnog života, i dalje će biti oscilacija i dosta nedorečenih situacija, ali, ne treba da brinete i to će polako da se dovede u red do kraja Marta. Zdravlje će biti solidno, sem povremenih prolaznih problema sa pritiskom, krvnom slikom i nesanicom.

Dobrodošli u Mart dragi Strelčevi! Fokus u toku ovog meseca biće na informacijama. Potpuno neočekivano može da se desi da do vas stignu vesti vezane ili za neke stare investicije ili pak staro radno mesto. Moguće je da će vas one naterati da se zapitate (a i po malo zabrinete) šta da radite dalje i koju odluku treba da donesete. Napravite tabelu „za i protiv“ i posavetujte se sa vama bliskom osobom od poverenja. Tek onda, polako, donesite odluku. Izbegavajte unapred da sumnjate u potencijalno pozitivan ishod neke situacije, jer u u toku Marta Točak Sreće se okreće u vašu korist što se tiče pregovora & profitabilnih poslovnih ugovora, ali isto tako, nemojte brzati, pa u strahu da ne propustite dobru priliku, nesmotreno kažete ili uradite nešto ne baš dobro. Mnoga nerešena pitanja iz prošlog meseca vas sada sustižu i pritiskaju da ih rešite. Nemojte se brinuti, i za to Univerzum u toku Marta ima rešenje za vas. Što se tiče zdravlja, odmarajte više i ne preterujte sa fizičkim aktivnostima, jer ćete sporije u toku ovog meseca „puniti baterije“.

Dobrodošli u Mart dragi Jarčevi! Ovaj mesec vam donosi neočekivanu dinamiku koja će vam puno izmeniti vaše svakodnevne obaveze, pa i navike & rutinu. Nema potrebe da se nervirate, ili pak da se brinete, da li ćete sve uspeti da postignete, jer naravno, da hoćete, ali ipak, pronađite vremena i za odmor, i potpuno isključivanje od uticaja i porodice, i prijatelja, pa i društvenih mreža. Mnogo toga će vam se dešavati u toku Marta, moguća su neplanirana kraća putovanja, rešavanje nekih birokratskih pitanja, ili pak nove poslovne ponude & dorada / izmena starih poslovnih ugovora. Takođe, u toku ovog meseca može se pojaviti prilika & ponuda da promenite nešto u vašem domu, bilo da je u pitanju sređivanje, renoviranje, kupo-prodaja ili čak konkretno preseljenje u drugi grad & državu. Posavetujte se sa vašom lepošm & jačom polovinom i tako obezvedite sebi „vetar u leđa“ kada budete doneli ove važne životne odluke. Što se tiče zdravlja, morate više da odmarate i da obratite pažnju na svoj imunitet koji u toku ovog meseca može biti slabiji.

Dobrodošle u Mart drage Vodolije! Fokus ovog meseca će kod vas biti na rešavanju „maglovitih“ i dosta „mutnih“ dešavanja na radnom mestu. Moguće je da će se otkriti mnoge „ispod žita“ mahinacije koje su na (ne)posredan način štetno uticale na vaše radno mesto ili čak na vašu reputaciju. Sve one nedorečene situacije iz prošlog meseca, sada postaju jasnije i lakše ćete moći da ih rešite. Mnogo toga vam se vrzma u glavi, ali i dalje niste sigurni da li treba (ili smete) da podelite svoje ideje & planove & stavove sa ljudima iz vaše okoline, jer su vas nedavno neki od njih razočarali, jer nisu bili iskreni prema vama. Zbog lošeg iskustva od pre, čak i pozitivni događaji u domu će kod vas da izazovu sumnju i jedno vreme ćete biti na distanci, umesto da se radujete zbog tig događaja. Takođe, imaćete prilike i da se pomirite sa nekim rođakom ili bliskim prijateljem. Što se zdravlja tiče, nepromenjeno, ali povedite računa malo o ishrani.

Dobrodošle u Mart drage Ribe! Mesec ispunjen promenama, ali mnogo toga će i dalje da bude dosta nejasno i neće vam dati prilike da jasnije sagledate posledice i potencijalnu realizaciju tih situacija u budućnosti. Ne treba da brinete, jer ćete samo pre vremena „istrošiti baterije“, već se bazirajte na iskustvima od pre, a ako ih nemate, posavetujte se sa ili autoritetom, ili stručnjakom, ili pak osobom u koju imate najviše poverenja. Fokus će dodatno da bude na odnosima sa lepšom & jačom polovinom. Dosta puno dešavanja i u njihovom životu koja će naravno da (ne)posredno utiču i na vašu svakodnevnicu, a može da se desi da nekima od vas se u život vrati stara ljubav. Mart mesec od vas traži ovog puta da ne budete previše strogi prema sebi i da se povremeno slobodno prepustite vašoj divnoj mašti i sanjarenjima, jer je to vaš, jedini, način da ne samo popravite sebi raspoloženje, već i zdravlje.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.