Uticaj tranzitnog Marsa u Blizancima

Šta nam donosi tranzitni Mars u Blizancima možete pročitati ovde

○ Podznak u Ovnu ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 3 polje natala. Pripazite se u saobraćaju, posebno ako ovaj Mars ima loše aspekte sa nekom vašom natalnom planetom. Žustrija komunikacija, slabija koncentracija, aktivnosti u životu vaših rođaka mogu uticati na promenu vaše svakodnevnice što vam baš i neće ići na ruku, te su moguće i rasprave sa njima i razilaženje u životnim & porodičnim ciljevima. Obratite pažnju na potencijalne povrede ruku, udarce, posekotine ili opekotine po prstima, ili tokom treninga da ne povredite zglob ili lakat. Ako planirate da idete na put, obratite pažnju na sve detalje i proverite sve informacije, kako ne bi kasnije bilo problema u komunikaciji i organizaciji. Moguće je da ćete u ovom periodu poželeti promenu prevoznog sredstva ili pak promeniti rutinu puta vraćanja kući sa posla.

○ Podznak u Biku ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 2 polje natala. Obratite pažnju na vaš novčanik, povedite računa o prihodima i izdacima, nemojte odreagovati ishitreno ili tvrdoglavo u toku pregovora oko sklapanja nekog profitabilnog poslovnog ugovora, jer možete ostati kratkih rukava. Obratite pažnju na svoj vrat i gornji deo ramena, jer ćete tu biti skloni povredama, posekotinama, opekotinama, ili pak prehladama i ukočenjima u ovom periodu. Obratite pažnju na zube i krajnike takođe i izbegavajte hladna pića i brzu hranu. U ovom periodu mogu da se jave problemi u komunikaciji sa okolinom, a kritike i zamerke (čak i ako su dobronamerne) mogu da kod vas utiču štetno na samopouzdanje i samovrednovanje. Poradite na sebi i ne dozvolite da upadnete u vrzino kolo samokritike i samounižavanja koji mogu da odvedu u nepotrebno torošenje ili poremećaje u ishrani.

○ Podznak u Blizancima ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 1 polje natala. Donosi vam prvenstveno porast snage, kako fizičke, tako i mentalne. Bićete aktivniji, neće vas držati mesto, nervozniji od uobičajenog, skloni da natovarite brdo obaveza i poslova, a posle da zbog toga „padate u vatru“ i nervirate se. U slučaju da ovaj Mars ima dobre aspekte sa vašim natalnim planetama, ovo će biti odličan period za vas da pokrenete važne stvari i projekte i okrenete „nov list u životu“. Nagle promene raspoloženja, kao i izražena nervoza će uticati na (ne)spavanje i pucanje kapilara u oku, kao i oscilirajući pritisak. Ovo je period kada ćete se dosta baviti svojim uticajem na tuđe živote, tj postaćete svesniji kakav uticaj imate na druge. Harizma će vam biti pojačana i povedite računa da neke vaše reči ne budu pogrešno protumačene.

○ Podznak u Raku ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 12 polje natala. Ovakva postavka i nije baš najbolja, posebno ako taj isti Mars ima izazovne aspekte sa nekom od vaših natalnih planeta. Moguće je da ćete u ovom periodu često da pravite greške, kako u odnosu sa drugima, bliskim osobama, rođacima i prijateljima, tako i u odnosu na autoritet & zakon, te je moguće da ćete čak doći i u situaciju da ispaštate zbog tih loših odluka (svađe i prekidi nekih odnosa ili pak kraći sudski sporovi & plaćanje kazni) Što više se odmarajte, vodite računa o unosu tečnosti i vitamina, pripazite se povreda u donjim ekstremitetima i zadržavanju vode u stopalima. U ovom periodu takođe iznegavajte vožnju & putovanja u toku noći, kao i boravak na mestima koja su vam nepoznata, jer je moguće da ćete naići na ne baš prijatne ljude.

○ Podznak u Lavu ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 11 polje natala. U ovom periodu bićete aktivniji što se tiče druženja i korišćenja društvenih mreža. Puno toga će vam skrenuti pažnju, a i puno novih mogućnosti da se ostvare neki vaši planovi i projekti, bilo da su vezani za posao ili privatnu sferu, jer ćete u ovom periodu lakše pronalaziti istomišljenike i osobe koje žele da vam pomognu (sem ako ovaj Mars nema loše aspekte sa nekom vašom natalnom planetom, u tom slučaju, izbegavajte pomoć i savet drugih) Posebnu pažnju obratite na stresne situacije koje mogu da vam štete srcu, nervnom sistemu, i krećite se više kako bi izbegli probleme sa venama i grčenje mišića. Za one koji imaju potomstvo, ovo će biti period kada će njihovi „ukrasi sveta“ početi da sazrevaju i da imaju neka svoja mišljenja koja mogu da budu dijametralno razičita od vašeg, pa se naoružajte strpljenjem.

○ Podznak u Devici ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 10 polje natala. Aktiviraće vaše polje posla i karijere, vašeg ugleda i statusa u društvu. Ako ima dobre aspekte sa vašim natalnim planetama, ovo može da bude sjajan period za ili pronalaženje posla ili pak poboljšanje radnih uslova i napredovanja u karijeri. U ovom periodu obratite pažnju ne samo na vaše reči, već i na vaše ponašanje, jer ćete biti baš u centru pažnje svih oko vas, kako u poslovnom, tako i u porodičnom okruženju i šta god budete rekli & uradili sada imaće dalekosežno dejstvo na vašu budućnost. U ovom periodu vrlo je važno da se dobro organizjete i da pronađete ljude koji će vas podržati u svemu ako želte da ostavite dobar utisak na druge. Vodite računa o ishrani, redovno unosite i vitamine, krećite se što više i vežbajte, makar lagane vežbe i ne dozvolite da vam posao ili bilo koje druge obaveze oduzmu vreme za odmor.

○ Podznak u Vagi ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 9 polje natala. U ovom periodu želećete da proširite svoje znanje, da nadogradite svoja učenja i tražiteće mudre i stručne ljude da vas posavetuju ili pak vam prenesu svoje znanje. Mnogi će doneti odluku i da pokrenu i neko dodatno školovanje, bilo ono samo običan kurs ili pak neka viša škola, ili spremanje diplomskog & magistarskog rada. U ovom periodu kontakt sa vrlo zanimljivim ljudima koji će uticati da promenite svoje stavove prema životu, Veri, filozofiji, misticizmu, divinaciji, i prema vama samima. Period kada ćete se povremeno osećati kao Don Kihot sa vetrenjačama, ali i to će proći… Posebnu pažnju obratite na ishranu, izbegavajte slatko, slano i alkohol, ali i slatka & gazirana pića, jer u ovom periodu vaša jetra & slezina neće raditi „punom parom“ kao pre, pa se mogu pojaviti problemi sa zdravljem.

○ Podznak u Škorpiji ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 8 polje natala. Ovaj Mars generalno voli da bude u ovom polju, te tako će u ovom periodu vi da imate prilike da izbacite na površinu sve ono što je negativno u vašem životu ili pak sve ono što je dotrajalo i što više nema smisla u vašem životu. Period pročišćenja na materijalnom i mentalno & duhovnom planu će biti dosta iscrpljujući, ali ako ovaj Mars ima dobre aspekte sa nekom od vaših natalnih planeta, zasigurno će ovo biti period preporoda za vas. U ovom periodu morate povesti računa o svom zdravlju, jačati imunitet, ali i raditi na svom psihičkom i mentalnom zdravlju, jer ćete biti skloni crnim mislima i uvećanim strahovima. Kod nekih se može pojaviti opcija lečenja u vidu manje hirurške intervencije.

○ Podznak u Strelcu ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 7 polje natala. Naravno da će „na tapetu“ biti odnosi sa drugima, prvenstveno partnerski odnosi, poslovni i emotivni. Ako ste u periodu života kada planirate da promenite nešto vezano za posao i izvor zarade, sada je trenutak za to, naročito ako ovaj Mars ima dobre aspekte sa vašim natalnim planetama. S druge strane, odnos sa lepšom & jačom polovinom u ovom periodu će takoće da bude dinamičan i ni malo dosadan i vrlo pozitivan pod uslovom da Mars ima dobre aspekte sa vašim natalnim planetama. Dok Mars bude prolazio kroz znak Blizanaca moraćete da povedete računa o svom zdravlju, posebno u predelu donjeg dela leđa, kukova i bubrega (bešika & prostata) i da ako je potrebno se posavetujete sa lekarom (nikako „sam svoj majstor“)

○ Podznak u Jarcu ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 6 polje natala. Pripazite se u narednom periodu što se tiče vašeg mentalnog i fizičkog zdravlja. Posebno ako ovaj Mars ima neki loš aspekt sa vašom natalnom planetom, bićete skoniji povredama, kao i slabijem imunitetu, a dobijanje dijagnoze i odgovarajućeg tretmana može da izostane. Ako pak ovaj Mars ima dobre aspekte sa vašim natalnim planetama, ovo može da bude dobar period da ojačate svoj organizam (prvenstveno mentalno & psihički) i da se okrenete jačanju samog tela (u zdravom telu, zdrav duh) U ovom periodu mnogo toga u vašoj svakodnevnici će se izmeniti, nešto će vam se dopasti, nešto baš i ne, ali sve te promene vode ka poboljšanju životnih uslova. Neki od vas bi mogli da aktivnije se bave životom svojih kućnih ljubimaca.

○ Podznak u Vodoliji ○
~ tranzitni Mars prolazi kroz vaše 5 polje natala. U narednom periodu vaš ljubavni život može da postane vrlo dinamičan, strastven, pun iznenađenja, posebno onih prijatnih ako ovaj Mars sklapa dobre aspekte sa vašim natalnim planetama. Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom mogu da upoznaju zanimljive ljude, ali će taj odnos da ostane na kraćim susretima i višesatnim pričama preko telefona nego na nečemu konkretnijem. Za one koji uživaju pored lepše & jače polovine ovo će biti period probuđenih strasti, a za neke i mogućnost neplaniranog proširenja članova porodice. U ovom periodu dobro bi bilo krenuti neki aktivni hobi, bilo da je reč o nekom kreativnom kursu stranih jezika, slikanja, fotografije, bilo da je reč o konkretnom treningu, borilačkim veštinama itd. Aktivnost na fizičkom nivou će održati dobru aktivnost mentalnog sistema.

○ Podznak u Ribama ○
~ tranztini Mars prolazi kroz vaše 4 polje natala. Naredni period će u vaš dom da donese neke promene, posebno u komunikaciji i stavu prema ukućanima. Ovakva postavka za Mars baš i nije dobra, jer to nije planeta koja se dobro snalazi u „4 zida“ i treba joj slobode i prostora da bi mogla da „diše“. Slično će se dešavati i sa vama i sa nekim članovima vaše porodice. Tenzije mogu da postoje, čak i uz dobre aspekte ovog Marsa sa vašim natalnim planetama. Želja da se promene ta „4 zida“ od renoviranja do preseljanja mogu vam preokupirati pažnju ceo ovaj period. Pripazite na zdravlje jednog od ukućana. U ovom periodu morate povesti računa i o sebi i svom zdravlju, posebno u predelu donjeg dela pluća, dijafragme i želuca. Iskrana mora da se menja, da se unese više povrća i voća i morate da nađete vremena za odmor, meditaciju ili pak obično sanjarenje kako bi što brže i bolje „napunili baterije“ i sprečili pad imuniteta.

3 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.