Sunce u Strelcu početak novih avantura

Sunce 21. Novembra 2020. u večernjim satima prelazi iz vodenog fiksnog znaka Škorpiona u vatreni promenljivi znak Strelca i biće tu sve do 21. Decembra kada će nam najaviti početak Zime.

Sunce u Strelcu će nam tako preusmeriti fokus sa našeg unutrašnjeg sveta, na spoljašnji, izvan granica u kojima smo do sada (ne)namerno živeli.

sagittarius-wallpaper_621271663

Ovo vatreno klupko će nam tako povećati samopouzdanje, želju za učenjem, spoznajom, preispitivanjem filozofije, religije, politike, zakona, a isto tako će nam dati priliku da budemo spontaniji & iskreniji & otvoreniji & direktniji prema ljudima iz naše okoline (ali i prema sami sebi)


images

Sunce u Strelcu kao tranzit će nam doneti nove energije koje će nam pomoći da shvatimo Svet oko sebe i da na taj način shvatimo i sebe, da uvećamo svoju hrabrost i optimizam, da proširimo svoje vidike i shvatanja, da naučimo nešto novo ili da prihatimo neka nova učenja koja su nam možda do sada bila strana ili nerazumljiva (dodatnu pomoć u tom će biti i sama postavka tranzitnog Jupitera u Strelcu naravno)

sagittariusNew

Ovaj tranzit će nam takođe omogućiti da dođemo u kontakt sa ljudima koji su potpuno drugačiji od nas, potpuno različiti kako na duhovnom, emotivnom, tako i na društvenom, političkom, verskom ili ekonomskom nivou. Upoznavanje novih ljudi, proširivanje kruga prijatelja, dolazak u kontatk sa duhovnjacima, astrolozima, mudracima.

10.jpg

Naravno, može da nam donese i priliku za putovanjima, ako ne konkretnim fizičkim, onda makar u mislima, kroz maštu i fantaziju. Budi u nama ne samo kreativnost, već i širokogrudost, optimizam, darežljivost, saosećanje, ali s druge strane i kapricioznost, brzopleto zaključivanje i neobraćanje pažnje na potencijalne probleme & opasnosti.


стре-ец-учник-31803726

Od aspekata tokom svog putešestvija kroz znak Strelca, ovo tranzitno Sunce će imati :

« 25/11 inkonjukcija sa Lilith iz Bika
» 26/11 trigon sa Hironom iz Ovna
« 28/11 inkonjukcija sa Uranom iz Bika
» 09/12 kvadrat sa Neptunom iz Riba
« 11/12 trigon sa Marsom iz Ovna
» od 18/12 do 21/12 konjukcija sa Merkurom
~ kazimi konjukcija 20/12
○ od 21/12 zajedno sa Suncem prelazi u znak Jarca i tako nam najavljuje početak Zime.


Sagittarius-Crop-Crystal-B-Astrology

Sunce u Strelcu kao tranzit, posebno ako ima dobre aspekte sa natalnim planetama i prolazi kroz benefično polje, može da donese bolji odnos sa nadređenima & poslodavcima, kao i poštovanje & pohvale od njih. Donosi mogućnosti za nadograđivanjem znanja, bilo da je reč o klasičnom školovanju, bilo samostalnom.

dasda

Takođe, Sunce u Strelcu nam donosi mogućnost da ispravimo svoju lošu Karmu, jer sam znak je taj koji je direktno povezan sa Višim Kosmičkim Silama, pa samim tim može preko Sunca (život, energija, svest) da ojača Veru i duhovnost, da kroz prekognitivne snove & snoviđenja, ili pak »znakove pored puta« nam prenese poruke sa Neba.

1dea588c7d83da634ba85a17a7b09f4a

Takođe, zbog pomešanog uticaja samog Jupitera koji će još samo do 19/12 biti u znaku svog pada, znaku Jarca, a od 19/12 (pa sve do 14/05/2021) u znaku Vodolije, ovaj tranzit itekako može da nam poboljša finansijsku situaciju, jer jednostavno donosi sreću, pozitivnost i sva ostala dobročinstva i dela milosrđa, makar i na tih par dana sredine Decembra, tj dok samo Sunce bude bilo u znaku kojim vlada ovaj Jupiter.

Polje kroz koje bude prolazilo tranzitno Sunce u Strelcu (pod uslovom da ima dobre aspekte sa natalnim planetama!) će u narednom periodu da zasija svojom najpozitivnijom energijom i doneće mogućnost vrlo lepih i srećnih događaja.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.