Ribe horoskop za Novembar 2020

•○• za Sunce ili Mesec ili Podznak u Ribama •○•
Posao

Polje karijere i nije baš mnogo naglašeno u toku prve polovine Novembra, ali od druge polovine Novembra kada samo Sunce bude prešlo u znak Strelca i prolazilo kroz vaše polje karijere, mogu se očekivati manji usponi i padovi, ali bez većih problema sa nadređenima i na radnom mestu sa kolegama. Ali, ipak trebali bi da se pričuvate subjektivnih i ishitrenih poteza i da vodite računa na koji način razgovarate sa saradnicima, kolegama i naročito, autoritetima tj poslodavcima posebno prve i poslednje nedelje Novembra. I pored ovoga, vaše su poslovne pozicije u toku ovog meseca više nego dobre, jer isto ovo Sunce dok još bude bilo u znaku Škorpije imaće skladni aspekt trigona sa vašom planetom Neptunom, ali i dobar aspekt sa stelijumom iz Jarca (Jupiter, Pluton, Saturn) Od sredine Meseca kada bude bio Mlad Mesec u Škorpiji i sama Venera bude prešla u znak Škorpije i tako došla u vaše polje ne samo autoriteta, poslodavaca, već i ljudi iz inostranstva, neki od vas će ostvariti jednu jaku saradnju sa upravo ljudima iz inostranstva, ili pak doći u mogućnost da dobiju posao koji je vezan za strance, dok će neki od vas biti podstaknuti da krenu na neke seminare ili dodatno usavršavanje, da odluče da se vrate višem obrazovanju, da se konsultuju sa mudrim i učenim ljudima, mudracima, duhovnjacima, ali i ezoteristima, sa željom da će posle toga dobiti promenu radnog mesta i napredovati, jer će obogatiti svoje životno iskustvo. Neki od vas će započeti i važne poslovne projekte koji se mogu vezivati za državne i javne institucije, posebno pred kraj druge nedlje Novembra. Finansijski je za vas najpovoljnija druga polovina Novembra, kada možete očekivati čak i neočekivane prilive novca ili pak vaćanje neke davno zaboravljene pozjamice. Uspešan poslovni mesec koji će mnogima od vas doneti odlične rezultate.

Zdravlje

Zdravlje će biti uglavnom dobro, mada bi oni osetljiviji trebali da se čuvaju hladnoće i vlage, jer ipak je vaša planeta Neptun u svom znaku, znaku Riba i ima ovaj snažni vodeni trigon sa Suncem iz Škorpije. Naročito će vam biti osetljiv uro-genitalni trakt, ali i imunitet vezan za alergije. Vodite računa o sebi, toplije se oblačite i zapamtite – za vas sada svaki problem kreće od nogu, ili pak i vaše glave (snažna mašta, pa tako i potencijalno preterivanje uslovljeno velikom brigom, mogu vam doneti nepotrebne strahove i strepnje vezane za vaš život i tako psihički da se istrošite, a da ne dobijete priliku da na vreme „napunite baterije“) i to posebno obratite pažnju 15/11 kada bude bio Mlad Mesec u Škorpiji i 30/11 kada bude delimično Pomračenje u Blizancima.

Ljubav

Vaše odnos sa lepšom & jačom polovinom tokom Novembra može biti prilično zadovoljavajuća, ukoliko vi povremeno „zažmurite na jedno oko“ na neke propuste ili gluposti kojima će voljena osoba biti sklona, ili pak ako smanjite idealizaciju voljene osobe i njenog ponašanja. Iako će vam se povremeno činiti da izigravate učitelja i non stop usmeravate jaču & lepšu polovinu na ispravan Put, pokušajte da mu/joj progledate kroz prste, ali ne previše. Ne postoji prava namera niti potreba da vas nervira, jednostavno, drugoj strani je mozak previše okupiran obavezama na poslu, ili nekim ličnim problemima vezanim za njihovu porodicu, i s vremena na vreme u toku Novembra jača & lepša polovina će napraviti po neki „kisk“ koji će kasnije da pokuša da „izvadi fleke“ nekim (pre)skupim poklonom ili nezaboravnim izlaskom & provodom u gradu. Imaćete utisak da nemate na pravi način svoju jaču & lepšu polovinu pored sebe, jer ovaj vaš Neptun kako god, donosi zamagljen pogled, skriva neke detalje i informacije, i nikada ne dozvoljava da do kraja se sagleda celokupna priča. Ali, ono što je naj važnije je da tokom Novembra nema nekih pravih, velikih prepreka niti problema u vašim bitnim emotivnim odnosima zahvaljujući aspektima među tranzitnim planetama koje vam generalno „idu na ruku“ (makar do poslednje nedelje Novembra) Slobodne Ribe idu ka jednoj velikoj emotivnoj priči. Neki od vas će se zaljubiti u osobu koja živi daleko od njih, neko će partnera upoznati preko posla ili preko poslovnog putovanja. pojedine Ribe će čak ući u izuzetno lepu, ali i tajnu ljubavnu priču i to sve zahvaljujući opet ovom čarobnjaku Neptunu iz Riba. U kakav god emotivnog odnosa da uđete u ovom periodu, tj prve tri nedelje Novembra, ono što će biti karakteristično jeste velika i duboka ljubav, zanos i naglašena romantika. Strasti će igrati izuzetno veliku ulogu u svemu ovome, ali ako odnos započnete poslednje nedelje Novembra, može da se desi da ne bude sve tako lepo i „ružičasto“ i „vatreno“, jer će tada doći do negativnog uticaja kako Sunca iz Strelca tako i delimičnog Pomračenja iz Blizanaca.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.