Lav horoskop za Novembar 2020

•○• za Sunce ili Mesec ili Podznak u Lavu •○•
Posao

Iako ćete veći deo meseca Novembra imati osećaj da “presipate iz šupljeg u prazno” i smatrati da se ništa konkretno (pa tako i profitabilno) ne dešava u poslovnom životu, ipak ćete krajnjim rezultatima ovog Novembra biti prilično zadovoljni, prvenstveno zahvaljujući ne samo Suncu iz Škorpije kada bude skloplo dobar aspekt i sa Neptunom iz Riba, već i skladi sekstil sa stelijumom iz Jarca (Jupiter, Pluton, Saturn) i posle toga prešlo u znak Strelca. Možda i neće biti nekih naročitih pomaka do sredine meseca, ali ostatak Novembra zahvaljujući Mladom Mesecu i prelasku Sunca u znak Strelca vam donosi i jednu dosta zanimljivu poslovnu ponudu, a nekima od vas i nova poznanstva i važne poslovne kontakte (možda čak i sa strancima) pa čak i odlaske na službena putovanja van zemlje. Sa finansijama i pokretnom imovinom budite prilično oprezni, jer ćete doći u par situacija u kojima ćete napraviti pogrešne procene vezane za ulaganja ili kupovinu, i u kojima možete na žalost vrlo lako ostati praznog novčanika, ili pak čak izgubljenog novčanika, ključeva, tašne, mobilnog telefona. Zato, pažljivo raspolažite onim što sada imatei ne ulazite ni u kakve investicije, makar tokom prvog dela meseca Novembra.

Zdravlje

Sve dok Sunce ne uđe u znak Strelca, tj dok bude u fiksnom vodenom znaku Škorpije, vaš imunitet i zdravlje će biti dosta dobro, ali kako Sunce bude prešlo u znak Strelca, tako ćete polako početi da se osećate slabije, brže će vam se „trošiti baterije“ i bićete dosta nervozni jer će vas mučiti teški snovi ili pak jaka nesanica, te tako dobro obratite pažnju na svoje zdravlje, odmarajte i ne uzimajte baš sve apsolutno oko vas „k srcu“ i gledajte da ne reagujete previše subjektivno, posebno u periodu Mladog Meseca u Škorpiji sredinom Novembra i pred kraj meseca kada bude bio Pun Mesec u Blizancima. Osećaji statičnosti, umora, iscrpljenosti, takođe mogu da vam oduzimaju od mentalne snage, a mnoge od vas će mrzeti da se pomere s mesta i biće vam potrebno više sna i korigovanja ishrane ako žele da održe dobar imunitet kao i do sada što je bio.

Ljubav

U prvom delu meseca dok vaša planeta vladar Sunce bude bilo u Škorpiji, vi i vaša lepša & jača polovina ćete biti prilično neusklađeni. Onda kada vi imate vremena i kada ste raspoloženi, druga strana će biti zauzeta ili loše volje, i obrnuto. Dešavaće se i da prođe par dana, a da ne uspevate da se vidite ili provedete nešto više vremena nasamo. Iako se ovo neće sviđati ni vama niti vašoj jačoj & lepšoj polovini, to neće dovesti do većih problema među vama, mada će biti povremeno faza durenja i teranja inata, posebno u toku periodu Mladog Meseca u Škorpiji sredinom Novembra. U posle toga Venera pak prelazi u znak Škorpije, ali i Sunce prelazi u znak Strelca, u vaše polje ljubavi, te će ste tako tada itekako poboljšati kvalitet odnosa sa jačom & lepšom polovinom. Kod nekih od vas ovaj Mlad Mesec može doneti i želju da ozakonite ili ozvaničite vezu, ili da počnete da živite zajedno. Slobodni Lavovi će biti vrlo aktivni tokom celog Novembra, možda nećete izlaziti nešto naročito, kao pre, makar prve polovine meseca, ali ćete non stop biti okruženi prijateljima i nekim novim poznanstvima, pretešno stečenim preko društvenih mreža, a možda ćete biti u prilici da organizujete neku proslavu, ili pak ili budete pozvani negde na neko veselje. Najpogodnija za ulazak u novu ljubavnu priču jeste druga Polovina Novembra, kada preko osobe sa kojom se jako dugo družite možete upoznati nekog ko će vas momentalno osvojiti, prava ljubav na prvi pogled.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.