Devica horoskop za Novembar 2020

•○• za Sunce ili Mesec ili Podznak u Devici •○•
Posao

Sve vezano za poslovni deo vašeg života, kao i karijeru, će u toku Novembra, posebno prve nedelje, da se, prividno, uspori ili pak da deluje kao da su se mnoge „sile“ urotile protiv vas i ne dozvoljavaju vam da odradite željene planove i projekte do kraja. Ovo ne znači da ćete imati manje posla nego inače, možda čak i suprotno, već da će sve ono što ste pokrenuli laganim hodom napredovati, bez nekih velikih problema, ali i bez velikih pozitivnih preokreta, tj neće sve ići onako kako ste vi to perfektno u svojoj glavi ili na papiru isplanirali. Jedini momenat kada možete ostvariti nešto konkretnije, povoljnije, jeste druga polovina Novembra kada će uz Mlad Mesec i sam Merkur već biti u Škorpiji i sklapati dobar aspekt sa stelijomom iz Jarca (Jupiter, Saturn, Pluton) i kada će neke od vas baš da „potrefi“ izuzetno profitabilna saradnja ili poslovni dogovor & ugovor, čak je moguće da će na neki (ne)posredan način sve to imati veze sa strancima. Ovaj period je najisplativiji i po pitanju finansija & ulaganja & kupovine, jer će vam novac dolaziti lako, čak i u većim količinama od očekivanog (neko vraćanje zaboravljenog duga, bonus od nadređenih itd…) Pred kraj meseca ćete ipak malo morati vrlo da vodite računa o svojim troškovima, jer će oni biti povećani i neusklađeni sa prilivom novca, tj moguće je da će se iznenada pojaviti ili neki kvar u domu ili pak će biti potrebno pomoći jednom članu porodice vezano za zdravlje (ili pak posao, neku pokretnu imovinu)

Zdravlje

Nepovoljna pozicija vašeg vladara Merkura na početku meseca u znaku Vage zbog teškog aspekta kvadrata u odnosu na Saturn iz Jarca govori da će te se energetski trošiti više nego inače, posebno u mentalnom smislu, više nego obično mozak će vam raditi 500 na sat i imaćete previše toga u mislima, koje pak baš i neće biti ne samo dobro organizovane, već neće biti ni blizu pozitivnih i optimističnih, te ćete tako morati posebnu pažnju da posvetite svom imunitetu kroz neko alternativno lečenje, meditaciju, laganu ishranu i što više odmora i sna. Od druge polovine Novembra kada samo Sunce bude prešlo u znak Strelca, pripazite se potencijalnih upala & povreda, ali i obratite pažnju da vam ishrana bude u skladu sa vašom krvnom grupom i odrađena od strane stručne osobe (lekara ili nutricioniste) jer ovo nije period kada treba sami da brinete o sebi (bez obzira na pohvalno ogromno znanje koje imate iz oblasti medicine i prirodnog načina lečenja)

Ljubav

Mnoge Device će se truditi da svaki deo svog slobodnog vremena posvete svojoj voljenoj jačoj & lepšoj polovini ili pak simpatiji. Neke stvari koje dugo odlažete i koje ste možda obećali dragom vam biću mesecima unazad, sada možete konačno i ostvariti jer je Merkur vaša planeta vladar krenuo direktno početkom Novembra, ali uzdržite se od većih promena i objava makar do druge nedelje Novembra, kako bi prošao napeti aspekt tog Merkura sa Saturnom iz Jarca. Možda bude i neko kratko putovanje vezano (ne)posredno za lepšu & jaču polovinu. Kada Merkur bude prešao u znak Škorpije, biće vam povremeno teško da nađete prave reči, pa ćete svoju ljubav i naklonost više pokazivati delima, što će jača & lepša polovina itekako umeti da ceni i uzvratiće vam na isti način. Povremeno će vam biti teško da uskladite svoje obaveze i da imate dovoljno vremena za svoj privatan & porodičan život, ali i sami ste svesni one stare narodne “sve se može što se hoće”, pa tako ćete i vi sigurno da isplanirate i taj deo života i organizujete ga kako vama paše. Ceo Novembar je više nego pogodan za ljubavna uživanja, jer postavka Venere i u znaku Vage i u znaku Škorpije vama odgovara, te tako posebno za one koji su u potrazi za svojom srodnom Dušom, treba da date svoj maksimum, i da učvrstite odnos sa drugom stranom, ili pak da učinite prvi korak ka svojoj simpatiji, i da se tako povežete neuporedivo jače nego što je bilo moguće do sada. Slobodne Device tokom Novembra će dodatno da imaju savršenu priliku za zaljubljivanje i ulazak u emotivni odnos sa osobom kakvu do sada nisu upoznale, ali samo ako one odluče da izađu iz svoje zone komfora. Ovo može biti jedna velika i jaka ljubavna priča, jer vaše Sunce iz Device sklapa snažin dobar aspekt trigona sa stelijumom iz Jarca (Jupiter, Pluton, Saturn) Samo je pitanje da li ste emotivno dovoljno „zaljubiška“ da se oslobodite svoje zone komfora i učinite prvi korak…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.