Posejdon asteroid & hipotetička planeta

Asteroid ili hipotetička planeta Posejdon

Ovaj asteroid je jedan od 12 uranskih planeta koje je otkrio Alfred de Witte i toku I svetskog rata. Charles Emerson je kasnije proširio njihovo značenje i simboliku, a Eileen Nauman je takođe dodala nova značenja u svojoj knjizi „Medicinska Astrologija“.

Asteroid Posejdon je zanimljiv. Veruje se da je on „viša oktava“ Neptuna, ali da arhietipski više naginje Hironu. On je pokretač, inicijalna kapisla Univerzuma, koji nas svojim činom budi i pokreće na Put traženja Istine (spoznaje)

Uticaj ovog asteroida je takav da donosi maksimalnu (čak povremeno i osesivnu) etičnost, iskrenost, pravdoljubivost, duhovnu predanost (do granica izdržljivosti čovekovog tela i uma) Negativna strana Posejdona je naravno čista suprotnost, donosi laži, obmane, prevare, razočarenja, manipulaciju i ispiranje mozga.

Moderni Astrolozi čak povezuju asteroid Posejdon sa Aspergerom i Autizmom, biopolarnim poremećajem ličnosti, jer ovaj asteroid nema nikakve društvene veštine, u svom svetu je, skoro pa uvek odbija mogućnost da se nešto promeni u njegovom okruženju, za druge ovo je osobenjak, čudak, neko od koga se zazire i sklanja, jer njegovo ponašanje skoro uopšte nije u skladu sa društveno prihvaćenim pravilima.

Asteroid Posejdon se zato povezuje sa Istinom, apsolutnom, golom, totalnom Istinom ~ ono što vidiš u izlogu, to ćeš naći i u radnji (naravno, kada je dobro postavljen u odnosu na natalne planete)

Na www.asto.com ne dajte se zbuniti ~ imate dve mogućnosti (i obe tačne i obe su povezane sa ovom gore navedenom simbolikom)

a) prva je da se asteroid Posejdon nalazi pod rednim brojem 4341
b) druga je da se hipotetička planeta Posejdon nalazi pod rednim brojem h47

Trenutni (Oktobar 2020) tranzitni hipotetički Posejdon (h47) se nalazi na 11° Škorpiona, ni manje ni više u konjukciji sa tranzitnim retrogradnim Merkurom, dok se asteroid Posejdon (4341) nalazi na 15° Jarca u konjukciji sa tranzitnim Jupiterom, i biće istaknut u narednom periodu zbog samog Mladog Meseca iz Vage koji će biti 16. Oktobra.

Tako da u narednom periodu upravo zahvaljujući prvom h47, podpomognut retrogradnim Merkurom i samim trigonom sa Neptunom iz Riba, i drugom 4341, podpomognutim Jupiterom koji takođe ima pa aspekt sekstila (po treći put ove godine) sa Neptunom, saznaćeno nebrojeno puno tajni, što privatnih, što javnih, što Mundanih, koje će nam naravno puno promeniti dalji tok života ~ tajna će biti naravno u simbolici natalnog polja u kojem se Posejdon nalazi.

Do sledećeg čitanja,
pozdrav od Šmišonje Večitog Putnika
i mog Posejdona h47 pored Merkura u 1 polju

Schedule post for
October 10th 2020

2 мишљења на „Posejdon asteroid & hipotetička planeta

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.