Mlad Mesec u Devici

17. Septembra imamo Mlad Mesec na 25°00′ Device

On će biti ispraćen i kvadratom između retrogradnog Marsa iz Ovna i retrogradnog Saturna iz Jarca i samim trigonom ovog Saturna prema Suncu (pa tako i tom Mesecu) iz Device, i dodatno ovaj Mlad Mesec će imati i aspekt inkonjukcije sa retrogradnim Marsom, te se tako „krug zatvara“ što se tiče samog uticaja Marsa i Saturna u narednih par nedelja zajedno sa ovim Mladim Mesecom iz Device.

Ovaj Mlad Mesec će tako imati posebno snažnu energiju & vibraciju koja može, ali i ne mora, da promeni tok našeg života potpuno neočekivano (neplanirano) jer ako ovaj Mlad Mesec je dobro postavljen u natalu i ima skladne aspekte sa natalnim planetama, eto posle bure stiže lepo vreme ~ kako kaže stara narodna poslovica »Ako ti je lađa potonula, napravi od nje podmornicu i idi dalje«

Dodatno, dispozitor ovog Mladog Meseca je Merkur iz Vage, koji je već na spaljenom putu i u trenutku zenita Mladog Meseca će imati egzaktni napeti aspekt kvadrata sa Jupiterom iz Jarca (koji je dodatno i vladar Mundanog 1 polja za trenutak zenita Mladog Meseca i koji je nedavno krenuo direktnim hodom) Inače energija Mladog Meseca (Sunce konjukcija Mesec) je vrlo snažna, jer se spajaju dva svetla, ali zbog loše postavljenog dispozitora te konjukcije, vrlo je moguće da će nam naredni period biti sličan „Igre bez granica“, jer kad taman pomislimo da smo rešili neki problem, najednom se pojavljuje nov izazov.

Naravno da će ta kombinacija (propraćena uticajem Marsa i Saturna) dodatno da „oboji“ ovaj Mlad Mesec i naredni period od par nedelja. Sama energija Marsa u kvadratu sa Saturnom koja donosi frustraciju i uvećava želje i potrebe koje u suštini ne mogu ostvariti, uz Merkur u kvadratu sa Jupiterom koji donosi probleme prilikom sprovođenja ideja iz teorije u praksu i uz Sunčevu i Mesečevu inkonjukciju sa retrogradnim Masom koja donosi probleme pogrešnog tumačenja namera & postupaka, naravno da će ovaj Mlad Mesec da donese tako puno situacija za koje će nam trebati brdo strpljenja i snage da se preguraju.

Ali ipak, na sreću, Mlad Mesec ima skladni benefični aspekt trigona sa ovim Saturnom, koji će nam dati i snage i koncentracije i mudrosti da pronađemo rešenje za bilo koji problem koji nam se sad nađe na našem Životnom Putu. Sam Saturn polako usporava da bi poslednjeg dana Septembra (napokon) krenuo polako direktnim hodom, pa će tako i ovaj aspekt trigona „korak po korak“ da nam jača snagu i volju da idemo dalje.


Mlad Mesec na 25° Device je povezan sa Sabijskim simbolom pod nazivom »Dečak sa kadionicom«. Ključne reči : učenje, rad, marljivost, poniznost, poštovanje, Vera, uklapanje, prilagođavanje, zdravorazumski način ponašanja & razmišljanja, reputacija.

Šta je kadionica? To je posuda u kojoj tinja tamjan i po verovanju dim koji izlazi iz kadionice pročišćava telo i dušu čoveka. Tako, ovaj Sabijski simbol zajedno sa Mladim Mesecom nam donosi mogućnost da pročistimo sebe, kako naš um, tako i naše telo ~ posle svih teškoća i prepreka na koje smo do sada nailazili, nakupilo se u nama puno negativnih misli i emocija, i sada je vreme da se pročistimo od njih.

Ovaj Sabijski stepen nas zajedno sa Mladim Mesecom uči da ne utonemo u monotoniju svakodnevne rutine, da se ne ponašamo mehanički, da ne budemo kao robodi, već da pronađemo način da i u najbanalnijim i najdosadnijim svakodnevnim obavezama nešto zanimljivo & lepo, da probudimo svoju Svest & Svesnost, da oživimo svoj Duh i da razgorimo plamen koji zanemareno tinja u našim srcima.


Mlad Mesec i njegov uticaj na nas :

○ Podznak, Sunce ili Mesec u Ovnu ○
Mlad Mesec aktivira vaše polje svakodnevnice, radnih navika, rutine. Vreme je da promenite nešto po tom pitanju. Period kada treba da promenite svoje radne navike ili pak jednostavno malo bolje organizujete svoj život, promenite prioritete! Takođe, promenite svoj stav prema vašem zdravlju, vreme je da malo više povedete računa o sebi.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Biku ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje ljubavi, davanja & primanja, kreativnosti, dece, sreće. Vreme je da pronađete svoju sreću i to tamo gde baš to najmanje očekujete! Moguća nova ljubav za slobodne, a oni koji su pored svoje lepše & jače polovine možda najava još jednog člana vaše zajednice. Odličan period za razne kreativne kurseve, ples, muziku, ili jednostavno nova druženja i izlaske.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Blizancima ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje doma i porodice. Donosi vam promene vezane za vaš osećaj sigurnosti i komfora. Vreme je da poradite na odnosu sa ukućanima, i da se pozabavite životom jednog od njih (zdravlje u pitanju) da malo promenite raspored nameštaja u stanu i tako omogućite novim pozitivnim Energijama da obasjaju vaš dom.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Raku ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje komunikacija, odnosa sa braćom & sestrama, rođacima & komšijama. Donosi vam takođe i promene u svakodnevnom životu, u vašem načinu razmišljanja, pa tako i u donošenju odluka, a možda i neko važno putovanje, poziv u goste.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Lavu ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje samovrednovanja, samopouzdanja, finansija i pokretne imovine. Donosi vam promene u vama samima, Svest o sopstvenim vrednostima, menja vaš satav prema samom sebi i nudi vam mogućnsot da uskladite želje sa realnom situacijom, a takođe u vaš život dovodi ljude koji žele da vam pomognu i da vas podrže po bilo koju cenu i u bilo kojoj situaciji.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Devici ○
~ srećan Lunarni Povratak! Mlad Mesec aktivira vaše prvo polje, polje uma & tela. Pa tako u narednom periodu donosi vam promene u ponašanju, izgledu, i omogućava vam da vaša unutrašnja lepota i pozitivnost „oboji“ i vašu spoljašnju pojavu. Ispunjenje neke velike želje vam je na dohvat ruke, a moguće je da će vam u život doći i neko ko će vam monotonu životnu svakodnevnicu potpuno promeniti (na bolje)


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Vagi ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje odricanja, svega onoga na šta hteli-ne hteli morati da se naviknete, prilagodite i izvučete najbolje iz te situacije. Naredni period vam tako donosi mogućnost da promenite svoj podređeni položaj u kojem se nalazite i da iskoristite onu staru narodnu „sreća u nesreći“. Period kada ćete imati priliku da otkrijete ko vam je zaista neprijatelj, neko iz vaše okoline ili vi sami sebi.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Škorpiji ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje planova, želja, nada, snova, kao i odnos sa prijateljima i svim onim ljudima koji na profesionalnom nivou mogu da vam pomognu (savetom, finansijski, preporukom, podrškom…) Naredni period donosi promene na tim poljima i mogućnost da uz nečiju pomoć poboljšate sebi život i ostvarite neke dugo željene ciljeve. Akcenat i na odnosima sa bliskim prijateljima, posebno jednom koji vam u ovom periodu vidno može promeniti tok života.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Strelcu ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje posla, karijere, društvenog statusa, ugleda i mogućnosti napredovanja u životu. Naredni period će vam tako doneti promene, za one koji traže posao, nova prilika i da ga nađu, za one koji rade, povoljnosti, napredovanje ili povišica su na vidiku. Iskoristite naredni period da organizujete svoje prioritete, da promenite neke stvari u odnosu sa ljudima (posebno na poslu) i tako osigurate sebi ne samo radno mesto, već i dobar status u društvu.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Jarcu ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje životnih ciljeva, kontakta sa inostranstvom, nova poznanstva sa učenim ljudima, i daje vam mogućnost da u narednom periodu donesete važne, mudre, odluke koje će vam promeniti smer života. Takođe, obratite posebnu pažnju na svoje snove, u narednom periodu postojaće snažna povezanost sa Višim Kosmičkim Silama! Period pred vama vam nosi mogućnost ispunjenja jedne velike želje, obratite pažnju na znakove pored Puta, samo što se nije desila promena.


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Vodoliji ○
~ Mlad Mesec aktivira polje prolaznosti, svega onoga što je dotrajalo i što više nema značaja u vašem životu (bilo da se radi o situaciji, osobi, pa i nekoj stvari) U narednom periodu prihvatite da je sve u životu prolazno, ostavite prošlost iza sebe, imate dovoljno životnog iskustva da se ne plašite novoga što vam dolazi uskoro u susret. Takođe, period kada ćete moći da rešite neke dugove, bilo klasične materijalne, ili pak karmičke iz prošlih života. Vrlo važan (karmički posebno) period pred vama, mudro ga iskoristite!


○ Podznak, Sunce ili Mesec u Ribama ○
~ Mlad Mesec aktivira vaše polje odnosa sa drugima, bilo da su u pitanju emotivni ili poslovni odnosi, polje koje vam donosi mogućnost putovanja, kontakta sa strancima, ali i potencijalnu relokaciju (ko razmišlja o tome, naravno) ili dugo očekivane promene na radnom mestu. U narednom periodu očekujte promene „ja vrs. drugi“, za one koji su slobodni, moguća lepa ljubavna veza, za one koji već imaju jaču & lepšu polovinu, vaš odnos se podiže na jedan lepši i bolji nivo (i dobija, napokon, svrhu i smisao)


DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Mog meseca iz Device

pointer

JESENJE ASTROLOŠKE KONSULTACIJE

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.