Uticaj retrogradnog Marsa iz Ovna

Uticaj tranzitnog retrogradnog Marsa iz Ovna kroz natalna polja :

1 polje & Podznak u Ovnu : u toku je revizija vas kao ličnosti, preispitujete sebe iz svih uglova, želite da promenite sebe kako fizički, tako i mentalno. Pronalazite način da izmenom svoje unutrašnjosti utičete na tog razvoja događaja oko vas. Takođe, odličan period da se pozabavite nagomilanim besom i frustracijama koje su se nagomilale u poslednjih par meseci ~ pa tako, bavljenje nekim sportom nije loša ideja. Morate vežbati strpljenje, kako ne bi doveli sebe u situaciju da prinudnim podmoranjem morate da pravite neželjene kompromise ili da prećutite „zarad mira u kući“ (ili čuvanja radnog mesta) Naravno, ovo će biti period potencijalnih povreda i sporijeg „punjena baterija“ te bi bilo dobro da se pripazite i čuvate sebe kako na psihološkom, tako i na fizičkom planu. Izbegavajte da budete ljuti na sebe i na ideju da niste dovoljno uporni & snažni jer vam trenutno ne ide ništa kako ste zamislili. Naučite u ovom periodu da ne kritikujete sebe nepotrebno, već da budete sami sebi motivacioni trener i istaknete & nadogradite svoje najbolje osobine.

2 polje & Podznak u Ribama : preispitujete sopstvene vrednosti, stav prema novcu i (ne)pokretnoj imovini. U potrazi ste za stabilnijim izvorom prihoda, tražite način na koji možete da pokažete sebe u najboljem svetlu radeći svoj posao onako kako to vi najbolje znate, a ne kao do sada da se satirete na radnom mestu za jedva primetnu podršku kolega ili pohvalu poslodavca. Takođe, period kad morate da povedete računa o svojim izdacima, izbagavati brzopleta ulaganja i kupovine i zadržati se na najosnovnijem i nikako ne dolazite u situacije da pozajmljujete novac ili pak da od vas neko pozajmljuje novac, jer je vrlo moguće da taj novac ili nikada nećete dobiti (a taj odnos će se prekinuti) ili pak ćete dobiti samo delimični iznos pozajmljenog novca, te tako ideja o podizanju kredite sad nije najbolja jer se kasnije mogu iskomplikovati stvari i mesečna rata da bude veća od očekivane. Izdaci mogu biti povezani sa majstorima (kvarovi struje & elektrike u domu) ili pak kupovinom automobila (kupovina uslovljena kvarom vašeg starog automobila) U ovom periodu i vaše samopouzdanje i samovrednovanje će biti stavljeno na test, kao i vaše strpljenje i razumevanje tuđeg ulaganja truda & rada u nešto vredno & praktično.

3 polje & Podznak u Vodoliji : veština ispravnog načina razmišljanja, prezentacija ideja & planova tako da ih okolina razume & prihvati, kao i sama komunikacija sa drugima u ovom periodu će biti stavljena „pod lupu“. Imaćete prilike da poradite na tome i iz svega izvučete ono najbolje. Period kada se uči da se „kratak fitilj“ produži, i da se nauči strpljenju i diplomatiji. Takođe, period kada treba da se oslobodite starog načina razmišljanja, kako bi ustupili mesto drugom, novom, ličnijem životnom iskustvu & tj da ne zavisite od mišljenja drugih oko vas. Život vaših rođaka mnogo više nego obično remeti vašu organizovanu svakodnevnicu. Naravno, obratite posebno pažnju u saobraćaju, posebno u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima na užurbanim raskrsnicama (i proveravajte stanje svog automobila, za svaki slučaj) U ovom periodu biće na snazi stara narodna poslovica „Ono što misliš, to će da se i desi“, pa zato pripazite šta mislite…

4 polje & Podznak u Jarcu : preispitivanje sopstvenih vrednosti i svega onoga što vam donosi osećanje smisla vašeg postojanja, vaše sigurnosti i vaše zone komfora. Period koji će u vama da probudi želju da promenite mnogo toga u svom životu kako bi ponovo uspostavili ravnotežu u svom domu, pa tako i vama samima. Napete (negativne) energije u vašem domu čine komnunikaciju sa ukućanima dosta izazovnom, te u moguće česte rasprave i nesporazumi. Ni vi ni drugi članovi vaše porodice niste raspoloženi za diplomatiju i kompromise. Dobar period za renoviranje doma, kako bi se obnovile energije, ili pak pokretanje projekta vezanog za kupo-prodaju & preseljenje ~ konkretna realizacija još nije povoljna, sačekajte da Mars krene direktnim hodom. Dodatno, mogući su električni i tehnički kvarovi po kući, pa tako češći susreti sa majstorima i ne planirani troškovi (nikako ne budite „sam svoj majstor“!!!)

5 polje & Podznak u Strelcu: u narednom periodu više nego obično reagovaćete na ljude i situacije oko vas sa mnogo više žara i emocija, mnogo lakše ćete biti povređeni & uvređeni, i trebalo bi da poradite na tome da vas ne uznemirava baš svaka opaska ili neočekivani obrt događaja. U isto vreme, emotivni odnosi će takođe da budu ispunjeni strastima, ljubomorom i posesivnošću (čak iako uopšte niste taj tip osobe) Želja da budete aktivniji u društvu, da se bavite nekim kreativnim hobijem ili sportom će u ovom periodu imati manje ponuda nego pre, pa možete biti po malo iznervirani što niste u mogućnosti da na kvalitetan način ispunite sebi dan. Ova blokada je samo trenutna i tu je da bi vas podsetila da postoje i drugi alternativni vidovi izražavanja osećanja & kreativnosti. Za mnoge ovo će biti period kada će više razmišljati o svom potomstvu, brinuti i nervirati se oko toga. Za one koji planiraju proširenje porodice, malo teži period kada neće baš sve ići željenim tokom, a za one koji već imaju svoj „ukras sveta“ pored sebe, u narednom periodu će češće imati nesporazume sa njima i moraće da budu strpljiviji u disciplinovanju i vaspitanju.

6 polje & Podznak u Škorpiji : vreme je za reorganizaciju svakodnevnih obaveza i načina na koji ih odrađujete. Promeniće vam se mnoge navike i vaša ustaljena rutina će takođe doći na reviziju. Mnogo toga treba da promenite u svom životu sada, kako bi ne samo sačuvali svoje zdravlje, i izbegli potencijalne probleme (koji u najgorem slučaju mogu da se završe sa hirurškom intervencijom) već i da bi uspostavili nove načine razmišljanja & ponašanja & rada, koji će vam poboljšati sam kvalitet života. Sada je vreme da se „požuri polako“, iako nema baš puno uslova, vi vežbajte strpljenje i korak po korak organizujte & planirajte svoje poslovne & privatne obaveze i tako na taj način ćete ponovo uspostaviti kontrolu nad svojim životom. Naravno da ovo nije povoljan period za zdravlje, jer će stres puno da utiče na vaš imunitet. Takođe, bićete skloniji povredama, pa se pripazite. Mnogi će morati da se konsultuju sa stručnjacima, koji pored toga što će im predložiti promenu terapije, mogu kao rešenje da predlože i hiruršku intervenciju.

7 polje & Podznak u Vagi : odnosi sa lepšom & jačom polovinom će vam jako puno oduzimati vremena, jer će druga strana više nego obično da se ponaša drugačije od očekivanog, biće vrlo emotivna, nervozna i sve će posmatrati vrlo subjektivno, a u isto vreme neće ni malo želeti da pristane na neki kompromis, ili pak da prestane da sumnja u stabilnost & kvalitet vašeg odnosa i da se muči & opterećuje sa ljubomorom i posesivnošću. Tako, u narednom periodu „pod lupu“ će biti stavljeni odnosi sa dragom osobom i vrlo je važno da obnovite svoja prava osećanja (i vi i oni) i da ne bazirate svoj odnos samo na fizičkom izražavanju ljubavi, već da se vratite na početak kada je razgovor i prijateljsko druženje bilo ono što je i dalo osnova za početak vašeg odnosa. Ovo nije period za poslovne projekte koji podrazumevaju udruživanje sa poslovnim partnerima, jer će vremenom druga strana da počne previše da mudruje i izvoljeva i da na kraju preuzme zasluge (pa tako i zaradu) za vaš uložen trud oko posla & klijenata.

8 polje & Podznak u Devici : u narednom periodu moraćete više da se pozabavite svojim zdravljem i svojim energijama u telu, koje mogu biti u dis-balansu i doneti potencijalne zdravstvene probleme. Joga, meditacija, pilates, Tai Qi bi mogli puno da pomognu i da spreče potencijalne intervencije lekara. Isto tako, u narednom periodu moraćete da povedete računa o finansijama i (ne)pokretnoj imovini, izbegavajte sumnjiva ulaganja (brzu zaradu) ili pak pozajmice (podizanje kredita) Obratite pažnju da li su vam svi računi & dugovi (is)plaćeni. Sada je vreme kada se konkretni fizički & materijalni karmički dugovi regulišu, ali isto tako ako bude potrebno, imaćete prilike i da ispravite i neke karmičke greške koje su vas do sad sprečavale da imate harmoničan odnos sa ukućanima ili jačom & lepošom polovinom. Naravno, ovo baš i nije najbolja postavka što se tiče potencijalnih opasnosti od povreda ili nezgoda, a naravno obratite pažnju i na svoje zdravlje, kao i na kretanje u saobraćaju.

9 polje & Podznak u Lavu : u narednom periodu imaćete veliku potrebu da pokrenete nove i zanimljivije stvari u vašem životu, da manje budete kod kuće u „4 zida“ ali situacija će biti takva da ćete imati malo uslova za realizaciju tih želja. Potreba da se intelektualno izdignete iz okoline, želja za novim znanjima i učenjima vas može dovesti u kontakt sa ljudima koji su na neki način povezani sa višim & stručnim školama, učenjacima koji su specijalisti u svojoj struci, i koji vam mogu dati vrlo vredne savete i usmeriti vaš život u pozitivnijem pravcu. Želja za putovanjima će biti izražena, ali najverovatnije neće biti mogućnosti da se i ode na neki put. Mnogi će u ovom periodu rešavati neke sudske & birokratske probleme, ili pak promeniti svoj odnos prema autoritetu i nadređenima (poslodavcima) pa je moguće i da će imati promene vezane za posao i karijeru u ovom periodu, koji će kasnije da donesu i boljitak u životu (posebno što se tiče društvenog statusa i finansija)

10 polje & Podznak u Raku : u ovom periodu na vašem radnom mestu će biti ili „kom obojci, kom opanci“ ili produžetak sage „Igre prestola“. Mnogo toga će ići naopako, a posebno vaš odnos sa nadređenima i kolegama. Svi će biti „na 3 ćoške“ i mnogi od njih (kolege) će pokušavati da vam natovare svoje poslovne obaveze, a da posle toga preuzmu zaslugu za njih. Ne fer-plej, osećanje zavisti, konkurencija, napetost, vernice koje povremeno potpuno naruše radnu atmsferu. Vaši planovi da poboljšate uslove na radnom mestu će naići na veliko neodobravanje, pa se naravno može javiti i velika frustracija koja može da vas odvede i do ideje da date otkaz (a negde situacija može da bude toliko „čupava“ i da se dobije otkaz na pravdi Boga) Osećaćete se kao Don Kihot u njegovoj borbi protiv vetrenjača. Sve ono što se do sada normalno podrazumevalo da treba da bude vaše, jer vam pripada po zasluzi (unapređenje, povišica, pohvala itd…) u ovom periodu će stagnirati i „čekati bolje dane“ jer će neki na radnom mestu smatrati da više zaslužuju od vas i koristiće se prljavim metodama da dođu do željenog cilja. Vama ostaje da samo vežbate strpljenje i toleranciju na ljudsku pohlepu i da nikako ne forsirate ništa, jer to samo može da pogorša situaciju.

11 polje & Podznak u Blizancima : ovo će biti period „brigo moja pređi na drugoga“ i puno loše energije može da krene tj da se pojavi u vašem krugu prijatelja i poznanika. Takođe, period kada je pojačan osećaj kritikovanja i optuživanja da je neko drugi kriv što vama ne ide onako kako ste isplanirali i kako bi želeli (jer zaista, mnogo planova i projekata u ovom periodu vam jednostavno neće ići i mnogo toga ćete morati da odložite, pa čak i od nečega da odustanete) Samim tim ovo će biti period kada će na test da bude stavljen vaš odnos sa prijateljima, poznanicima, ili pak „vezama“, jer će mnogi odnosi da se baziraju samo na „tante za tante“ sada. Period kada će vidno da izostane podrška prijatelja i njihovo razumevanje i saosećanje, ali isto tako i kod vas se može desiti promena stava prema njima, pa da vi (kao i oni prema vama) nemate strpljenja za neka njihova ponašanja i postupke. Takođe, ovaj period će staviti fokus i na vaš odnos prema društvenim događanjima i aktivnostima na društvenim mrežama. Imaćete prilike da promenite (voljno ~ ne voljno) neke stvoje stavove i uverenja i da možda potražite & promenite krug istomišljenika, jer će vaše prisustvo na društvenim mrežama biti vidnije i „bučnije“ nego obično (pa su mogući i konflikti sa ljudima koji ne dele vaše mišljenje i stavove u ovom periodu)

12 polje & Podznak u Biku : zbog malefične simbolike ovog polja, naredni period će biti okrenut ispravljanju grešaka koje ste napravili svesno ili ne, i ispaštanju zbog pogrešnih odluka koje ste doneli u prošlom periodu ~ jer ovo je polje loših odluka i stranputica. Osećanje kao da vas je neko saterao u mračni ćošak neke napuštene uličice i osećanje bespomoćnosti da ne možete da brzo pronađete izlaz iz nje može da donese veliki bes i frustraciju, nervozu, bučno i agresivno ponašanje (najviše prema samom sebi na žalost) Pojačavaju se strahovi, brige, panika, najednom svi su se okrenuli protiv vas i žele da vam na neki način naude. Energija, snaga i volja vam se crpi mnogo brže nego što možete da „napunite baterije“ i zbog toga može stradati zdravlje. U ovom periodu ćete i biti skloniji baksuzluku i nesrećama, ali vi nećete biti razlog, već neki loši ljudi iz vaše okoline, koji će tražiti načina da vam naruše ugled & čast & dostojanstvo (pa eto potencijalnih problema u međuljudskim odnosima, posebno na poslu ili u odnosu na suprotan pol) Mnogo toga napornog i izazovnog vas čeka u ovom periodu i imaćete situacije koje će tražiti od vas maksimalnu posvećenost i odlučnost, ako želite da ostvarite neki cilj ili se oslobodite štetnog uticaja neke situacije ili osobe u vašem životu. Pazite se lopova i nasilnika, izbegavajte nepoznate puteve, mračne ulice i putovanja na lokacije gde niste upoznati sa svim informacijama i podacima koji vam mogu omogućiti sigurnost.


DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

pointer

JESENJE ASTROLOŠKE KONSULTACIJE

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.