Mars kvadrat Saturn ~ šta nam donose u narednom periodu ?

BLOKADA ĆE BITI U POLJU NATALNOG ČARTA NARAVNO TAMO GDE SE NAĐE TRANZITNI SATURN, A MESTO „ERUPCIJE VULKANA“ ĆE NARAVNO DA BUDE POLJE U NATALNOM ČARTU GDE JE TRANZITNI MARS.

Pa da vidimo gde će i šta će se sve dešavati ~ posebno kod onih koji imaju natalne planete u 3. dekadi Kardinalnih znakova (od 20° do 30° Ovan & Rak & Vaga & Jarac) za njih skoro pa i da neće biti važna postavka tranzitnog Marsa i Saturna u njihovom natalu, jer će zbog orbisa aspekta na te njihove natalne planete, ovaj kvadrat delovati generalno vrlo primetno, stavljajući pak dodatni fokus na polja u kojima se budu našli ovo dvoje… Znači kod Ovna & Raka & Vage & Jarca biće dupli uticaj ovog dinamičnog i izazovnog aspekta kvadrata između Marsa i Saturna, kod ostalih će samo da „radi“ kvadrat preko natalnih polja.


○ za Podznak u Ovnu ~ Mars u 1 polju, Saturn u 10 polju : problemi na poslu donose probleme unutar vas. Osećate se loše, blokirano, iskorišćeno. Morate naći načina da stanete i napravite pauzu, jer u suprotnom može doći do zdravstvenih problema, koji će (ne)posredno štetno da utiču na posao & karijeru (čak i nedaobog da dobijete otkaz) Takođe, morate da povedete računa da vaš način razmišljanja & ponašanja vam ne našteti ugledu u društvu, potpuno nepotrebno.

○ za Podznak u Biku ~ Mars u 12 polju, Saturn u 9 polju : problemi sa samopouzdanjem, izgubili ste veru u sopstvene vrednosti, sumnjate u sve i svakoga, ponajviše u sebe. Preispitujete svoj odnos sa Bogom, teško vam je da prihvatite da se trenutno nalazite u periodu u kojem morate da promenite neke stavove prema životu, i da potražite savet & vođstvo mudrijeg & iskusnijeg od vas. Problemi sa zakonom & birokratijom, svako rešavanje bilo kakve papirologije se komplikuje. Ovo nije period za razmišljanje o inostranstvu (i potencijalnom preseljenju)

○ za podznak u Blizancima ~ Mars u 11 polju, Saturn u 8 polju : velike prepreke ka ostvarenju ciljeva & želja, jako ste frustrirani i ne vidite izlaz iz nekih situacija. Izostanak razumevanja i podške iz okoline, čak i od najboljih prijatelja, deluje poražavajuće na vas i osećate se kao da svi oko vas žive svoj (srećni) život, a da vi kao da stagnirate, nazadujete, pa čak i na neki način kopnite. Osećate se izigrano od života, puno određene manje (veće) zavisti prema drugima za koje mislite da imaju bolje uslove za život & rad, samo još više povećavaju tugu i bes u vama.

○ za podznak u Raku ~ Mars u 10 polju, Saturn u 7 polju : poslovni i partnerski odnosi su sada na ogromnom testu. Situacija na poslu je teška, puno ulažete snage i energije da se dokažete i pokažete u najboljem svetlu i samo najednom dolazi do blokade i problema. Kolege i nadređeni ni izbliza nisu na istim talasnim dužinama kao vi i tu kreće problem. Isto važi i za emotivne odnose, lepša & jača polovina deluje kao da više nema strpljenja i da želi da odustane od vašeg odnosa, što izaziva strah i frustraciju. Ovo na žalost može da ukaže i na gubitak jednog starijeg člana porodice.

○ za podznak u Lavu ~ Mars u 9 polju, Saturn u 6 polju : izostanak samopouzdanja, mudrog savetovanja & vođstva, konflikt sa drugima usled generacijskih i društvenih (moralnih, religioznih, filozofskih, ekonosmkih ili zakonskih) razlika u vama donosi osećaj kao da vam u grudima stoji pretis lonac koji se pokvario i samo što ne eksplodira. Morate jako da povedete računa o sebi i svom zdravlju i ako i dođe do problema, posavetovati se sa nekoliko lekara stručnjaka. Kontakt sa ljudima koji su na obrazovnom, verskom ili političkom nivou različiti od vas sada donose probleme i potencijalne opasnosti čak.

○ za podznak u Devici ~ Mars u 8 polju, Saturn u 5 polju : osećate se totalno blokirano i sputano, uplašeni ste jer nemate snage, iscrpljeni ste, pousustali ste u borbi sa životom, razmišljate da dignete ruke od svega. Kreativnost vam je takođe blokirana, i to vam može doneti probleme sa poslom, jer nemate kao pre dovoljno volje da se pokažete u najboljem svetlu, već samo želite da pregurate i taj radni dan i odete kući. U ljubavi napeti odnosi sa lepšom & jačom polovinom, ili pak patnja zbog samoće. Za one koji imaju decu, period kada će se mnogo više od uobičajenog brinuti zbog njih (ovo nije period dobar za pokušaj začeća i proširenja porodice nikako)

○ za podznak u Vagi ~ Mars u 7 polju, Saturn u 4 polju : shvatate da živite u „zlatnom kavezu“, imate sve, a nemate ništa. Sve ono što ste do sada smatrali da vam daje osećanje sigurnosti u domu, sa porodicom, sad najednom je dovedeno u pitanje i morate nešto da menjate, jer uviđate da je došlo krajnje vreme, jer u suprotnom, ako ostanete u svojoj zoni komfora, može doći do ozbiljnih konflikata i rastanaka, prekida odnosa, odlaska od kuće, napuštanja, pa i gubitka porodice, doma, pa tako i zdravlja. Posbeno „na tri ćoške“ emotivni odnosi, koji osciliraju od maksimalno strasnog, do zastrašujuće ledenog.

○ za podznak u Škorpiji ~ Mars u 6 polju, Saturn u 3 polju : misli su vam konfuzne, hteli-ne hteli brzate sa zaključcima, što za rezultat ima česte promene rasoloženja, napade panike, probleme sa komunikacijom sa drugima iz vaše okoline. Stalno „crne misli“ i hronično „loš predosećaj“ kvare iole dobro raspoloženje, čak i kada ste sami svesni da nemate toliko razloga za brigu i nerviranje. Pripazite se u saobraćaju, jer ne brzate samo vi, već i drugi. Moguće je i da će vaši bliski rođaci ili prijatelji imati velike probleme u svom žviotu koje će na (ne)posredan način štetno da utiču i na vaš.

○ za podznak u Strelcu ~ Mars u 5 polju, Saturn u 2 polju : nervoza zbog izostanka kreativnosti i pozitivne energije u vama stvara osećaj nedovoljnosti, posmatrate sebe iz vrlo negativnog ugla i nonstop kritikujete sebe da niste dovoljno dobri, uspešni, mudri, i da vas je sreća napustila. Ovo se najviše odražava na vaše samopouzdanje koje je trenutno totalno „ispod nivoa mora“, a to (ne)posredno štetno utiče na vaše emotivne odnose sa lepšom & jačom polovinom, ili pak sam izostanak te osobe u vašem životu trenutno dodatno „doliva ulje na vatru“ i gura vas u ponor samokritike i stava „naravno da sam sam, jer ne vredim ništa“.

○ podznak u Jarcu ~ Mars u 4 polju, Saturn u 1 polju : osećate se kao da vas je neko zatvroio u vrlo malu kutiju iz koje ne možete da izađete. Fizički osećate sputanost i nemogućnost da radite ono što želite, kretanje (bilo fizičko, bilo mentalno) je na neki način ograničeno, i frustracija se samo gomila, a zbog toga postoji mogućnost da se situacija u domu sa ukućanima zbog toga jako pogorša. Napeti odnosi sa porodicom će samo još više da umanjuju tu kutiju u kojoj se nalazite, te na kraju možete imati i zdravstvenih problema zbog toga. Obratite pažnju na svoju (ne)pokretnu imovinu, sada nije vreme za kupo-prodaje, pozajmice, renoviranje doma ili pak preseljenje.

○ podznak u Vodoliji ~ Mars u 3 polju, Saturn u 12 polju : misli su vam trenutno „van koloseka“; teško vam je da se skoncentrišete, osećate se zbunjenim „znakovima pored puta“ koji su više nego kontradiktorni i unose ogromnu negativnu energiju u vašu svakodnevnicu. Baksuz vas često prati, i puno utiče na vaše raspoloženje i odnos sa drugima. U ovom periodu dosta loš odnos sa bliskim prijateljima i rođacima,pa su moguće i svađe i prekidi odnosa sa njima. Jako se pripazite u saobraćaju, pazite na svoje mentalno zdravlje. Jednostavno nije vreme da budete na „istim talasnim dužinama“ sa ljudima iz vaše okoline, morate biti strpljivi da oluja prođe.

○ podznak u Ribama ~ Mars u 2 polju, Saturn u 11 polju : imate pregršt planova, želja, nada, al’ nikako da se situacija „namesti“ i da ih iz teorije sprovedete u delo. To vas naravno jako nervira, jer počinjete da sumnjate u sebe i svoje kvalitete. Ulaganje napora na radnom mestu kao da nema nikakvog rezultata (makar onog koji vi očekujete) i čak povremeno izostaje dobar odnos sa kolegama na radnom mestu. Takođe, moguće je da će doći do iznenadne promene vezane za poslovne ugovore, i dolazak u situacije u kojima morate da se podredite samo da bi sačuvali radno mesto (u nekim slučajevima, može doći i do prekida radnog odnosa, tj ne obnavljanja poslovnog ugovora)

3 мишљења на „Mars kvadrat Saturn ~ šta nam donose u narednom periodu ?

  1. Повратни пинг: Dnevnik Jednog Astrologa

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.