Avgust 2020

Zatišije pred novu buru ili nov početak ?

Drugi letnji mesec nam donosi puno neizvesnosti. Da li ćemo ili nećemo doći do tačke da dobijemo mogućnost da nastavimo svoj život po našim željama, ili pak nas očekuju nove, možda i ne baš željene, promene? Avgust mesec ako ništa drugo dovešće u pitanje našu sposobnost planiranja i organizacije svakodnevnih obaveza, te će teko na neki način da nam hteli-ne hteli unese dinamiku koja će nekima da prija, a nekima i ne, jer u današnje moderno, užurbano, vreme, svaka pogrešna odluka ili nemogućnost da se brzo prilagodimo novonastalim situacijama često ima „bumerang“ prvenstveno na našu finansijsku situaciju, pa tako automatski i na naše samopouzranje & samovrednovanje, koje dalje posredno deluje na naš odnos sa nama bliskim osobama.


Avgust nam počinje sa Punim Mesecom na 11° Vodolije i kvadratom sa njegovim vladarem Uranom iz Bika. Pun Mesec sam po sebi ukazuje na neko okončanje, zenit, kraj jednog perioda, ali zbog napetog aspekta kvadrata baš sa svojim vladarem, nepredvidljivim, po malo destruktivnim, Uranom iz Bika, vidimo da ono što smo mislili da smo odradili & završili ima neočekivani rasplet događaja koji će ne samo da promene tok dešavanja u narednom periodu u našem životu, već uneti i nove učesnike ove dinamične životne priče u naš život, po malo unoseći i nervozu, strepnju jer Uran polako usporava, jer će od 15-08 da krene direktnim hodom, ali i određen tračak nade & sreće da će možda baš ta nova situacija da napokon završi jedan period u našem životu koji nas je do sad pošteno izmučio, jer će pak pa Venera (vladarka znaka Bika) od 07-08 da pređe u znak Raka.


Sam tranzitni Mars je u znaku Ovna, ali u svojoj senci, tako da će nam se smenjivati aktivni, dinamični, lepi i zanimljivi periodi, sa periodima neočekivanih odlaganja i stagnacija, pa čak i prekida nekih projekata & poslova & odnosa. Ovakva njegova postavka u sedištu (ali i u senci zbog nastupajućeg retrogradnog hoda od 10-09) donosi nam u toku Avgusta velike oscilacije pozitivnih i negativnih energija i moraćemo da povedemo računa da nas ne ponese euforija optimizma i preteranog samopouzdanja, posebno na početku meseca kad bude imao napeti aspekt kvadrata sa retrogradnim Jupiterom iz Jarca (baš u periodu Punog Meseca) kao i druge nedelje Avgusta kada bude imao eksplozivni aspekt kvadrata sa retrogradnim Plutonom iz Jarca i u isto vreme užarenim aspektom trigona sa Suncem iz Lava. Moraćemo da pripazimo da ne donesemo brzoplete i extremno subjektivne odluke u ovom periodu, jer bilo koja pogrešna procena vrlo brzo može skupo da nas košta.


Od treće nedelje Avgusta imamo i Mlad Mesec na 26° Lava koji će biti udružen sa Merkurom (28°) i sklapaće sjajni, snažni, vatreni aspekt trigona sa Marsom iz Ovna, ali u isto vreme baš Mars će imati i napeti teški aspekt kvadrata sa retrogradnim Saturnom iz Jarca koji će da traje sve do kraja meseca. U ovom periodu siže nam puno promena, posebno u međuljudskim odnosima, kako poslovnim, tako i emotivnim, jer će u isto vreme i tranzitni Merkur da pređe u znak svog sedišta i egzaltacije, znak Device i biće u tom znaku do prve nedelje Septembra, što znači da će od 22-08 kada Sunce takođe pređe u znak Device biti pod sunčevim zracima i doneti malo otežanu komunikaciju, promenljive i nepotpune informacije, nesporazume i napete odnose sa okolinom, posebno sa starijima i autoritetima.


Poslednje dve nedelje Avgusta će biti u suštini pod totalnim uticajem ovog Marsa i njegovog aspekta kvadrata sa teškašima iz Jarca. U ovom periodu trebalo bi da napravimo „plus i minus“ tabelu koja će nam pomoći da lakše odredimo svoje prioritete, ne samo što se tiče obaveza na poslu, ili u domu prema ukućanima, već i u odnosu sa našom leošom & jačom polovinom. Ta tabela u stvari treba da se bazira na ideji ~ koliko je to što želimo da uradimo važno u smislu da li će i kako će uticati ta naša odluka na naš život sutra, za nedelju dana, za mesec dana ili za pola godine. Ako uvidimo da akcija „odmah i sad“ koju bi ovaj Mars iz Ovna jedva dočekao, se ne uklapa sa tim planiranjima za bližu budućnost, treba da pustimo (ali ne i da odustanemo!) od tih planova i projekata, i tako dozvolimo disciplinovanim, logičkim i dalekosežnim energijama Jupitera, Saturna i Plutona iz Jarca da uvedu red u naš život, ne samo „sada“ već i u narednom periodu.


Takođe, poslednja nedelja Avgusta nam donosi i veće promene vezane za naše prihode & karijeru, ali i promene vezane za naš privatan život i našu dragu jaču & lepšu polovinu, jer em će Venera iz Raka da sklapa skladni sekstil sa Uranom iz Bika, već će imati i skladni aspekt trigona sa Neptunom iz Riba, ali u isto vreme imaće i napeti aspekt opozicije i ona sa teškašima iz Jarca, baš u isto vreme kada će i tranzitni Merkur iz Device pak da sklapa snažan, siguran i pozitivan aspekt trigona sa njima, ali avaj i napetu opoziciju sa Neptunom. Merkur i Venera će tako da nam u poslovni i privatan život ne samo da unesu periode romantike, neočekivanih zaljubljivanja, neplaniranih susreta sa dragim osobama iz naše prošlosti, već će i da stave na test naš odnos prema našem ugledu & poslu, jer će nam doneti zanimljive poslovne ponude za koje ćemo morati barem 3 puta dobro da poazmislimo šta ćemo da uradimo, kao i naš stav prema emotivnim odnosima, da li smo spremni da se vežemo za lepšu & jaču polovinu „na duže staze“ i počnemo da planiramo o proširenju porodice, ili pak da preispitamo i možda prekinemo taj odnos, kako zarad sebe, ili pak zarad neke druge osobe.


Ako želite da otkrijete šta se Vama sprema u narednom periodu
ili pak želite neku drugu astrološku konsultaciju
javite se i iskoristite 50% popusta ili akciju „3u1“
poruka : WhatsApp & Viber : + 381 61 17 04 231
e@mail : astrokonsultacije@gmail.com

DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

pointer

» LETNJE ASTROLOŠKE KONSULTACIJE «

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.