Glasno i jasno Merkur u Lavu

Od 05-08 Merkur iz Raka prelazi u znak Lava i tu će biti relativno kratko, samo do 20-08 i za to vreme možemo da očekujemo puno toga zanimljivog, naročito na polju druženja, izlazaka, javnih odnosa sa drugima, u ljubavi, u odnosu na decu, zabavu, kao i naravno na polju društvenih odnosa (politike naročito)

tumblr_pcezqzmCtF1qm7150o1_400.gif

Da se podsetimo ko je Merkur ?

Merkur predstavlja um, intelekt, komunikaciju, istraživački rad, trgovinu i logiku. U doba Rimljana Merkur se smatrao krilatim glasnikom Bogova. On je povezan sa svim mentalnim funkcijama, tehnikama i veštinama. On je naš IQ, naš glas, naša sposobnost i umeće interakcije sa drugim ljudima.

source

A ko je Lav ?

Vladajuća planeta : Sunce.
Kvalitet : Fiksni.
Element : Vatra.
Fraza : Ja štitim.

Lav je odvažan, hrabar i velikodušan. Uvak kaže šta misli i oseća. Njegova harizma ne može da bude ne primećena. Bilo koja situacija – on će biti u centru pažnje. Rodjen govornik, komunikativan, otvoren i pristupačan. Okolina ga voli i poštuje jer je u isto vreme vrlo ozbiljan i disciplinovan, a s druge strane ume da bude odličan šaumen. Uvek će braniti slabijeg od sebe, voli decu, životinje, život. Ali ume da bude tašt i da se lako uvredi, jer je vrlo ponosan i emotivan.


Šta nam onda donosi tranzitni Merkur u Lavu ?

Naše misli i reči će biti mnogo bolje organizovane, bićemo sigurniji, fokus ka cilju će biti pojačan i planovi (želje, ideje) će biti mnogo više ambiciozne nego pre i veće nego do sada. To će nam prvenstveno najviše koristiti u odnosima sa suprotnim polom, simpatijama ili pak dragim nam našim jačim & lepšim polovinama.

Imaćemo potrebu da više uživamo u životu, da obezbedimo sebi najbolje obrazovanje, posao, status, da uredimo svoj dom da nam pruža još veći osećaj sigurnosti i komfora, želja za kupovinom nove tehnike, automobila, kompjutera, mobilnog, renoviranje doma… sve će to da nam se vrzma po glavi dok Merkur bude prolazio kroz ovaj vatreni znak. Želja za napredovanjem na poslu, ili pak veća hrabrost i organizovanost u traženju istog.

Ponašanje će biti mnogo spontanije, otvorenije, glasnije, upečatljivije. Merkur kao i Lav uživa u interakciji sa okolinom, zato puno umetnika i stvaraoca ima Merkur u Lavu u svom natalu. Najčešće su to zanimanja koja su povezana sa javnošću, ljudima, kretivnim izražavanjem (pevanje, ples, gluma, modni dizajn…) rad sa decom i mladima, savetovanje, organizacija. Takođe, može nam doneti i mnogo više poziva za izlazak, druženje, ili na proslave veridbi, venčanja ili rođenja & krštenja dece.

S druge strane, Merkur u Lavu može da donese neprihvatanje tudjeg mišljenja, već striktno pridržavanje sopstvenih ideja i planova (pa šta bude, biće) ali zato će doneti zdušno davanje saveta (traženih ili ne) Ovo će posebno da važi za pitanja oko doma i porodice. Ovaj Merkur nam može pojačati tvrdoglavost, i jednostavno, iskreno, odbijanje (kao malo dete) činjenice da možda nismo u pravu i da treba da saslušamo i tuđe mišljenje (a možda i da poslušamo to što nam se savetuje)


mgm_lion_02.gif

Poznati sa Merkurom u Lavu : 

Barack Obama, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Napoleon I, Marine le Pen, Sandra Bullock, Robin Williams, Mick Jagger, Benedict Cumberbatch, Charlize Theron, Halle Berry, Sylvester Stallone, Nelson Mandela, Jacqueline Kennedy Onassis, Roger Federer, Sean Penn, Mike Tyson, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Frida Kahlo, Roman Polanski, Patrick Swayze, Shania Twain, Andy Warhol, Tim Burton, Fidel Castro, Kevin Spacey, Michael Phelps, Ernest Hemingway, Natalie Wood, Usain Bolt, Benito Mussolini, Ringo Star, Henry VIII, Yves Saint Laurent, Paulo Coelho, Charles Bukowski, Slash, James Cameron, Johann von Goethe, Helen Mirren, Guy de Maupassant, Antoine de Saint-Exupéry, Victoria Abril, Mata Hari, Louis Vuitton, Helen Keller, Henry Ford, Amelia Earhart, Ingmar Bergman, Emily Brontë, Lynda Carter, Magic Johnson, Gina Lollobrigida, George Hamilton, Gene Kelly, Yul Brynner, Ivan Grozni, François-René de Chateaubriand, Patrick Stewart i mnogi drugi veliki umetnici


Ako želite da otkrijete šta se Vama sprema u narednom periodu
ili pak želite neku drugu astrološku konsultaciju
javite se i iskoristite 50% popusta ili akciju „3u1“
poruka : WhatsApp & Viber : + 381 61 17 04 231
e@mail : astrokonsultacije@gmail.com

DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

pointer

LETNJE ASTROLOŠKE KONSULTACIJE

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.