Podznak u Raku i tranzitni Mars u Ovnu

Tranzitni Mars kad prolazi kroz natalno 10 polje za sve one kojima je Podznak u Raku doneće najviše dobre energije u odnosu na posao i karijeru, jer je 10 polje mesto gde se ovaj tranztini Mars oseća odlično, jer 10 polje je polje našeg posla, tj energije, snage i vremena koje ulažemo kako bi obezbedili sebi dobru poziciju u društvu preko naše karijere, a Mars obožava da se bori i dokazuje, pa samim tim, dobro usmerene energije sada mogu da donesu odlične rezultate za ugled i karijeru.

10 polje je i polje koje je vezano za naš ugled i čast, pa sa Marsom u Ovnu uz dobre aspekte sa natalnim planetama, dobija se prilika da se dokažemo kroz naš rad i da dobijemo zasluženo pohvale i nagrade za uloženi trud i rad. Uz loše aspekte ne mora odmah da znači da će nam ugled biti narušen, ili da će radno mesto da bude dovedeno pod znak pitanja (sa otkazom) već može da ukaže na borbu da se očuva ta pozicija i dosta napete odnose sa kolegama & konkurencijom koji usporavaju napredak.

Tranzit Marsa iz Ovna kroz natalno 10 polje stavlja fokus na ne samo naše lične interese već i na interese drugih ljudi oko nas, tj postajemo svesniji šta to drugi žele, a na (ne)posredan način je povezano sa našim poslom, karijerom ili ugledom. Naravno, loše usmerena energija može da dovede do situacija tj više osećaja da po svaku cenu mora da se bori i svađa sa drugima kako bi se sačuvala pozicija na poslu & na društvenoj lestvici.

10 polje je polje odnosa, onog zrelog i poslovnog, sa drugim ljudima, a to podrazumeva disciplinu, organizaciju i nadasve diplomatiju i sposobnost da se dođe do kompromisa kako bi obe strane bile na dobitku sa finansijama i kako bi obe strane poslovno mogle da napreduju dalje. Ako izostane dobro kanalisanje te energije, eto konflikata, zabadanja noža u leđa, ljubomore u kolektivu, pa i svađa, i naravno davanja otkaza zbog „poslednje kapi u čaši strpljenja“.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

Једно мишљење на „Podznak u Raku i tranzitni Mars u Ovnu

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.