Podznak u Lavu i tranzitni Mars u Ovnu

Tranzitni Mars u Ovnu kada prolazi kroz natalno 9 polje donosi sa sobom energije klasičnog Krstaša, borca za pravdu i istinu, ali i Don Kihota, sve zavisno od aspekata koje ovaj Mars sklapa sa natalnim planetama. 9 polje je polje višeg uma i obrazovanja, religije, filozofije, svega onoga što nam može dati mudrost koja će nam nadograditi životno iskustvo i omogućiti nam da donesemo mudre životne odluke.

9 polje je polje mudraca, svih učenih, obrazovanih ljudi, ali i svih onih ljudi koji zakonski imaju prava da donose odluke umesto nas, i koji na bilo koji način su povezani sa zakonom & birokratijom, pravdom, politikom, pa tu mogu da budu i stručnjaci (savetnici, lekari) advokati, ministri, akademici. Isto tako, ovo je polje i naših nadređenih, naših poslodavaca, te tako je posredno povezano i sa našim poslom, i zahvaljujući Marsu u Ovnu u narednom periodu bi mogle da se dese pozitivne promene na ovim poljima našeg života.

Tranzitni Mars u Ovnu kroz natalno 9 polje nas tera da počnemo da verujemo u sebe prvenstveno, da povratimo Veru u Boga, u sva ona uzvišena verovanja & uverenja koja se baziraju na pravdi i moralu i koja čine osnovu svakog ispravnog i dobrog čoveka. Mars u Ovnu je ratnik, borac, on večito traga za istinom, pa kroz 9 polje eto mogućnosti da nadogradimo svoje znanje (više škole, specijalizacije, doktorati itd…) ili pak da dođemo u kontakt sa novim učenjima (naučnim ili pak verskim ili duhovnim)

9 polje je takođe i polje inostranstva i stranaca, pa tako u ovom periodu zavisno da li Mars ima dobre ili loše aspekte sa našim natalnim planetama, imaćemo (ne)mogućnost da uspostavimo dobar (loš) odnos sa ljudima iz inostranstva, da upoznamo nove kulture i običaje, i da na taj način mi svoja uverenja kristališemo i očvrsnemo. Naravno, ova potraga može da bude i pomalo frustrirajuća (posebno zbog uspustnih tranzitnih retrogradnih planeta) ali na kraju, sav trud će biti bogato nagrađen.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

Једно мишљење на „Podznak u Lavu i tranzitni Mars u Ovnu

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.