Podznak u Jarcu i tranzitni Mars u Ovnu

Kada vam je Podznak u Jarcu tranzitni Mars iz Ovna će prolaziti kroz vaše 4 polje i može vam doneti velike životne promene na polju doma & porodice i vaših korena. 4 polje je polje svega onoga što vama pruža osećanje sigurnosti i komfora, a sa brzim i eksplozivnim Marsom u Ovnu mnogo toga više neće biti ni sigurno ni udobno u vašem domu u narednom periodu.

4 polje je ono najskrivenije u nama, sve ono što mi smatramo samo našim, privatnim, intimnim, a tranzitni Mars će kao petarda da najednom izbaci na videlo nešto što smo do sada skrivali samo za sebe. U zavisnosti od aspekata sa natalnim planetama, taj događaj (događaji) će biti dobri ili loši po nas. Mars kroz 4 polje može da nam promeni taj osećaj „4 zida“ i da sruši te ustaljene navike i da nas natera da unesemo novine u naš privatan život.

4 polje je polje doma i porodice, roditelja i svih onih ukućana sa kojima delite „krov nad glavom“, pa sa Marsom može da se desi da dinamika u „4 zida“ bude povremeno vrlo „vrela“ i napeta, pa su mogući i povremeni konflikti sa ukućanima (čak i uz dobre aspekte sa natalnim planetama) Sukob mišljenja & stavova & ciljeva, svako od ukućana je jedna „usijana glava“ koja vuče na svoju stranu i biće potrebna velika veština tolerancije i strpljenja kako ne bi izbio treći svetski rat u domu.

Takođe, tranzitni Mars u Ovnu kroz 4 polje može da donese promene u samom domu, znak Ovna je početak, nešto novo, rađanje, pa tako eto prilike za sve one koji već neko vreme žele da obnove svoj dom, da krenu sa renoviranjem, ili pak da krenu u avanturu kupo-prodaje i preseljenja. Mars kao i Saturn se baš i vezuje za građevinu, pa je tako ovo povoljan period da se uradi nešto novo po pitanju mesta stanovanja (naročito ako postoje dobri aspekti sa natalnim planetama)

4 polje kao što rekoh je i polje koje se vezuje za korene, tradiciju, prošlost, pretke, pa tako sa tranzitnim Marsom u Ovnu vrlo je moguće da će se pojaviti situacije ili osobe koje će pokrenuti pitanja utvrđivanja tih korena i osećanja pripadanja nekome i nečemu važnom i smislenom u životu, te tako za podznak u Jarcu sa tranzitnim Marsom u Ovnu eto prilike da se pronađe dugo željeni smisao života i postojanja i promeni dalji tok Sudbine.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

Једно мишљење на „Podznak u Jarcu i tranzitni Mars u Ovnu

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.