Podznak u Biku i tranzitni Mars u Ovnu

Tranzitni Mars iz Ovna za Podznak u Biku prolazi kroz natalno 12 polje i prvenstveno budi energije koje su povezane sa prošlim životima i Karmom. Naravno, 12 polje se vezuje i za izolaciju, povlačenje iz javnosti, samoću, usamljenost, pa će tako dinamični Mars sada da donese buđenje i želju da se prekine period izolacije i samoće. Posebno ako ima dobre aspekte sa natalnim planetama, ovaj naredni period će biti sličan transformaciji gusnice u prelepog leptira.

12 polje nije baš dobro polje, to je polje podsvesti, svega onoga što je skriveno, tajno, neprijateljski okrenuto prema nama, svim onim situacijama i ljudima koji u nama na neki način bude negativne emocije, ili pak sve one stvari koje bude u nama želju da ih dobijemo po bilo koju cenu (12 polje je i polje sudskih procesa & kažnjavanja & zatvora ili pak zatvorenih ustanova, bolnica… tj mesta gde čovek na neki način odrađuje & odplaćuje svoje grehe)

Prolazak tranzitnog Marsa iz Ovna kroz natalno 12 polje je usko povezano sa aspektima koje on ima sa natalnim planetama ~ ako su aspekti dobri, to može da označi odličan period duhovnog & moralnog rasta i razvoja, dobrih životnih odluka, odrađivanja i ispravljanja karmičkih grešaka iz prošlih života i time uvećanje sreće i komfora u ovom sadašnjem životu. Pa tako naredni period može zaista da bude odličan za bavljenje duhovnim i divinacijskim veštinama u cilju nadogradnje sadašnje Karme.

Ako pak postoje loši aspekt natalnih planeta sa ovim tranzitnim Marsom, mora da se povede posebno računa o bilo kojim odlukama koje se donose, jer mogu biti pogrešne, pa posle da se ispašta neka kazna zbog toga, ili pak da dođemo u konflikte sa vrlo negativnim ljudima (12 polje je polje tajnih neprijatelja) koji mogu da nas uslove da se odreknemo nečeg važnog u životu samo da bi sačuvali ugled i dostojanstvo, pa čak i sam život neki put.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

Једно мишљење на „Podznak u Biku i tranzitni Mars u Ovnu

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.