Jyotish i intuicija & telepatija

Pokazatelji da osoba ima izraženu intuiciju & telepatiju
Mala škola Đotiša
 1. 3 polje
 2. vladar 3 polja
 3. postavka vladara 3 polja
 4. Ashtakavargha (snaga planete) vladara 3 polja
 5. planeta koja posmatra vladara 3 polja ili pak ona koju posmatra planeta vladar 3 polja (to posmatranje su njihovi aspekti)
 6. naravno sama postavka Lagne (1 polja) vezano za Nakshatra Pada Graha (u kojem je sazvežđu i u kojem je od 4 nivoa tog sazvežđa i planete koja vlada tom Nakshatra i Pada) kao i postavku vladara 3 polja u Nakshatra Padi
 7. treba da postoji povezanost između vladara 1 i 3 polja
 8. treba da postoji povezanost između vladara 2 i 3 polja (2 polje je kako osoba govori, priča, pa tako vidimo da li je u mogućnosti da verbalizuje svoju intuiciju)
 9. treba da postoji povezanost između vladara 3 i 4 polja (4 polje je pokazatelj duhovnog & mentalnog stanja osobe)
 10. Mesec konjukcija Rahu (Severni Mesečev Čvor) pokazatelj je ne samo snažne intuicije i telepatije već i umeća komunikacije sa duhovima i onostranim (ali često to može da bude iskrivljena slika, tj padanje pod uticaj tih entiteta sa druge strane, jer je Mesec Um, Svest)
 11. Mesec konjukcija Ketu (Južni Mesečev Čvor) takođe može na to da ukaže, ali većinom slučaja to umeće šteti osobi (jer ti entiteti potpuno preuzimaju Um te osobe i često se ova konjukcija smatra vrlo lošom za mentalno zdravlje)
 12. treba da postoji povezanost između vladara 3 i 5 polja (5 polje je duhovnost i Viša Učenja)
 13. treba da postoji povezanost između vladara 3 i 9 polja (9 polje su mudraci & učitelji, Više Kosmičke Sile, snovi)
 14. treba da postoji povezanost između vladara 3 i 10 polja (10 polje je Karma, pokazatelj da li osoba uopšte treba da sluša svoju intuiciju i da razvija u ovom životu svoje prekognitivna umeća)
 15. povezanost vladara 3 i 6 polja je ok, ali pošto je 6 polje malefično, to pokazuje više da će intuicija & telepatija da budu pogrešni (ili će da štete zdravlju)
 16. povezanost vladara 3 i 8 polja je ok, ali više u mističnom i magijskom smislu (8 polje je praktikovanje misticizma i magije, kroz koji se dalje razvijaju intuicija i telepatija)
 17. povezanost vladara 3 i 12 polja je ok, ali može da ukaže da ta intuicija i telepatija „između žita“ ma koliko bili jaki & precizni uništavaju osobu na pishičkom i fizičkom nivou (12 polje je polje svega onoga što nosi sa sobom negativne energije i neprijatelje ~ osobe koje će želeti da povrede osobu zbog njene intucije & telepatije = prognoza)

DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.