Energija koja inspiriše

25. Maja na Nebu imamo lep aspekt sekstila između Marsa iz Riba i Urana iz Bika. Ovaj sekstil će takođe da isprati i Merkurova konjukcija sa Severnim Mesečevim Čvorom u Blizancima, kao i kvadrat između Marsa i Sunca iz Blizanaca.

Ovo je aspekt koji uvećava našu želju za zabavom i uzbuđenjima. Ovo je dobro vreme da se neke stvari u našem životu promene, planirali mi to ili ne, jer će ovaj sekstil da pomogne da se ukažu prilike za akcijom, dok će konjukcija Merkura i Severnog Čvora da nam „otvori oči“, a Marsov kvadrat sa Suncem da nam da meru koliko treba da unesemo sebe & snage & volje u ono što treba da uradimo.

Dodatna inicijativa, inspiracija, motivacija, sve se sada budi i pruža nam mogućnost da uz akciju & borbu prevaziđemo prepreke i rešimo svoje probleme. Sada je vreme da posle čekanja i odlaganja završimo neke projekte i realizujemo svoje planove. Ne treba da nas uspori ili uplaši činjenica da će sam početak biti težak, već da nam upravo to bude inicijalna kapisla da zasučemo rukave i uspemo.


I u odnosima sa drugima, posebno onim emotivnim, ovo će biti aspekt koji će nam pomoći da skrenemo pažnju simpatiji, ili da obnovimo satri plam’ sa lepšom nam jačom polovinom. Ovo je snažna ali suptilna harizmatična energija koja bez jedne jedine reči prožima ljude oko nas, i donosi atmosferu snažne privlačnosti i osećanja poverenja i želje da se bude u prisustvu osobe koja nam budi maštu i unosi dirhtaje u naše srce.

Naravno, ova energija ima u sebi i jaču dozu ekscentričnosti i nepredvidljivosti, što još više podiže nivo te harizme. Energija ovog aspekta donosi želju da se isproba nešto novo, da se unese u odnos sa nekim osećanje „nismo samo ljubavnici, već prvenstveno prijatelji, saputnici i sapatnici“. Mars i Uran će tako da nam na našem Putu ovih dana donesu lepa i zanimljva iznenađenja, i vratiti nam osmeh na lice.

A za sve one koji već neko vreme razmišljaju o tome da je možda vreme da prekinu odnos sa svojom lepšom & jačom polovinom, ovaj aspekt između Marsa i Urana, posebno zbog same postavke tranzitne Venere u Blizancima koja je trenutno u svom retrogradnom hodu, imaće prilike to i da urade, ovaj sekstil će im dati snage da kažu „hvala ti na svemu, al ja odoh dalje, lep život ti želim“.


Da bi razumeli bolje koliko je ova energija harizmatična i moćna, navešću neke od poznatih ličnosti koje u svom natalu imaju baš ovu postavku : neprevaziđeni maestro Ser Entoni Hopkins, kao i odlični Frank Langela (Frost / Nixon 2007) sjajna glumica Luiz Flečer (Let iznad kukavičijeg gnjezda) kreativni Krzysztof Kieślowski (poljski režiser „Tri Boje..:“) i ekscentrični Đ. Armani…

Pa da zaplešemo uz jedan divni valcer koji je komponovao Ser Entoni Hopkins

 

Једно мишљење на „Energija koja inspiriše

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.