Posadi seme i budi strpljiv Mlad Mesec u Blizancima

22-05-2020 imamo Mlad Mesec u Blizancima

Mlad MesecMlad Mesec je uvek nova prilika za početak. Ovog puta imamo Mlad Mesec na 3° Blizanaca (tačnije 02°08′) koji će imati snažan trigon sa retrogradnim Saturnom iz Vodolije. To znači da će u narednom periodu mnogi od nas dobiti priliku ne samo za novim početkom, već i za revitalizacijom kompletnog svog života.

Ali, ne treba prevideti ipak da ovaj Mlad Mesec ne samo što prati ponovo kvadrat između retrogradne Venere iz Blizanaca sa Neptunom iz Riba, već i Merkurom koji je tu odmah tik uz Veneru i koji takođe sklapa kvadrat sa Neptunom. Novi početak, revitalizacija, ali „4. očiju otvoreno!“ za svaki slučaj…


Sabijski Simbol za 03° Blizanaca pod nazivom »Gravura dvorskog života unutar predivnog Tiljerije parka«

On se vezuje za izuzetnost, luksuz i formalizam. Naš um je na ovom stepenu usmeren na društveno izražavanje nedavno otkrivenih principa „Prirodnog Reda“, te tako se pravi paralela sa strogim geometrijskim pravilima samog vrta i čovekove pozicije na hijerarhijskoj lestvici.

Sve što sada nije usklađeno sa strogim prvenstveno estetskim principima, gubi na značaju i pravu na egzistenciju ili pak je na neko neodređeno vreme potisnuto duboko u čovekovu podsvest. Estetika & etika su sada primarni, njihova simbioza nam sada dozvoljava da shvatimo snagu i umeće samog Boga da stvori perfektan život.


Ovaj Mlad Mesec je dodatno u bliskoj konjukciji od samo par minuta sa asteroidom Euridika, pa tako zajedno postavljeni u Mundanom 7 polju, stavljaju ogroman akcenat (i to ne baš pozitivan) na međuljudske i emotivne odnose.

Dodatno, posebno je stavljen akcenat na ženski princip, jer se asteroid Vesta nalazi kod Merkura i retro Venere, a asteroid Ceres kod Marsa, dok je asterodi Palas kod retro Saturna. Mnogo toga će nas „vući“ u pravcu vraćanja pravim, prirodnim, korenima, suptilnim prilagođavanjem novonastalim situacijama, i kroz kreativnu borbu ćemo moći da pronađemo najbolje rešenje za neki naš problem ili prepreku.


Dodatno to potencira i ova retro Venera u kvadratu sa Neptunom koja sada ovog puta ima i konjukciju sa Merkurom, tj Merkur takođe kao i Venera ima kvadrat sa Neptunom iz Riba.

Taj aspekt se perfektno i uklapa u simboliku asteroida Euridika, te nas oni svi upozoravaju da odnosi sa drugima, posebno ako smo emotivno vezani za njih u narednom periodu mogu da budu „nije zlato sve što sija“ i da ne donosimo zaključke prebrzo i da ne trebamo svaki put da budemo oni koji razumeju i popuštaju samo da bi se održala harmonija u nekom odnosu ili „mir u kući“.

Ona dobra strana ovog Mladog Meseca je što ima jak aspekt trigona sa retrogradnim Saturnom iz Vodolije, jer nas te energije usmeravaju da „uhvatimo konce“ u našem (prvenstveno poslovnom) životu i da ako je potrebno se vratimo na početak i „resetujemo“ sve, kako bi mogli na bolji način odvog puta da započnemo neki projekat.

Mnogima će ova kombinacija doneti razgovor za novo radno mesto, nekima će doneti pozitivne promene vezane za poslovni ugovor, a nekima će doneti priliku da dobiju pohvalu od nadređenih i da napreduju na poslovnoj lestvici.

Šta nam donosi Mlad Mesec u Blizancima za sve znake i kroz natalna polja pročitajte ovde


za Mlad Mesec

DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

veliki prolećni popusti od 50% !

2 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.