Šta nam donosi Sunce u Blizancima?

Aries« OVAN » za vas sledi prijatno dinamičan mesec. Vi ste po prirodi aktivni i ne drži vas mesto, a tek u narednom periodu vas niko neće naći kod kuće. Puno planova i ideja koje treba sprovesti u delo, puno papirologije i birokratije koju treba završiti, susreti i sastanci na kojima treba razmeniti informacije. Prilika za kraća putovanja, više od uobičajenog ili planiranog. Naglašen odnos sa bliskim prijateljima ili rođacima koji će imati lepe vesti za vas. Komunikacija odlična, posebno sa jačom & lepšom polovinom. Odmarajte dovoljno i pripazite se u saobraćaju, posebno u večernjim satima.


Taurus« BIK » veliki akcenat na promeni na radnom mestu, prvenstveno u vidu novih zaduženja, ili pak promeni finansija. U narednom periodu imaćete mogućnost da ugodite sebi i da kupite nešto „za svoju dušu“, a i dobar period za ulaganja i uvećanje (ne)pokretne imovine. Samopouzdanje će pojačati vašu harizmu i omogućiti vam da budete primećeni kako od nadređenih, tako i u krugu prijatelja. Narednih mesec dana bićete u situacijama i u kontaktu sa ljudima koji će vam na (ne)posredan način dokazati koliko zaista vredite i da nikako ne treba da sumnjate u svoje vrednosti i kvalitete.


Gemini-1« BLIZANCI » srećan rođendan! Došlo je i vaših „5 minuta“. Sada će sve situacije oko vas slažu kao kockice u slagalici, sve će vam ići na ruku, čak i one situacije koje na prvi pogled nemaju velike šanse za uspehom. Želećete da promenite i osvežite svoj život, i to počevši od sebe i svog izgleda. Izuzetno jaka harizma će vas učiniti magnetom za suprotan pol, pa će biti mnogobrojnih zanimljivih dešavanja i na privatnom polju. U narednih mesec dana dobićete zaslužene pohvale na radnom mestu i pohvale od nadređenih. Zdravlje dobro, imunitet odličan.


Cancer-1« RAK » narednih mesec dana će proteći dosta mirno, pa ćete tako imati prilike da „napunite baterije“ za početak Leta kada će doći vaših „5 minuta“. U narednom periodu okrenućete se sebi i svojim potrebama, analiziraćete dosadašnje dogaćaje i ponovo procenjivati rezultate vaših akcija u prošlom periodu. U toku ovog procesa naičićete na nekoliko problema koje ćete usprešno rešiti, a mogu biti vezani za vaše strahove ili pređašnje pogrešne odluke. Odlično vreme za meditaciju, jogu, promenu režima ishrane & ritma spavanja i obilasku Svetih Mesta.


Leo-1« LAV » period druženja, izlazaka, novih poznanstava. Sve će biti ispunjeno pozitivnom energijom. Promene u krugu prijatelja će povući za sobom i promenu u krugu kolega & nadređenih, pa tako u isto vreme i promenu mnogih vaših planova i projekata. Sada ćete imati puno kreativnih ideja koje ćete moći da podelite sa drugima, a očekujte i da će mnogi tražiti savete i pomoć od vas (posebno na poslu) Narednih mesec dana će biti okrenuto vašim uspesima i proslavi uspešno završenih poslovnih, ali i privatnih projekata, na koje nećeti samo vi da budete ponosni, već i svi oko vas.


Virgo« DEVICA » u narednih mesec dana mnogo toga će se, pozitivno, promeniti u vašem životu, posebno na polju posla & karijere (pa samim tim i finansija) Vaša svesnost o sopstvenim kvalitetima biće nagrađena pohvalama od strane nadređenih, a oni koji žele da promene radno mesto, sada je odličan period da to i urade uz podršku & pomoć uticajnih osoba. Sada ćete imati prilike da rezimirate dosadašnje događaje koji su vas dovele na ovu poziciju gde ste sada i da na najbolji mogući način ispravite neke greške i tako brže raskrčite put sebi dalje ka uspehu i sreći. Takođe, sledi vam dobar period za oporavak i jačanje imuniteta.


Libra-1« VAGA » puno ideja & snova & nada & želja. Želite da što pre promenite nešto u svom životu, u domu (potencijalno preseljenje) ili na radnom mestu (promena posla) Sada je period koji će vas okrenuti ka poboljšanju samo-motivacije i jačanju snage & volje, kao i discipline & koncentracije, i da ako je potrebno posavetujete se sa nekim autoritetom u kojeg imate poverenja, ili stručnim licem kako dalje treba da teče vaš život (posebno što se tiče finansija i nekretnina) Period kada ćete poboljšanjem vizije o sopstvenim vrednostima poboljšati i svoje zdravlje, pa tako i sam kvalitet svakodnevnog života.


Scorpio-1« ŠKORPIJA » narednih mesec dana ne samo što ćete imati pozitivnih promena vezanih za vaše finansije & karijeru, već ćete imati i prilike da na posredan način ili uz nećiju pomoć, ili pak konsultaciju sa stručnjacima, uvećate svoju (ne)pokretnu imovinu, a takođe dobar period za podizanje kredita. Takođe, naredni period će posebno staviti fokus na odnos sa drugim ljudima i koliko (ne)postoji poverenje među vama, posebno kad je reč o odnsou sa ukućanima ili lepšom & jačom polovinom. Odličan period da promenite režim ishrane, počnete da vežbate i da vodite više računa o sebi.


Sagittarius« STRELAC » naredni period će vas okrenuti ka drugima iz vaše okoline, bilo da se radi o klijentima, kolegama, ili pak lepšoj & jačoj polovini. Odličan period za razgovore & pregovore & dogovore, pa tako vam najverovatnije sledi promena poslovnog ugovora & promena samog radnog mesta (i pre nego što ste to očekivali) Sada je odlično vreme za pronalaženje „zlatne sredine“ u bilo kojim pregovorima, pomirenjima sa prijateljima, rođacima ili lepšom & jačom polovinom. Odmarajte što više i pazite na sebe i jačajte imunitet krzo redovniju ishranu i boravku na otvorenom.


Capricorn2-1« JARAC » u narednom periodu fokus će biti na boljoj organizaciji vaših svakodnevnih aktivnosti i nagomilanih obaveza. Imaćete više snage i volje da se pozabavite projektima koji su do sad bili na „čekanju“ i odloženi za „neke bolje dane“. Takođe, period kada ćete se više nego obično baviti svojim zdravljem i jačanjem imuniteta. Narednih mesec dana će vas okrenuti ka ljudima koji na bilo koji način mogu da vam olakšaju vašu svakodnevnicu i da pruže pomoć u cilju da se vi brže organizujete i efikasnije završite planirane poslove. Budite prilagodljivi & tolerantniji prema pomoćnicima i sve će ići lakše i brže.


Aquarius-1« VODOLIJA » ovo je vaših „5 minuta“ što se tiče druženja, izlazaka, novih ljubavi i vraćanja starih. Emotivnost će biti jaka i pripazite se da ne odreagujete previše subjektivno u nekim situacijama. Napredak na poslu zahvaljujući vašoj harizmatičnoj samouverenoj pojavi, čak i nadređeni će dolaziti kod vas po savet i pomoć. Odličan period za sve kreativne hobije, sportove, ili bilo šta što će ulepšati vašu svakodnevnicu. Fokus u narednih mesec dana će takođe biti na mlađim članovima porodice (proširenje za još 1 člana, ili pak njihovo usmeravanje na pravi Put što se tiče školovanja i samog života)


Pisces-1« RIBE » period uspostavljanja stabilnosti u životu, vaš dom postaje centar mnogih dešavanja, kako u vašem životu, tako i u životima vaših ukućana i rođaka. Svi će imati dobre i praktične ideje kako ulepšati dom i uvećati komfor u njemu, pa eto odlične prilike za renoviranjem, ili pak kupo-prodajnim procesom & preseljenjem. U narednih mesec dana više nego obično ćete se baviti jednim članom vaše porodice ili nekim starijim rođakom. Neke situacije i ljudi koji će se sad pojaviti u vašem životu će vas na jedno kraće vreme vraiti u prošlost, pa eto odlične prilike da saznate da li ste se oslobodili te prošlosti ili ne.


DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

veliki prolećni popusti od 50% !

3 мишљења на „Šta nam donosi Sunce u Blizancima?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.