Šta nam donosi Pun Mesec iz Škorpije?

procvetali pun mesec07. Maja imamo Pun Mesec u Škorpiji (koji se naziva i „Procvetali Pun Mesec“ jer se povezuje sa delom Proleća kada počinje cveće da cveta, naziv ostao od davnina, od Indijanaca koji su brižljivo vodili računa kada je Pun, a kada je Mlad Mesec na Nebu) i on nam donosi nove događaje i mogućnost kompletne transformacije i tela i uma.

Naravno, najviše će odreagovati na njegove energije oni koji u svom natalu imaju naglašen znak Bika tj Škorpiona, tj svako ko ima Sunce, ili Mesec, ili Podznak u Biku ili Škorpiji.


01ovan○ Ovan ○ svakodnevnica će vam biti okrenuta kako poslu, tako i privatnom životu. Sada ćete imati prilike da rešite neke finansijske i birokratske probleme koji već neko vreme vas sprečavaju da sprovedete neke projekte u delo, da odplatite dugove (kako materijalne, tako i karmičke) i da napokon se posvetite svom privatnom životu i stavite u prvi plan svoju lepšu & jaču polovinu i da sa ljudima iz vaše okoline podelite radost života. Sad je odličan period da malo rasčistite svoj krug prijatelja & poznanika i da obnovite energije podrške & prijateljstva.


02bik○ Bik ○ u narednom periodu imate priliku da se istaknete na svom radnom mestu. Slobodno glasnije kažite svoje mišljenje, nadređeni će samo tako videti vaše prave kvalitete. Finansije će u isto vreme da se stabilizuju i poboljšaju. Naglašen emotivni život, mnogi od vas će ili pronaći svoju Srodnu Dušu (veridba, venčanje, proširenje porodice) ili pak će staviti tačku na sadašnji odnos i nastaviti dalje sami i rasterećeni. Ova lunarna energija će vam doneti maksimalnu podršku prijatelja, te ćete biti u prilici da ostvarite svoje planove do kraja.


03blizanci○ Blizanci ○ poradite malo više na koncentraciji i disciplini i niko vam neće moći stati na put ka poslovnom uspehu. Timski rad ili makar savetovanje sa osobom od poverenja vam može pomoći oko stabilizacije finansija. Odnos sa drugima je u narednom periodu dobar, nova poznanstva i prijateljstva su moguća sa osobama za koje niste ni predpostavili da bi mogli da vam budu prijatelji. U privatnom životu sada je vreme da se obrati pažnja na vaše želje i potrebe, ne samo na potrebe lepše & jače polovine, dovoljno su oni do sada bili na pijadestalu ljubavi, sad je vreme da se promene prioriteti i unesu nove energije u odnos.


04rak○ Rak ○ sledi vam period u kojem bi mogli da imate promene u krugu poslodavaca ili kolega. Naglašena kreativnost vam sad može puno pomoći da ostvarite planove vezane za poboljšanje finansija (posebno ako se bavite privatnim biznisom) Ljubav na vidiku za sve one koji su u potrazi za srodnom Dušom, a za one koji već su pored jače & lepše polovine, naredni period će biti ispunjen divnim i strastvenim emocijama, a moguće je i planiranje proširenja porodice, uređenja doma. Mnogi od vas mogu očekivati i lepe vesti od rodbine ili bliskih prijatelja.


05lav○ Lav ○ potpuno ćete se okrenuti poslu i novim profitabilnim projektima. Nova poznanstva će vam takođe pomoći da poboljšate svoj ugled i istaknete se među drugom konkurencijom. Ali, pripazite se da vas vaši novi poslovni ciljevi ne odvuku previše od doma i porodice, jer bi ukućani mogli zbog toga da vas kritikuju, iako vaš cilj je da poboljšate finansije kako bi vaša porodica imala bolji komfor u životu. Sam odnos sa bliskim osobama u narednom periodu će biti podvrgnut mnogobrojnim testovima, pa zato obratite pažnju i ne dozvolite da vas subjektivnost ili pojačane emocije ne odvuku na stramputicu i da izgubite dobar odnos sa dragim ljudima.


06devica○Devica○ lunarna energija će vam doneti nove poslovne ponude i priliku da neočekivano poboljšate svoje finansije, a u isto vreme imaćete potpunu podršku kako nadređenih, tako i kolega & koleginica i bićete u prilici da završite neke velike poslovne projekte koji će vam malo kasnije doneti „veliki plus“ za vaš ugled u društvu i neočekivano poboljšanje finansija. Situacija u domu stabilna, moguće vrlo lepe vesti od bliskih rođaka, a i probuđene emocije između vas i vaše jače & lepše polovine će obnoviti stare po malo uspavane strasti, a oni koji su u potrazi za srodnom Dušom, potencijalnu simpatiju bi mogli neočekivano da pronađu preko kolege ili poznanika.


07vaga○Vaga○  naredni period će vas posebno snažno motivisati da stabilizujete svoje finansije i ako je potrebno rešite se nekih dugova (pa tako i potencijalnih problema) Lunarna energija će vam pomoći da uvidite svoje prave vrednosti i tako ćete biti u prilici da se na izuzetno kreativan način istaknete na poslu i da ostvarite ono što želite. Kako budete više voleli sebe, tako će se i situacija u ljubavi poboljšavati, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, eto u susret stiže platonska ljubav ili prijatno poznanstvo, za one koji su već pored lepše & jače polovine, moguć ozbiljan, ali izuzetno pozitivan i svrsishodan, razgovor oko zajedničke budućnosti.


08škorpija○ Škorpija ○ došlo je i vaših 5min da zablistate. „Kako zračiš, tako privlačiš“ nikad nije bilo smislenije nego sada, jer će vam ove lunarne energije u ovom periodu maksimalno pomoći da ostvarite željene poslovne ili finansijske projekte. Slobodno potražite pomoć & preporuku & „vezu“ i uz tu pomoć zasigurno ćete poboljšati uslove na radnom mestu (pa tako i sa finansijama) Što se tiče ljubavi, naredni period takođe maksimalno donosi pozitivnu energiju i puno neočekivanih, pozitivnih, obrta sudbine. Za one koji traže srodnu Dušu, ona je već tu, obratite samo pažnju na „znake pored puta“, a za one koji  već uživaju pored lepše & jače polovine, uživaće još više, a mogu da očekuju i vredan poklon ili vrlo važnu objavu od drage osobe.


09strelac○ Strelac ○ u narednom periodu imaćete prilike da se pozabavite svim onim lošim energijama (situacijama & ljudima) koje su vam na bilo koji način umanjivale slobodnu volju ili remetile normalnu svakodnevnicu. Ovo posebno važi za vaše radno mesto. Naredni period će vam takođe pružiti mogućnost da ispravite neke od svojih karmičkih grešaka koje su vas do sada sprečavale da napredujete u životu i ostvarujete svoje planove. U ljubavi vas očekuje dosta miran period, za one koji su u potrazi mogući su zanimljivi susreti, ali oni će se zadržati na koketiranju za sad. Za one koji su već pored jače & lepše polovine sklad i razumevanje će biti najbolji način da se „napune baterije“ posle napornog radnog dana.


10jarac○ Jarac ○ u poslednje vreme dosta ste frustrirani činjenicom da niste u mogućnosti u potpunosti da se posvetite poslu, pa tako i stabilizaciji ne samo vašeg ugleda, već i komfora u domu zbog finansija. Pronalazak novih mogućnosti da se dođe do boljih poslovnih prilika & saradnika, pa tako i izvora prihoda, će vam biti fokus u narednom periodu. Odnos sa drugima će biti skladan, za slobodne šarmantna koketiranja i „čitanje između redova“ komunikacija, a za one koji već su u društvu jače & lepše polovine naredni period donosi uvećanje sigurnosti i poverenja koji već neko vreme je izostajao.


11vodolija○ Vodolija ○ želite da promenite puno toga u vašem životu, počevši od situacije na radnom mestu, odnosa sa nadređenima, ali i da promenite svoj društveni status, možda i da krenete ispočetka u nekim oblastima vašeg života. Puno toga vam se dešava u poslednje vreme i ove lunarne energije će vam pomoći da napravite ispravnu listu prioriteta. Odnos sa rođacima i jačom & lepšom polovinom takođe je po malo distanciran i u fazi ste da procenjujete da li oni treba da budu u vašem životu ili ne. Situacija u ljubavi je slična, menjate svoje prioritete, pa ako ste u potrazi za srodnom Dušom, nastavite dalje potragu, uskoro će i tu biti lepih dešavanja.


12ribe○ Ribe ○ puni ste želja, planova i ideja za nove projekte. Sad još samo da pronađete odgovarajuće saradnike i uspeh je tu. Ogromna pozitivna kreativna energija će vam sad pomoći da svoje poslovne obaveze završavate na vreme i da u isto vreme dobijate pohvale od strane kolega i nadređenih (a tako možete i popraviti svoje finansije naravno) U ljubavi očekuju vas takođe lepe promene, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, naredni period će doneti puno zanimljivih poznanstava i prilika, a za one koji već su pored lepše & jače polovine, naredni period će biti ispunjen ljubavlju i podrškom, a moguće su i realizacije zajedničkih planova (proširenje porodice, preseljenje, renoviranje doma)


Pun Mesec u Škorpiji

U prilog ovom nebeskom dešavanju
Aromatherapy tim preporučuje
prelepi Aromatherapy sapun
sa bazom Aloje, nežnim Kokosovim uljem,
smirijućom tinkturama Kantariona i Kamilice,
uz dodatak lekovitog Bosiljka,
kao i smirujućim mirisom eteričnog ulja Lavande

nadaliki

Detaljnije o svim proizvodima možete pogledati ovde

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.