Sve što vidiš u meni, to nije moje, tvoje je

Merkur iz Bika će ovih dana da bude posebno zauzet, jer će imati puno aspekata sa drugim tranzitnim planetama. 

04. Maja  Merkur ima kazimi konjukciju sa Suncem, 07. Maja će imati sekstil sa Neptunom iz Riba, koji će 10. Maja takođe da sklopi sekstil sa Suncem.

Rohit Kumar Gond on TwitterOvo je kombinacija aspekata koji bude intuiciju i kod onih koji je nemaju. Aspekti koji nam pomažu da bolje „pročitamo“ sagovornika, tj sve ono što je skriveno, nedefinisano, maglovito, izbacimo na svetlost dana i tako bolje sagledamo celu priču. Ovo troje će nam olakšati „čitanje između redova“ i čak kod nekih može pojačati prekogniciju, prekognitivne snove, pa čak i telepatiju, ili pak uspostavljanje bolje komunikacije sa Višim Kosmičkim Silama.

Ovo je kombinacija aspekata koja nam donosi mogućnost da se na lagan način postavimo „u tuđe cipele“ i da razumemo tuđ život i ono što je najvažnije ~ damo odgovarajuću podršku i mudar savet, a isto tako i aspekti koji nam pomažu da obnovimo Veru i da se ponovo lako povežemo sa Višim Kosmičkim Silama.

Generalno, ovi aspekti će najviše osetiti oni koji i sami u svom natalnom čartu imaju neki aspekt između Sunca & Merkura & Neptuna (ili im oni vladaju Asc, Mc ili su im u konjukciji sa Svetlima) jer je ovo vrlo lagan aspekt, tako da kod mnogih može jednostavno da prođe i da se ne oseti na žalost.

SUNCE I MERKUR U ZEMLJANOM, PRAKTIČNOM, RACIONALNOM ZNAKU BIKA DAJE SNAŽNU OSNOVU ZA OVOG NEPTUNA IZ RIBA I NJEGOVU MAŠTU

77b388c6c79dfa0dd738f2a81b382f2eOve energije najbolje možemo da iskoristimo tako što ćemo više pažnje posvetiti drugima, da iz njihovog života pronađemo odgovore i rešenja za naš život. Bavljenjem svim onim poslovima koji materijalizuju ljubav, brigu, bilo koje pozitivno osećanje, sada dodatno mogu da nam pomognu da i mi sami stanemo „na noge“… kao zemlja posle lagane prolećne kiše, plodno tlo za novi život, rast i razvoj…


Ovo je aspekt svih humanitarnih organizacija, udruženja, zaštitnika slabih i bespomoćnih, pa budimo onda i mi makar ovih dana deo te divne družine

That Feel When GF Saves You From Your Crabby MomentsOvo je aspekt inspiracije & motivacije, kako drugih, tako i nas samih. Za razliku od napr konjukcije, gde su u igri i pozitivne i negativne strane kako Sunca i Merkura, tako i Neptuna, aspekt sekstila donosi samo ono lepo od njih.

Ovaj aspekt budi u ljudima želju da čine dobra dela, da budu bolji, da se pozabave svojim manama i porocima (koji sad najednom zbog Sunčevih zraka postaju vrlo vidljivi) Ovo je period kada možemo da osvežimo svoj život, da zacelimo neke duboke potisnute & skrivene rane na našoj Duši.


fc7ab4_4c7cb86e13ad4af3bd8e77b987b5bce4_mv2Isto tako i aspekt koji nam pomaže da se brže i lakše prilagodimo novim situacijama u životu (svako ko u svom natalu ima aspekt između Sunca / Merkura i Neptuna vrlo je vešt „kameleon“ i ume da se snađe u životnim nedaćama) a pošto je ovaj dupli sekstil propraćen i Punim Mesecom u Škorpiji, to možemo da tumačimo kao „genetsku“ (karmičku) promenu u čoveku, kompletna transformacija, „pad sistema“ i potpuni „reset“ svega u čoveku.

Pa tako ako ovih dana osećate više nego obično svu težinu u životu na vašim plećima, posebno na polju posla ili u ljubavi, to je upravo zbog ovog aspekta, tako nas Sunce & Merkur i Neptun uči (uz pomoć Punog Meseca) da kroz patnju i bol bolje razumemo druge oko sebe, da ma koliko život bio težak, uvek postoji onaj tračak lepog i srećnog kada se učini neko dobro delo.

6a00d8341f7d7f53ef022ad379bd18200dOvaj dupli sekstil će nam uz pomoć Anđela oko nas usmeriti ka nekom boljem & laganijem pravcu u životu da kroz praktičan & racionalni, a opet u isto vreme saosećajan & nežan način, razumemo druge, život, pa tako i sebe Divnog li perioda za uspostavljanjem odnosa sa Višim Kosmičkim Silama Uz osmeh i toplu ruku Anđela možete očekivati da će se ovih par dana zasigurno desiti barem jedno Božije čudo

 

 

Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.