Šta nam donosi Mlad Mesec u Biku?

01ovan○ Ovan ○ problemi vezani za zdravlje u predelu donjih zuba, vrata. Napredak na polju posla, poboljšanje finansija, a moguće je i da će biti pozitivnih rezultata vezanih za neku nekretninu. Privatan život se stavlja na prvo mesto i rešavaju se pitanja vezana za lepšu & jaču polovinu i vašu zajedničku budućnost. U domu pak mogući su konflikti sa starijim ukućanima, a takođe mogući su i kvarovi i veći troškovi zbog majstora.

02bik○ Bik ○ fokus na jačanju vitalnosti i imuniteta, obratite pažnju na zdravlje i ishranu. Dosadašnje ulaganje na polju posla može vam doneti finansijsku satisfakciju, ali je moguće da ćete u isto vreme imati troškove vezane za dom, pa se to uvećanje neće ni primetiti. Promene u odnosu na lepšu & jaču polovinu, mnogo toga sada izlazi na videlo što vam se neće baš puno dopasti. Imaćete prilike da rasčistite neke nesporazume i poboljšate odnos sa njima. Više nego obično ćete preispitivati svoju Veru.

03blizanci○ Blizanci ○ zdravstveni problemi u predelu očiju, sinusa, kao i sa sluhom i ravnotežom. Velike su promene pred vama i morate biti spremni da se prilagodite, inače ćete imati velikih gubitaka. Obratite pažnju na krug prijatelja, neko vam radi iza leđa. Morate posebno obratiti pažnju na finansije, bez prevelikih ulaganja i troškova. Porodičan život će biti okrenut regulisanju disbalansa sa ukućanima, ali odnos sa lepšom & jačom polovinom će biti dobar.

04rak○ Rak ○ bićete u prilici da neočekivano poboljšate i uvećate svoje finansije ili imovinu. Prijatelji su tu da pomognu, a imate i mogućnost da upoznate nove i zanimljive osobe. Dobro zdravlje, bez promena. Status vam se može poboljšati, nadređeni će vam biti naklonjeni, a posle važnog projekta, može vas čekati i unapređenje & povišica. Porodična atmosfera je harmonična i pruža vam potrebni oslonac. Odonos sa lepšom & jačom polovinom se popravlja i sledi vam lep emotivni period.

05lav○ Lav ○ poboljšanje zdravlja, ali obratite pažnju na srce, pritisak i krvnu sliku. Naredni period će vam ići na ruku, posebno na polju posla. Mogućnost i promene radnog mesta zahvaljujući dobrim preporukama nadređenih. Očekujte vesti iz daleka. Odnos sa ukućanima nepromenjen, ali su moguće rasprave sa nekim rođacima koji se mešaju u vaš život. Lepša & jača polovina će biti željna pažnje, pa ćete i sa njom moći da uživate u narednom periodu.

06devica○ Devica ○ obratite pažnju na svoje zdravlje i korigujte ishranu. Podrška nadređenih i mudri saveti starijih ukućana vratiće vam samopouzdanje i dati mogućnost da ostvarite neke svoje planove lakše. Ako nešto krene naopako, ne brinite, sve će na kraju da izađe kako treba, samo imajte strpljenja i Vere. Kontat sa visoko obrazovanim ljudima koji će vas usmeriti na Pravi Put. Odnos sa lepšom & jačom polovinom dobar i ispunjen poštovanjem i ljubavlju.

07vaga○ Vaga ○ obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno na rad creva, korigujte ishranu. Period pun izazova i prepreka koje treba rešavati „hladne glave“ i bez žurbe. Imaćete konflikte sa ljudima koji su već neko vreme kritički okrenuti prema vama i vašem radu. Situacija u domu pomalo teška, nemogućnost da se nađete na istim talasnim dužinama sa ukućanima. Odnos sa lepšom & jačom polovinom takođe distanciran, svako čeka da onaj drugi učini prvi korak.

08škorpija○ Škorpija ○ zdravlje i vaš imunitet će biti usko povezani sa vašim raspoloženjem (posebno emotivnim) Brinućete se oko neke situacije vezane za lepšu & jaču polovinu, iako u suštini nema razloga za brigu. Želećete da se pokažete u najboljem mogućem svetlu svojim nadređenima, i imaćete uspeha u tome, oni će biti zadovoljni vašim radom. U domu, odnos sa starijim ukućanima može biti po malo napet, ali ćete zato sa mlađim članovima imati lepu razmenu pozitivne energije.

09strelac○ Strelac ○ obratite pažnju na svoju ishranu i odmarajte što više ako je to moguće. Mnogo toga će krenuti drugačijim tokom od željenog, vežbajte strpljenje, period baksuza će kratko potrajati. Sklanjajte se od negativnih ljudi, posebno na radnom mestu. Imaćete prilike da rasčistite odnose sa lošim ljudima koji već neko vreme vam prave probleme u životu. Veliku podršku i „vetera u leđa“ ćete imati ne samo od članova svoje porodice, već i od vaše lepše & jače polovine.

10jarac○ Jarac ○ zdravlje solidno, da bi izbegli slabu cirkulaciju i bolove u zglobovima radite lagane vežbe. U narednom periodu najviše ćete biti fokusirani na rešavanje pitanja vezanih za neki poslovni projekat koji će morati da bude odložen zbog nedostatka uslova za njegovu realizaciju. Samim tim, i finansije će biti umanjene. Pomoć može doći od veće grupe ljudi. U domu, nategnuta situacija sa starijim ukućanima, a pomalo nedefinisan odnos i sa lepšom & jačom polovinom vam crpi snagu i volju.

11vodolija○ Vodolija ○ promenite režim ishrane i tako izbegnite probleme sa varenjem. Pozitivan razvoj situacije na radnom mestu, ali i konkretne promene smera vaše karijere. Pratiće vas sreća u rešavanju nekog problema vezanog za dom & porodicu. Odnos sa lepšom & jačom polovinom se polako stabilizuje i bićete u mogućnosti da kroz razgovor rasčistite nedoumice. Razmišljate da unesete dašak promena u svoj dom, pa nije isključena ni ideja o renoviranju.

12ribe○ Ribe ○ zdravlje dobro, samo više unosite vitamina i svežeg voća. Puno novih poznanstava i kontakta, koji će vam kasnije dobro doći da ostvarite kako svoje poslovne, tako i privatne planove. Moguć je neočekivani boljitak na finansijskom planu. Očekujte prijatne vesti iz inostranstva ili ljudi druge vere. U domu i dalje harmonični odnosi koji se održavaju iskrenim razgovorom. Odnos sa lepšom & jačom polovinom takođe dobar, sama druga strana će vas uskoro obradovati sa lepim vestima.


DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije


Images ~ fantastic art by https://www.instagram.com/deoxy_diamond/

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.