It’s time to heal Mlad Mesec u Biku

0_07IfUjXDGTsKABOj23. Aprila u ranim jutarnjim satima, par dana po ulasku Sunca u znak Bika, imamo Mlad Mesec na 03° Bika, koji će biti ispraćen i Uranom iz Bika i separacionim kvadratom sa tranzitnim Saturnom iz Vodolije. Novo poglavlje naših života, loše situacije, teške promene, veliki gubici, su sada iza nas i Više Kosmičke Sile nas spremaju za jedan Novi Put.

Zato, vrlo je važno da budemo budni.

Sabijski simbol na kojem će se naći ovaj Mlad Mesec pod nazivom »Ćup sa zlatom na kraju duge« se vezuje za Veru, zajednicu i pokazuje nam sklad koji treba da postoji između Neba i Zemlje.

tenorOvo je stepen zajedništva, timskog rada, koje je usmereno na pronalaženju pravih vrednosti u životu. Ovaj stepen pokazuje koliko su Više Kosmičke Sile mudre i snažne i kako one kroz na prvi pogled nelogične (tužne, strašne…) situacije menjaju čoveka i njegov osećaj vrednovanja života. Ovaj stepen nas uči da uvidimo da je sve ono što nam treba da budemo srećni, upravo tu, ispred nas, i da nema potrebe „tražiti hleba preko pogače“.

3522785_59e34Ali, da bi dobili odobrenje od Viših Kosmičkih Sila da i vidimo to što je vredno ispred nas, prvo moramo da se uskladimo sa energijama Majke Zemlje, sa svim živim bićima na planeti, ali i sa drugim bićima koja postoje u nekim drugim dimenzijama i nivoima postojanja. Kad neko voljno se promeni i uspostavi tu duhovnu povezanost sa svime što ga okružuje, njegov put ka prosvetljenju je zasiguran. Svako ko odbija da se promeni i prilagodi, pa samim tim i uskladi sa Prirodom oko sebe, imaće velikih problema i gubitaka u svom životu u narednom periodu.


Bog je u nama. Naše telo je Božiji Hram.
Gde god da smo, mi smo u Hramu sa Njim.

tenor (2)Ovaj Mlad Mesec ima i konjukciju sa Asteroidom Hopi, koji se vezuje za zasede, skrivenim napadima, predrasudama, teritorijalnim sukobima, tlačenjem (verskih, ekonomskih, političkih…) manjina, blokadama i obmanama i namernim prikazom lažnih informacija & situacija, kao i ograničenjma koja su nametnuta od strane moćnika zarad manipulacije i eksploatacije naroda.

head-to-heartS druge strane, Venera kao vladar ovog Mladog Meseca se nalazi u konjukciji sa Hygeia Asteroidom, koji kako mu i ime samo govori, se vezuje za zdravlje i higijenu (Hygeia je bila ćerka Asklepija i sestra dve Boginje Panacea i Iaso, koje su se takođe vezivale za medicinu i lečenje) I s treće strane Severni Mesečev Čvor (trenutna Mundana Karma) je u konjukciji sa Asteroidom Pandora (nju svi znamo)


helpinghandsSve u svemu, na Nebu više nego očigledna priča koja se vezuje za trenutnu #ostanikodkuće situaciju ~ ono što teši na neki način je sam separacioni aspekt (aspekt koji se već desio) kvadrata između Sunca & Meseca iz Bika i Saturna iz Vodolije, koji ukazuje da je ono najteže i najbolnije sada iza nas, ali ipak momenat iznenađenja će postojati zbog aplikacione konjukcije (aspekt koji će se tek desiti) između Meseca & Sunca i ovog Urana i da ne smemo da se opustimo i prepustimo bilo šta slučaju.


ezgif.com-resizeMlad Mesec uvek simbolizuje nekakav nov početak, nove mogućnosti i nove prilike da promenimo nešto u svom životu i tako ga ulepšamo i poboljšamo. Postavkom u zemljanom, praktičnom, znaku Bika, dobijamo priliku da razmislimo o tome šta zaista želimo od života i šta možemo da materijalizujemo od tih naših (brojnih) želja. Mlad Mesec u Biku nam tako daje mogućnost da postavimo sebi nove životne ciljeve (ili samo jedan cilj) i da korak po korak idemo napred ka ostvarenju istog.

capricorn-herbalhands-gifMlad Mesec na samom stepenu egzaltacije Meseca (03° Bika) nam poručuje da u narednom periodu (sve do Punog Meseca) imamo mogućnost da stvorimo sebi nove uslove života, i da svoje želje & planove uskladimo sa realnom situacijom i daje nam mogućnost da se zapitamo »Šta ja želim od života? Šta sam do sada postigao da je vredno i važno, ne samo meni, već i drugima oko mene? Kako će proteći razvoj mog Životnog Puta od sada pa nadelje?«

Važna i ni malo laka filozofska pitanja. Već neko vreme mnogi od nas preispituju svoj život shodno ovoj Mundanoj situaciji #ostanikodkuće i nemilim događajima, gubicima kako emotivnim, tako i finansijskim, pa će tako uz pomoć ne samo ovog Mladog Meseca, već i njegove konjukcije sa Uranom, doći u situaciju da promene neke stvari u svom životu (mnogo toga će ići po malo na silu daobog, ali će ipak ići u dobrom pravcu)


tenor (1)Zbog prisustva kvadrata sa Saturnom iz Vodolije, ovaj Mlad Mesec u Biku kod mnogih, ako ne i kod svih nas, budi velike sumnje, strahove, pa i paniku ~ da li ćemo se snaći u novonastalim situacijama, da li ćemo imati dovoljno snage & hrabrosti da se izborimo sa težinom tereta sa kojim nas Majka Priroda i Više Kosmičke Sile sada pritiskaju, jer do sad definitivno ih nismo slušali niti poštovali, već smo radili sve suprotno od njihovih očekivanja, i zato smo u situaciji u kojoj smo #ostanikodkuće

tenorAli, ipak, dašak nade postoji. Snaga ovog Mladog Meseca posebno uz simboliku Sabijskog Stepena na kojem se nalazi, može nam omogućiti da sa što manje gubitaka i bola, posle svih nedaća i tuge, nastavimo dalje i obnovimo svoj život (neki će krenuti gde su stali, a neki će morati da krenu ispočetka) Ovo nam je sada prilika da čujemo & vidimo „znake pored puta“ koje nam postavljaju i Majka Priroda i Više Kosmičke Sile i tako i prilika za oporavkom i napretkom.


Ovaj Mlad Mesec je kao seme koje je posađeno u zemlju i koje pokušava da se probije na površinu gde ga tek čekaju oluje, kiše i vetrovi ~ ali iste te nepogode će ojačati stabljiku tog semena, te će ono dalje biti u mogućnosti da podari veliki i zdrav plod.

MagnificentExhaustedFiddlercrab-small

DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

2 мишљења на „It’s time to heal Mlad Mesec u Biku

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.