Vodolija od 20. do 26. Aprila

wifiVama ove nedelje puno toga dolazi u susret, a najviše dešavanja će biti vezano za vaš dom & porodicu & lepšu / jaču polovinu i imaćete prilike da mnogo toga postavite na njihovo pravo mesto.

čekićPonedeljak 20-04 dan vam počinje sa idejom da realizujete neke ideje i planove, ali će vas neočekivani događaj, ili vest usmeriti u drugom smeru. Finansije su stabilne, ali opet brinete zbog nekih nedovršenih obaveza koje svojim odlaganjem će potegnuti i dodatni trošak. Situacija u domu po malo napeta, posebno jer nećete biti u mogućnosti da se nađete na istoj talasnoj dužini sa starijim članovima. Odnos sa jačom & lepšom polovinotm takođe nepredvidljiv. Obratite pažnju na pritisak, srce i kolena.

mačeviUtorak 21-04 i dalje osećate pritisak nezavršenih obaveza, te vam to može dosta uticati na koncentraciju. Obratite posebnu pažnju na vašu pokretnu imovinu, da ne izgubite nešto važno, ali isto tako obratite pažnju u saobraćaju. Moguće vesti vezane od poslodavca, vezanih za promenu uslova na radnom mestu. U domu situacija i dalje napeta, a moguće je i da ćete malo imati zaoštren razgovor sa rođacima. Jača & lepša polovina danas gleda svoja posla i neće biti tu da vam pruži podršku.

stari telefon1Sreda 22-04 danas bi mogli da odreagujete na promenu vremenskih uslova i da imate prolazne glavobolje i osećanje slabosti. Mogući su manji neplanirani izdaci. Situacija u domu se menja i moguće je uspostaviti bolju komunikaciju sa ukućanima. Stižu vesti i od rođaka, koje vam se baš i neće dopasti. Odnos sa jačom & lepšom polovinom danas lep i skladan, ali će i druga strana imati prolaznih problema sa zdravljem.

mapaČetvrtak 23-04 danas ćete slučajno & namerno da zatrpate sebe obavezama, kako vezanim za posao, tako vezanim za dom. Imaćete dovoljno i snage i volje da sve to izbalansirate, ali to može da bude mač sa dve oštrice, jer vam kasnije u toku dana imuninet ipak može oslabiti i da vam donsese probleme sa pritiskom i aritmijom. U domu nove energije koje poboljšavaju komunikaciju. Jača & lepša polovina će imati važne vesti za vas.

jutroPetak 24-04 dan po malo podložan Marfijevom zakonu (ne)verovatnoće, pa se naoružajte strpljenjem i voljom, posebno u komunikaciji sa kolegama ili mlađim članovima porodice. Rešavanje nekih finansijskih pitanja, ali ne uz pomoć osobe na koju ste računali. Stižu vesti od bliskih prijatelja ili rođaka koje vas mogu malo emotivno uzdrmati. U domu, svi će biti pod uticajem ovih vesti, ali će lepša & jača polovina da bude tu da bude savetnik i oslonac.

kućicaSubota 25-04 čak i ako niste metereopata, danas ćete tako odreagovati na promene vremenskih uslova. Disbalans energije može da utiče i na vaše samopouzdanje, ali i strpljenje u komunikaciji sa ljudima iz vaše okoline. Danas bi mogli da imate kvar nekog kućnog aparata, ili da zaturite neki važan predmet i da provedete pola dana u potrazi za njim. Sama situacija u domu nepromenjena, a moguće je mešanje rođaka u vaš privatan život.

baterijeNedelja 26-04 iako ćete želeti danas da se odmarate i na miru da „punite baterije“ moguće je da će situacija u domu biti takva da nećete imati ni 5 minuta vremena za sebe. Moguće su i neke rasprave oko finansija ili neke nekretnine sa ukućanima. Jača & lepša polovina danas takođe neće biti posebno dobro raspoložena, ali će makar sa njom komunikacija da bude bolja. Obratite pažnju na disanje, pritisak i cirkulaciju u donjim ekstremitetima.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.