Vaga od 20. do 26. Aprila

ćupVama ova nedelja će staviti fokus na odnos sa drugim ljudima, bilo da je reč o poslu, bilo da je reč o bliskim prijateljstvima ili odnosu sa jačom & lepšom polovinom.

newsPonedeljak 20-04 dan okrenut komunikaciji sa ljudima iz vaše okoline i prikupljanju važnih informacija koje su vam potrebne kako bi što bolje organizovali svoje obaveze. Užurbana svakodnevnica može oslabiti vaš imunitet, pa bi trebalo makar da unosite više vitamina u ishranu. Situacija u domu bez većih promena, i dalje pokušavate da uspostavite stabilnost i uvećate komfor. Odnos sa jačom & lepšom polovinom posebno naglašen danas, ali ćete teško da se prilagodite velikim oscilacijama u raspoloženju, pa budite strpljivi sa njima.

srcebalonUtorak 21-04 i današnji dan će biti vrlo dinamičan i užurban, pa zato povedite računa o sebi, jer usled brzanja i slabije koncentracije su moguće i greške (što se posla tiče) kao i potencijalne povrede (i obratite pažnju u saobraćaju) Danas morate emocije da ostavite po strani, jer u suprotnom subjektivno reagovanje na neke situacije i ljude vam samo može doneti nepotrebne probleme. Situacija u domu stabilna, moguće vesti od jednog rođaka. Odnos sa jačom & lepšom polovinom dobar i razgovorom ćete odkloniti potencijalne nesporazume.

čekićSreda 22-04 dan kada ćete vi sami biti po malo „na 3 ćoške“ i ne baš previše tolerantni i diplomata. Određeno nezadovoljstvo trenutnom situacijom (posebno na polju posla, ali i zdravlja) može direktno da utiče na komunikaciju sa okolinom. Mogući su i neplanirani izdaci koji će dodatno da „doliju ulje na vatru“. U domu određena tenzija, svako vuče na svoju stranu, pa čak i sa lepšom & jačom polovinom se nećete naći na istim talasnim dužinama. Odmarajte i zaobiđite slatko.

flašica3Četvrtak 23-04 danas ćete imati prilike da se oslobodite nekih loših navika, ili pak situacija i ljudi koji u vama bude vašu lošu stranu i iscrpljuju vam snagu i volju. Držite distancu što se tiče autoriteta & poslodavca, za svaki slučaj. U domu situacija kulminira što se tiče negativne energije i pruža mogućnost da rasteretite svoj dom od loših vibracija (promenite raspored nameštaja isl) Odnos sa lepšom & jačom polovinom će danas biti posebno naglašen, te ćete moći da razčistite neke nedoumice sa drugom stranom.

mačeviPetak 24-04 nesanica usled nervoze, slabiji imunitet, pa i glavobolja i oscilirajući pritisak će danas da dominiraju i uslovljavaju sve delove vašeg života, pa ćete posebno morati da se skoncentrišete (naročito na poslu) da ne bi došlo do grešaka ili većeg problema sa zdravljem. Dan koji donosi dinamiku na koju baš i nećete biti spremni, posebno u odnosu sa porodicom, ali i lepšom & jačom polovinom, jer su moguće vesti koje će dosta da promene mnogo toga od planova i želja i tako stave pod znak pitanja harmoniju u domu.

džuboxSubota 25-04 dan okrenut intelektualnom i duhovnom, snovi koji imaju važnu poruku, dežavu situacije u odnosu sa mnogima iz vaše okoline, a i potencijalni sudbinski susreti & kontakti sa ljudima koji će vam kasnije promeniti mnogo toga u životu. Kontakt i sa rođacima, ili prijateljima sa kojima se niste dugo čuli & videli. Dan okrenut drugima i (virtuelnom) druženju i uvećanim aktivnostima na društvenim mrežama. U domu situacija dobra, komunikacija posebno sa lepšom & jačom polovinom lepa i emotivna. Zdravlje dobro.

ljiljanNedelja 26-04 i današnji dan će biti okrenut komunikaciji sa drugima, naglašeni snovi, uvećano interesovanje za divinaciju, istraživanje podsvesnog i sudbine. Preispitivaćete puno toga u svom životu i pokušaćete da pronađete nov & bolji cilj i smisao u životu. Briga oko ukućana i njihovog zdravlja, ali i mogućnst da pronađete nov izvor prihoda, pa tako i da stabilizujete situaciju u domu. Odnos sa lepšom & jačom polovinom lep, a i samo zdravlje će biti dobro.

Једно мишљење на „Vaga od 20. do 26. Aprila

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.