Strelac od 20. do 26. Aprila

kreditnakarticaVama ova nedelja sprema promene prvenstveno vezane za vaše prihode i samu situaciju na radnom mestu. Takođe, donosi vam situacije koje će uticati na vaše navike i organizaciju svakodnevnice.

novine2Ponedeljak 20-04 puno planova za danas, a vrlo malo vremena i za njhovu realizaciju. Budite strpljivi, pomoć stiže. Razgovori sa starijim i iskusnijim osobama (posebno vezano za posao) vam danas mogu pružiti vrlo važne informacije. Situacija u domu i nije baš najbolja, vaša frustriranost što niste u mogućnosti da obezbedite veći komfor dragim osobama vas jako iscrpljuje, pa je i pad imuniteta moguć. Lepša & jača polovina će biti tu kao oslonac i podrška.

mačeviUtorak 21-04 dosta emotivno izazovan dan, pripazite se da vaša subjektivnost ili hiper-emotivnost vaših sagovornika u komunikaciji ne poprimi pogrešan pravac. Odnos sa autoritetom & poslodavcem danas baš i neće biti najbolji, pa ako je moguće, izbegnite bilo kakav kontakt sa njima. U domu, jedan član porodice će imati važne vesti za vas, i zajedničkim snagama ćete rešiti taj problem. Lepša & jača polovina danas sama može imati problema, pa će i ona tražiti reč utehe od vas.

peščani satSreda 22-04 vrlo dinamičnan dan kada će mnogo toga u vašim svakodnevnim aktivnostima da samo najednom promeni pravac, pa ćete puno morati da se prilagođavate. Ta sva dinamika može dosta da vas iscrpi, pa bi bilo dobro da ubacite malo više vitamina u ishranu. Na poslu nepromenjena situacija, svako vuče na svoju stranu, pa zadržite distancu, i strpljenje. Odnos sa ukućanima stabilan, a komunikacija sa lepšom & jačom polovinom vrlo emotivna.

zdravljeČetvrtak 23-04 danas ćete najviše morati da vodite računa o sebi i svom zdravlju. I psihički i fizički ste dosta iscrpljeni, pa vam je i koncentracija slabija. Vesti koje danas budete dobili će vas u isto vreme i obradovati, ali i zabrinuti, jer ćete se zapitati da li je to sve moguće zaista da se dešava tako iznenada. U domu, jedan član porodice ponovo ima problema sa zdravljem, pa ćete brinuti i o tome puno. Lepša & jača polovina danas može biti malo nervozna i distancirana.

flašica3Petak 24-04 dan koji će neočekivano da donese troškove, ali i potencijalnu raspravu ili sa kolegom na radnom mestu ili sa bliskim prijateljem, posebno ako se radi o nekom dogovoru & obećanju. Bićete dosta frustrirani, što se može odraziti na oscilirajući pritisak i glavobolju. Rešavanje problema u domu vezanih za kvar manjeg kućnog aparata će vam takođe testirati strpljenje. Odnos sa lepšom & jačom polovinom i dalje „naelektrisan“.

stari telefon1Subota 25-04 danas vas mogu obradovati vesti & poruke dragih prijatelja ili rođaka koji žive daleko od vas, a moguć je i kontakt sa strancima. Društvene aktivnosti će biti uvećane, makar ovako virtuelno, pa vas očekuje dan ispunjen sa pregršt informacija, od kojih neke mogu biti i netačne, pa pripazite šta prenosite drugima. U domu situacija nepromenjena, a odnos sa jačom & lepšom polovinom poboljšan i dosta emotivan.

kuća2Nedelja 26-04 po malo monoton dan, u odnosu na predhodne dane. Sve će se odvijati po planu, mnogo toga ćete moći danas da završite i u isto vreme da se ne iscrpite previše. Ponovo vam stižu zanimljive vesti, a moguće je i da ćete obnoviti kontkat sa ljudima sa kojima se niste dugo čuli & videli. Situacija u domu dobra, negativna energija je nestala. Lepša & jača polovina će danas imati lepe vesti za vas.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.