Škorpija od 20. do 26. Aprila

flašica1Vama ova nedelja donosi promene vezane prvenstveno za lepšu & jaču polovinu, vaš dom i radno mesto. Takođe, moraćete više da obratite pažnje na svoje zdravlje.

papirusPonedeljak 20-04 veliki fokus na regulisanju odnosa sa ukućanima ili vašom jačom & lepšom polovinom. Nekako sve deluje napeto i usiljeno, a opet sve u isto vreme ide u svom (dobrom) pravcu. Slabija koncentracija, i po malo loša volja, mogu da utiču na komunikaciju sa okolinom. Potencijalne promene vezane za izvor prihoda & radno mesto za sada „vise u vazduhu“ i unose nemir u vašu svakodnevnicu.

newsUtorak 21-04 danas ćete imati prilike da upotpunite neke informacije na koje već duže vreme čekate. Vesti koje će emotivno vrlo da vas pokrenu, pa se pripazite da ne odreagujete previše burno i subjektivno, jer vam to čak može uticati i na zdravlje. Razgovor sa poslodavcem ili kolegom će vam pomoći da bolje organizujete svoje obaveze. Situacija u domu i dalje nedefinisana, jedan član porodice krije nešto od vas. Komunikacija sa jačom & lepšom polovinom odlična.

zdravljeSreda 22-04 danas bi mogli da imate nepredviđene izdatke, ali u isto vreme, tim izdatkom ćete rešiti jedan veliki problem koji vas muči već jako dugo. I fizički i psihički ste dosta iscrpljeni, te vam je koncentracija slabiija, pa obratite pažnju u saobraćaju ili da se ne povredite (posećete, udarite) Komunikacija sa ukućanima nepromenjena, što vas dodatno opterećuje. Lepša & jača polovina će zato pokušati da vas oraspoloži, i možda poloni nešto, sem svoje pažnje i ljubavi.

kućaČetvrtak 23-04 napet i nepredvidljiv dan. Mnogo toga počinje kako treba i najednom kreće naopako, pa se naoružajte strpljenjem. Razgovor i sam odnos sa poslodavcem ili kolegama na radnom mestu dosta napet i unosi strepnju i brige. Situacija u domu se menja, jedan član porodice vam se poverava, kako bi zajednički rešili problem koji ga muči. Lepša & jača polovina će imati zanimljive vesti. Ne preskačite obroke i unosite više vitamina i tečnosti.

peščani satPetak 24-04 dinamičan dan koji vam neće pružiti mogućost dobre organizacije vaših svakodnevnih obaveza, ali to ne treba da vam pokvari raspoloženje, jer će neočekivano pomoć da stigne od osobe na koju niste računali da želi da vam pomogne. Vesti koje budete danas dobili u isto vreme će biti i dobre i loše, pa ćete morati da se prilagodite novonastaloj stiuaciji. U domu dobra komunikacija, a odnos sa lepšom & jačom polovinom nepromenjen. Blaga nesvestica i glavobolje.

džuboxSubota 25-04 dan koji će biti okrenut domu, želećete da malo reorganizujete stvari & nameštaj i da malo obnovite energije, kako bi poboljšali osećanje komfora i sigurnosti. Komunikacija će biti naglašena, virtuelno druženje i dešavanja na društvenim mrežama će vam preokupirati veći deo dana. U domu, jedan član će imati važne vesti za vas, a jača & lepša polovina će takođe tražiti savet & pomoć od vas. Osećanje slabosti ili mučnine možete rešiti promenom ishrane.

maskaNedelja 26-04 danas ćete opet morati da se pripazite brzopletog i subjektivnog reagovanja, posebno u komunikaciji sa ukućanima ili lepšom & jačom polovinom. Može vas mučiti i pritisak, kao i pojačana kiselina u želucu od uvećanog stresa, pa odmarajte što više i obratite pažnju na ishranu. Razgovor sa bliskim prijateljem ili daljnjim rođakom vas takoće može staviti u situaciju da ne znate kako da odreagujete, pa se pripremite na iznenađenja.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.