Ribe od 20. do 26. Aprila

newsVama ove nedelje stižu neočekivane promene, puno novih i prijatnih situacija i ljudi vam ide u susret. Ali, moguće su i vesti vezane za finansije & posao koje će vas dodatno naterati da promenite neke svoje planove za dalje.

flašica1Ponedeljak 20-04 vam donosi puno lepih kontakata i razgovora, kao i važne vesti na koje već duže vremena čekate. Strpljenje se isplatilo i tako ćete danas zahvaljujući ovim informacijama moći da rešite jedan problem. Zdravlje dobro, sem što ste pomalo psihički iscrpljeni. Situacija u domu dosta dobra, sa povremenim oscilacijama raspoloženja mlađih ukućana. Odnos sa jačom & lepšom polovinom takođe dobar i druga strana takođe ima zanimljive vesti za vas.

stari telefon1Utorak 21-04 danas ćete morati malo da povedete računa o brzopletim reakijama vođenim pojačanom subjektivnošću. Mnoge informacije koje budete danas saznali i neće biti toliko validne, i moraćete nekoliko puta da ih proverite. Obratite pažnju u saobraćaju, a i poboljšajte svoju ishranu kako bi ojačali imunitet. U domu situacija dobra, komunikacija koja je u isto vreme i puna razumevanja i ljubavi. Odnos sa jačom & lepšom polovinom danas posebno emotivan.

papirusSreda 22-04 danas možete imati manjih & prolaznih problema vezanih za neka dokumenta ili birokratiju. Takođe, finansije vas danas mogu posebno brinuti, kao i dešavanja na radnom mestu. Posebno puno vremena i snage će vam biti potrebno za komunikaciju sa ukućanima ili nekim rođacima. Odnos sa lepšom & jačom polovinom će biti u potrazi za kompromisima danas. Zdravlje sem nervoze dosta dobro.

tašnaČetvrtak 23-04 prilika da se odradi puno toga, energija vam neće izostati, kao i volja i spremnost da zasučete rukave i završite sve poslovne i privatne obaveze do kraja. Razgovor sa rođakom ili bliskim prijateljem bi mogao malo da vas „izbaci iz šina“ danas, pa se naoružajte strpljenjem i diplomatijom. U domu, moguće su brige oko jednog člana porodice i njegovim problemima vezanim ili za posao ili zdravlje. Odnos sa jačom & lepšom polovinom danas malo na distanci.

zdravljePetak 24-04 ono što budete planirali da odradite danas, baš i neće ići po planu, jer se možda umeša Marfi i njegov zakon (ne)verovatnoće. Malo i slabija koncentracija kao i psihička iscrpljenost mogu takođe da odlože završavanje nekih svakodnevnih obaveza. U domu situacija ne promenjena, i dalje svi pokušavate da rešite problem jednog od članova porodice. Ali, zato, jača & lepša polovina će danas maksimalno da se potrudi da vam bude od pomoći.

kovčežićSubota 25-04 danas ćete imati prilike da se posvetite sebi i da na miru „napunite baterije“. Moguć kontakt sa ljudima sa kojima se niste čuli & videli dosta dugo, a i komunikacija sa rođacima će se vidno poboljšati. U domu, na vidiku je pronalaženje rešenja i stabilizaciji atmosfere. Lepša & jača polovina će danas imati vesti za vas koje će vas u isto vreme i obradovati, ali i malo zabrinuti. Obratite pažnju na ishranu i unosite više svežeg povrća.

mačeviNedelja 26-04 koliko je juče bio dan za odmor i dobru komunikaciju, toliko će današnji dan da bude nepredvidljiv i povremeno vrlo nedefinisan i zbunjujuć. Mnogo toga najednom će se dešavati i moraćete biti posebno oprezni kada je prenošenje nekih važnih informacija u pitanju, jer je moguće da će biti „gluv i mutav“ situacija. Porodični odnosi takođe pod naletom subjektivnog razmišljanja i ponašanja, a ni sam odnos sa lepšom & jačom polovina neće biti izuzetak.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.