Rak od 20. do 26. Aprila

papirus1Vama ova nedelja stavlja fokus na dešavanjima vezanim za vaše radno mesto ili sam društveni status & ugled. Imaćete prilike da se oslobodite nekih štetnih energija i tako popravite sebi zdravlje i odnos sa bliskim osobama.

letterPonedeljak 20-04 već od ranih jutarnjih časova kreće dinamika. Puno toga treba uraditi i završiti, ali uslova za to baš i nema puno. Nemojte se nervirati, neke obaveze jednostavno ostavite za neki drugi dan, jer u suprotnom stres vam može umanjiti imunitet. Odnos sa ukućanima dobar, brinete se za jednog člana porodice i njegovo zdravlje. Odnos sa leošom & jačom polovinom ispunjen nežnostima i podrškom.

stari telefon1Utorak 21-04 vrlo dinamičan, ali pozitivan dan, sa puno neobičnih sudbinskih preokreta. Neočekivane vesti će vam zasigurno popraviti rasploženje. Moguće obnavljanje kontatka sa prijateljima sa kojima se niste dugo čuli & videli. Obratite pažnju na zdravlje, posebno na varenje i metabolizam. U domu i dalje aktivne energije, moguća i prilika da malo preuredite dom. Lepe vesti stižu i od jače & lepše polovine.

kućaSreda 22-04 danas ćete imati malo više nepredviđenih izdataka, a obećanje koje vam je neko dao pre neki dan se neće ostvariti, pa ćete biti po malo neraspoloženi zbog toga. Stižu zanimljive vesti od rođaka koji žive daleko od vas. U domu, po malo nedefinisan odnos sa ukućanima, neko krije nešto od vas. Zdravlje vam je danas malo slabije, unosite više tečnosti i ubacite više voća u ishranu.

flašica1Četvrtak 23-04 dan kada ćete imati prilike da promenite mnoge stvari u vašem životu zahvaljujući ili osobi koja je na visokom položaju, ili pak većoj grupi ljudi koja će vam nesebično ukazati podršku. Atmosfera na radnom mestu iscrpljujuća, pa tako i sklona nepotrebnim konfliktima. U domu, zdravlje jednog člana će vas malo zabrinuti. Odnos sa lepšom & jačom polovinom vrlo strastven.

mapaPetak 24-04 dosta napet dan, posebno u odnosu sa autoritetima & poslodavcem. Postojaće neke birokratske ili zakonske zavrzlame koje će vam unositi nemir i brigu. Razgovor sa bliskim prijateljem vam može puno pomoći da dobijete željene informacije i tako smanjite brigu. U domu, moguć kvar manjeg kućnog aparata, ali se pripazite povrede ako budete „sam svoj majstor“. Danas lepša & jača polovina neće biti posebno dobro raspoložena.

novine2Subota 25-04 dan će biti dinamičan, puno razgovora, puno informacija, a moguć je i razgovor sa dugogodišnjim prijateljem koji će imati neke lepe vesti da vam saopšti. Ukućani su danas dobro raspoloženi, pa ćete moći lepo da razmenjujete pozitivnu energiju sa njima. Lepša & jača polovina će vas obasipati pažnjom i ljubavlju. Zdravlje dobro, samo ne preskačite obroke.

ljiljanNedelja 26-04 će biti dan kada ćete uživti u krugu svojih najmilijih, puno vesele energije, ali i neočekivano lepih događaja & vesti. Moguće je da će vas neko kontaktirati iz kruga kolega i obradovati vas sa novim informacijama vezanim za vaše radno mesto. Odnos sa jačom & lepošm polovinom danas posebno emotivan. Što se tiče zdravlja, danas odmarajte, unosite što više vitamina i zaobiđite slatko ili gazirana pića.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.