Lav od 20. do 26. Aprila

peščani satVama ova nedelja donosi fokus na posao, ali i na dešavanja u odnsou sa jačom & lepšom polovinom. Takođe, moraćete malo više da obratite pažnju na svoje zdravlje, a i slede vam zanimljivi dežavu momenti vezani za vašu karmu.

knjigaPonedeljak 20-04 će biti vrlo dinamičan i zahtevaće od vas dodatnu snagu i volju kako bi se sve obaveze privele kraju. Očekujte razgovor sa poslodavcem, ili sa kolegom, iz kojeg ćete moći da naslutite promene koje uskoro stižu vezano za vaš posao. U domu, odnos sa ukućanima dobar, iako se dosta brinete za starijeg člana i njegovo zdravlje. Odnos sa lepošm & jačom polovinom malo napet, ali kroz razgovor sve će se razrešiti. Obratite pažnju na pritisak i kolena danas.

novine2Utorak 21-04 dešavaju se promene na radnom mestu u koje možda nećete biti direktno uključeni, ali koje bi mogle da na posredan način vam malo promene opis radnog mesta. Obratite pažnju da ne odreagujete previše subjektivno na neke vesti (bilo da je u pitanju posao, bilo da je u pitanju vest koja stiže od prijatelja) U domu dinamična atmosfera, ukućani su dobro raspoloženi, a moguće su i zanimljive vesti od rođaka. Odnos sa jačom & lepšom polovinom skladan. Pripazite se povreda gornjih ekstremiteta.

papirus1Sreda 22-04 danas možete očekivati da će sve po malo da ide naopako, i da mnoge ideje i planove nećete uspeti da sprovedete u delo. Mogući su i ne planirani troškove, ne mnogo veliki, ali ipak sasvim dovoljno da vam „pomrse računicu“. Očekujte neočekivano danas, posebno u odnosu na poslodavce, ili pak starije članove vaše porodice. Takođe, i lepša & jača polovina će danas biti po malo odsutna i komunikacija će ići malo otežano. Obratite pažnju na ishranu, i ako je potrebno korigujte unos kalorija.

atomČetvrtak 23-04 će proteći užurbano i relativno neorganizovano, jer ma koliko se vi trudili da sve „stavite na spisak“ što se tiče obaveza, stalno će se dešavati nešto što će vas uslovljavati da menjate prioritete. Snažan dežavu dan, kada je moguće da ćete imati prilike da se pozabavite svojim životom na jednom dubokom duhovnom nivou. Situacija u domu će biti malo napeta, moguće je da će se neko od starijih ukućana osećati slabije, pa ćete biti zabrinuti za njegovo zdravlje. Vi sami treba da obratite pažnju na pritisak, srce i loše reagovanje na vremenske uslove.

maskaPetak 24-04 napteost i nervoza vam neće dati da se naspavate, pa je moguće da ćete ceo dan osećati psihički i fizički zamor usled nedovoljnog odmora. Odnos sa poslodavcem ili jednom mlađom koleginicom danas vam dosta može pokvariti raspoloženje, ali budite diplomata i tako izbegnite potencijalni konflikt sa njima. Ni odnos sa ukućanima, kao i lepšom & jačom polovinom danas baš neće biti harmoničan, ali do kraja dana ćete saznati zašto su neki od njih „na 3 ćoške“ pa ćete zajedno pronaći rešenje. Pripazite se povreda, kao i oscilirajućeg pritiska.

baterijeSubota 25-04 danas na sreću ćete imati puno prilike da ne samo „napunite baterije“ kad god vam se za to ukaže prilika, već i da razmenjujete skladnu i pozitivnu energiju sa svima sa kojima budete došli u kontakt. Pozitivno dinamičan dan okrenut intelektualnom, ali i duhovnom proučavanju ponašanja ljudi oko vas. Danas vam stižu i neke vesti koje vam se baš i neće dopasti i na koje bi mogli burnije da odreagujete. I dalje reagujete na promene vremena, pa odmarajte što više.

jutroNedelja 26-04 ponovo dan ispunjen dežavu situacijama. Mogući su i vrlo snažni prekognitivni snovi i pokušajte da ih zapamtite, poruka je vrlo važna. Odnos sa ukućanima će danas oscilirati, ali pretežno će postojati pozitivna atmosfera, samo što će ovog puta ukućani (posebno ženski ili mlađi) biti po malo hiper-emotivni, pa će vam biti potrebno dosta strpljenja u razgovoru sa njima. Odnos sa jačom & lepšom polovinom skladan. Odmarajte i izbegavajte slatko, gazirana pića i ubacite više voća u ishranu.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.