Jarac od 20. do 26. Aprila

kreditnakarticaVas i dalje opterećuje situacija vezana za finansije i određene poslovne projekte koje niste u mogućnosti da završite. Ova nedelja će tako i dalje da drži fokus na vašem trudu da poboljšate osećanje komfora i sigurnosti u domu.

mapaPonedeljak 20-04 dan vam može početi pomalo nervozno, emotivna napetost usled stresa od prošlonedeljnih dešavanja, pa su moguće glavobolje i problemi sa pritiskom. Brinu vas finansije, te je tako situacija u domu dosta napeta. Jedan član porodice posebno može da dodatno unosi nervozu. Odnos sa lepšom & jačom polovinom takođe napet, jer će i druga strana imati svojih briga.

papirus1Utorak 21-04 dan koji će staviti na test vaše strpljenje i toleranciju. Dosta loša komunikacija sa okolinom, koja vas može omesti u planu da završite na vreme svoje obaveze. Manji trošak, ali i rešavanje nekog birokratskog problema. Situacija u domu malo bolja, ali odnos sa lepšom & jačom polovinom i dalje napet. Obratite pažnju na disajne organe i obogatite ishranu barenim povrćem.

letterSreda 22-04 dan kada mnogo toga će biti u mogućnosti da se promeni na bolje. Velika pozitivna energija ide ka vama i poboljšaće vam ne samo imunitet, već i raspoloženje. Puno toga pozitivnog i na planu finansija i posla. Očekujte pozitivne vesti. Situacija u domu dobra, pozitivne vibracije posbno poboljšavaju odnos sa jačom & lepšom polovinom. Zdravlje dobro.

novčanikČetvrtak 23-04 danas ćete morati da poradite na svojoj koncentraciji, posebno u saobraćaju, ali i prilikom rešavanja nekih birokratskih obaveza, jer je moguć izostanak pažnje ili pak informacija, koji mogu doneti probleme. Zdravlje solidno, sem što ćete imati prolaznih problema sa oscilirajućim pritiskom. Situacija u domu opet malo disharmonična, jer jedan član porodice ne želi da promeni svoje mišljenje o nečemu što je svima vrlo bitno. Lepša & jača polovina takođe može imati problema sa poslom ili zdravljem.

flašica3Petak 24-04 dinamičan dan koji će od vas tražiti da budete spremni da se brzo prilagođavate novonastalim situacijama. Finansije će biti dobre, ali odnos sa poslodavcem ili kolegama će biti malo napet. Obratite pažnju na imunitet i ishranu, odmarajte što više. U domu situacija nepromenjena, svako vuče na svoju stranu, čak i jača & lepša polovina, pa će biti veliki izazov makar doći do kompromisa sa njima.

stari telefon1Subota 25-04 danas vam stižu vesti ili od bliskih prijatelja ili rođaka koji žive daleko od vas. Dan okrenut mnogim situacijama i osobama iz vaše prošlosti, pa tako i obnavljanje kontakta sa nekima za koje ste i zaboravili da su bili deo vašeg života. Dobra atmosfera u domu, komunikacija se poboljšava. Lepša & jača polovina će imati važne vesti za vas. Zdravlje dobro.

papirusNedelja 26-04 dan okrenut odmoru i „punjenju baterija“. Danas možete očekivati ponovo veliki akcenat na komunikaciji i (virtuelnom) druženju sa prijateljima. Puno važnih vesti i informacija danas stiže do vas, i na lep način će vam to sve ispuniti dan. Situacija u domu stabilna, ali je moguće da će do kraja dana stariji člna porodice imati manjih problema sa zdravljem. Lepša & jača polovina će biti tu da pomogne i podrži.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.