Devica od 20. do 26. Aprila

flašica2Vama će ova nedelja biti okrenuta rešavanju nekih situacija i odnosa sa ljudima koji su vas do sada sputavali da napredujete u životu i budete srećni. Vreme je da neke stvari i osobe ostavite u prošlosti.

jutroPondeljak 20-04 dinamičan i pozitivan dan ispunjen snažnim energijama koje vam donose želju da izmenite životne prioritete i tako poboljšate sebi kvalitet života. Finansije vas malo brinu, ali postoji mogućnost da se neočekivano pojavi rešenje. Situacija u domu po malo napeta, jer je moguće da je neko od ukućana u problemu ili sa zdravljem ili sa poslom. Odnos sa jačom & lepšom polovinom skladan. Moguće glavobolje i nesvestice.

stari telefon1Utorak 21-04 dan ispunjen komunikacijom, razmenom informacija i upoznavanjem novih potencijalnih prijatelja. Takođe dan kada stižu i zanimljive vesti vezane za vaš posao. Samopouzdanje vam je danas odlično te će i samo zdravlje biti dobro. Puno toga ste danas isplanirali da uradite, ali nešto od toga ćete morati da odložite zbog rešavanja nekog problema vezanog za jednog člana domaćinstva. Odnos sa jačom & lepšom polovinom danas skladan i moguće je da će vas druga strana obradovati sa nečim.

mačeviSreda 22-04 dan okrenut rešavanju finansijskih pitanja i izdataka. Ako možete, izbegnite bilo kakvu kupovinu ili pozajmice. Odnos sa poslodavcem po malo nedefinisan i napet, pa tako dan i nije povoljan za pokretanje novih poslovnih projekata. Situacija u domu i dalje napeta, rešavanje problema vezanog za jednog člana porodie se odugovlači zbog nedostatka uslova & informaija. Danas će lepša & jača polovina takođe biti nervozna. Obratite pažnju na ishranu, ali i u saobraćaju.

letterČetvrtak 23-04 dan kada ćete potpuno neočekivano da dobijete priliku da promenite puno toga u svom životu (posebno na polju finansija i posla) Moguć kontakt i sa strancima, koji će imati važne informacije za vas. Situacija u domu donekle mirna, ali i dalje postoje neki nerešeni problemi sa jednim starijim članom. Odnos sa jačom & lepšom polovinom po malo nepredvidiv, te imajte strpljenja. Unosite više tečnosti i svežeg voća da pokenete metabolizam.

baterijePetak 24-04 danas čak iako niste metereopata, loše ćete odreagovati ne vremenske uslove, a moguće je i da će vas mučiti i nesanica i mentalni premor. Zbog slabije koncentracije obratite pažnju u saobraćaju, ali i potencijalni povreda gornjih ekstremiteta. Situacija u odnosu na poslodavca & kolege danas će takođe po malo da bude „naelektrisana“. I sama situacija u domu dosta napeta, a moguć je i kvar nekog manjeg električnog aparata. Lepša & jača polovina će danas posebno biti nervozna.

mapaSubota 25-04 današnji dan će biti usmeren na dovršavanju nekih obaveza koje niste mogli da stignete u toku ove nedelje. Takođe, dan kada ćete možda obnoviti kontakt sa nekim ljudima iz prošlosti (ili čak prošlih života) Dan okrenut druženju i društevnim aktivnostima (naravno, najviše onim virtuelnim) Sitauacija u domu dobra, moguć je i kontakt sa rođacima sa kojima se niste dugo čuli. Lepša & jača polovina će danas biti raspoložena i emotivna. Obratite pažnju na disajne puteve (alergije)

knjigaNedelja 26-04 dan vrlo sličan predhodnom, ali danas je moguće da ćete dosta subjetkivno da reagujete na neke vesti i informacije, posebno ako su vezane za nekog vašeg rođaka ili bliskog prijatelja. Danas neće biti dan povoljan za dogovore & obećanja, pa sve to odložite za neki drugi dan, jer u suprotnom možete samo da se razočarate & iznervirate nepotrebno. Situacija u domu nepromenjena, a odnos sa jačom & lepšom polovinom skladan. Obratite pažnju na srce & pritisak.

Једно мишљење на „Devica od 20. do 26. Aprila

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.