Mundani Fenix ~ rađanje Novog Sveta

05. Aprila malo pred zoru na Nebu smo imali prvu od tri konjukcije u toku ove 2020. godine između Jupitera i Plutona na 24° Jarca ~ naredne dve će biti 30. Juna kada će oboje da budu u svom retrogradnom hodu, a treća 12. Novembar. Ova konjukcija se dešava na svakih 13 godina (i to skoro uvek u seriji od 3 puta u toku te godine)

Snažna Mundana priča koja nas periodično podseća da se sve stvari u životu menjaju (neki put propraćene velikim i teškim događajima) i da uvek moramo da se prilagođavamo i mudro odaberemo svoje životne prioriete i ciljeve i da nikada ništa niti ikoga uzimamo zdravo za gotovo, jer sve u jednoj sekudni može da nestane iz našeg života.

JupiterkonjukcijaPlutonOvo je susret dva brata (mitološka) Jupiter (Zevs, vrhovni Bog) i Pluto (Had, Bog podzemlja) te tako na neki način, ovo je spajanje Neba (Raja) i Podzemlja (Pakla) dve sušte suprotnosti, i ta energija nam donosi 3 puta u toku ove 2020 mogućnost da kroz „pakao“ stignemo do „raja“… a može i da bude obrnuto… dva brata su ponovo odlučila da promene Svet i prekroje ga po njihovim merama…

Ovo je zato aspekt koji donosi ogromne (Mundane) promene, menja sve iz korena, što se dublje ide „na dole“, to će posle toga Duša da ide više „na gore“ ~ aspekt Fenixa, da bi živeo prvo moraš da umreš, da bi zaista imao ispunjen život, prvo moraš da odbaciš sve ono što ti ne treba, što te sputava (materijalno napr)


0c9f2116087d2e01687f449a83ff7131Iz pozitivnog ugla Jupiter 0° Pluton kao tranzit, stavlja fokus i budi ogromnu želju za postizanjem uspeha, posebno na polju našen najvećeg interesovanja. Nekome je to uspešna karijera koja će mu omogućiti finansijsku stabilnost, nekome je to mnogobrojna porodica koja će mu doneti osećanje svrhe i stabilnosti u život, a nekome je to potpuna duhovna posvećenost Uzvišenom Putu Prosvetljenja.

Ovaj aspekt (naročito u natalu) donosi određenu dozu opsesivnosti i fanatičnosti, ovde su na snazi izuzetno velike prirodne sile koje se udružuju kako bi kroz kataklizmični, transformišući, tornado-efekat, potpuno izmenile sam život. Na Mundanom nivou naravno, ova konjukcija će biti inicijalna kapisla da se moćne države (ili pojedinci) istaknu sa svojom snagom i širokim mudnanim uticajem na ostale (države, pojedince)


ezgif.com-gif-makerIz onog ni malo dobrog ugla, ovo je aspekt i ekonomske, i političke, i etničke, i religiozne, i duhovne, tj kompletne univerzalne transformacije (čistke) Tako, ponavljanjem od 3 puta u toku određene godine, Jupiter i Pluton nam signaliziraju ogromne Mundane promene koje će direktno da utiču na dalji tok života pojedinca, ali što je pojedinac u više podređenom položaju, ova konjukciaj će imati većeg uticaja na njega (i to ne baš u pozitivnom smislu)

Rađanje novog doba, novih društvenih elita, novih organizacija, novi svetski poredak, nova pravila, nove obaveze, nova uslovljavanja, sve na leđima malog čoveka. Nova politika, koja uslovljava malog čoveka da mora da se prikloni većini, inače će biti eliminisan, kao „virus koji šteti društvu“, i to „društvu“ koje ima svoje specifične i ni malo humane, ciljeve. Fanatizam ove konjukcije je „pročišćenje“ od svega onoga što ne može da se kontroliše i što iskače iz nametnutih društvenih „pravila i propisa“ ~ hoćeš nećeš – moraš – ili ćete pojesti mrak…


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.