Vaga horoskop od 13. Aprila do 19. Aprila

07VagaVama ova nedelja donosi dešavanja u domu koja će direktno da utiču na vaš posao (pa tako i na finansije) kao i na odnos sa bliskim prijateljima i jačom & lepšom polovinom.

suncePonedeljak vam već od ranih jutarnjih časova menja plan i program koji ste osmislili dan pre toga, jer ćete dobiti vesti & informacije zbog kojih ćete morati da se prilagođavate novonastaloj situaciji, a sve će se vrteti oko finansija ili neke nekretnine. Komunikacija sa okolinom će biti otežana, vi o klin, oni o ploču i niko nikoga ne sluša. Nervni sistem vam može biti slab, što zbog neispavanosti, što zbog novonastalog stresa. Pokušaj da se posavetujete sa starijim ukućaninom ili bliskim prijateljem će više biti priča u prazno, nego nešto smisleno.

oblakUtorak se nastavlja sa napetim energijama, ali i novim dešavanjima vezanim za vaš posao i nadređene. Pripazite se da ne odreagujete previše žustro i subjektivno, ima još puno toga što niste čuli, pa zaključci koje sada budete doneli i neće biti argumentovani i dobri. Komunikacija posebno nategnuta sa lepšom & jačom polovinom ili mlađim članovima domaćinstva. Obratite pažnju na zdravlje, potencijalni problemi sa aritmijom, bolovima u kičmi i zdaržavanjem vode u telu su mogući.

cvećeSreda donosi nove mogućnosti i situacije u kojima ćete biti u prilici da ispravite greške od pre neki dan i da pronađete rešenje za potencijalne probleme koji vas sprečavaju da završite željene projekte do kraja. Pomoć stiže od strane bliskog prijatelja ili čak nadređenih. Nove poslovne mogućnosti donose i nove izvore prihoda, makar na jedno kraće vreme. Obratite pažnju na zdravlje starijeg člana porodice, koji prećutkuje već neko vreme da se ne oseća dobro. Vaš imunitet je danas slab, ali ga možete popraviti ili unošenjem više vitamina ili laganim fizičkim aktivnostima.

semeČetvrtak donosi pozitivne promene još na početku dana, dobre i optimistične vesti koje će vam popraviti raspoloženje. Kontakt sa ljudima koji žive u inostranstvu ili rade posao koji zahteva puno putovanja. Od njih možete dobiti vredne savete i informacije koje će vam direktno i brzinski doneti odlične rezultate na radnom mestu. Lepša & jača polovina će biti posebno emotivna danas, ali nije isključena i blaga ljubomora i posesivnost. Izbegavajte slatkiše kako znate i umete danas.

dugaPetak donosi promene energija u vašoj svakodnevnici, pa ćete malo teže danas da se organizujete kako bi završili neki vrlo važan posao. Nepredviđeni izdatak ili problemi sa nekim računom ili dokumentom & birokratijom će vam dodatno biti „ulje na vatru“, ali pokušajte kroz neki kreativni proces & hobi da izbacite tu negativnu energiju iz sebe, jer u suprotnom mogu se pojaviti problemi sa glavoboljom, donjim delom pluća i varenjem.

drvoSubota će biti okrenuta komunikaciji ili sa ukućanima ili bliskim prijateljima i međusobnom savetovanju oko različitih životnih problema koji vas muče već neko vreme. Razgovori mogu čak ići i u pravcu buđenja ideje da je vreme za veće životne promene, ali nećete imati dovoljno informacija kako bi u datom trenutku mogli i da donesete odluku o njima. Oscilirajući odnos sa lepšom & jačom polovinom koja danas može biti posebno emotivno zahtevna. Danas zaobiđite hladna pića i suvu hranu.

jajeNedelja će biti dan za odmor, ili barem ćete vi to tako želeti da mislite, ali je moguće da će vam svakodnevnica još od ranih jutarnjih časova biti promenjena neočekivanim vestima koje stižu od kolege ili bliskog prijatelja. Očekujte neočekivano i ne brzajte sa zaključcima. U toku dana takođe ćete imati prilike da uživate u velikoj naklonosti jače & lepše polovine, a možete i da dobijete mali poklon pažnje od nje.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.