Ribe horoskop od 13. Aprila do 19. Aprila

12RibeZa vas ova nedelja će biti fokusirana na promeni životnih ciljeva, kao i bolja organizacija prioriteta, posebno u odnosu na posao i privatan život. Takođe, imaćete mogućnost da bolje organizujete svoju svakodnevnicu i umanjite loš uticaj stresa na vaše zdravlje.

suncePonedeljak počinje po malo užurbano, puno toga vam se vrzma po glavi, mnogo ideja i planova, ali u isto vreme i blaga nervoza, jer znate da dosta toga ili nećete stići da odradite ili pak da nećete imati uslova za završetak željenih projekata. Naporna prošla nedelja je ostavila traga i vaš imunitet je dosta podlegao stresu, pa će tako ovaj dan da protekne najviše u vašem pokušaju da se oporavite i „pohvatate konce“ kako bi se što bolje organizovali. Ukućani će priteći u pomoć, posebno lepša & jača polovina. Brinu vas malo finansije i neizvesnost jednog potencijalno novog izvora prihoda.

oblakUtorak vam donosi obnavljanje kontakta sa prijateljima sa kojima se niste čuli & videli baš dugo vremena. Takođe, donosi vam i mogućnost da ispravite jednu grešku vezanu za odnos sa kolegom ili nadređenim, koja već neko vreme uslovljava dosta usiljen način komunikacije pa tako i usporava vašu efikasnost na radnom mestu. Brinete se oko jednog razgovora koji odlažete da obavite već neko duže vreme ili sa jednim od članova porodice ili pak sa lepšom & jačom polovinom. Mogući su manji nepredviđeni izdaci koji će vas malo iznervirati, te tako vam opet uticati na imunitet.

cvećeSreda vam donosi pregršt novih informacija & vesti prvenstveno na polju finansija & posla. Dešavaju se neke neočekivane promene na radnom mestu koje će usloviti izmenu ne samo radnih uslova, već i samih prihoda. Danas ćete imati i volje i snage i mogućnosti da odradite sve poslove koje ste postavili na svoju novu listu prioriteta i bićete dosta zadovoljni sobom, što će za rezultat imati ne samo dobro raspoloženje, već i dobro zdravlje. Odnos sa ukućanima je nepromenjen, a moguće je i da ćete imati zanimljiv razgovor sa svojom jačom & lepšom polovinom koji će vam dodatno popraviti raspoloženje.

semeČetvrtak će biti takođe ispunjen dinamikom, stvari će se brzo dešavati, situacije će se smenjivati i moraćete da budete posebno dovitljivi kako bi se prilagodili svemu tome. Pripazite se da u celoj toj užurbanosti se ne povredite ili ne zaturite nešto važno (dokument, mobilni, ključeve…) i takođe obratite pažnju u saobraćaju, koncentracija vam danas baš i nije za primer. U domu dešavaju se takođe manje promene, više „ispod žita“, jer jedan član porodice neće želeti da vas opterećuje sa svojim problemom, ali će problem ipak da se na kraju sam pokaže, pa ćete vi imati dupli posao da regulište i smirice celu zbrku koja je nastala zbog toga.

dugaPetak vam može doneti manje probleme na radnom mestu, ili jednostavno da vam umanji mogućnost da budete kreativni, što će vas malo izbaciti iz takta, ali ne treba da se uzbuđujete previše, jer će sve to vrlo brzo moći i da se reši na najbolji mogući način. Situacija u domu pak po malo izmiče kontroli, jer će se stariji članovi raspravljati međusobno oko nekih finansijskih problema, pa ne bi trebalo danas da budete „golub mira“, jer vaše mešanje može samo da se danas protumači kao „biranje strana“ u ovoj raspravi. Odonos sa lepšom & jačom polovinom danas će biti posebno emotivan.

drvoSubota će biti po malo konfuzna i biće vam teško da održite koncentraciju i dobru volju & raspoloženje, jer će u toku dana stalno da se pojavljuju prepreke u uspostavljanju skladne komunikacije sa ljudima iz vaše okoline. Vi o klin, oni o ploču, nikako da se nađete na istim talasnim dužinama sa mnogima od njih. To vas u jednom momentu može i jako rastužiti i pojačati već aktiviran subjektivni osećaj, pa se zato pripazite ako dajete nekome neko obećanje, jer je moguće da ga nećete moći ispuniti kada za to dođe vreme. Zdravlje nepromenjeno, sem što će te malo odreagovati na naglu promenu vremenskih uslova.

jajeNedelja će biti posebno emotivna za vas, kako god se budete postavili, vaše emocije će biti mnogo jače od vašeg razuma, a okolina će samo smatrati da preterujete i da „od buve pravite slona“ i neće razumeti zašto ste toliko najednom „na kraj srca“. Možete očekivati da će vam danas stići vesti iz daleka koje vam se neće ni malo dopasti, a i komunikacija sa jačom & lepšom polovinom će danas da bude „na 3 ćoške“. Stres će ponovo da utiče na vaš imunitet, pa pokušate da se distancirate od svega i sačuvate svoj duševni mir.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.