Rak horoskop od 13. Aprila do 19. Aprila

04RakVama predstoje velike promene u toku ove nedelje koje su vezane ili za vaš poslovni ugovor, ili pak za vaš odnos sa jačom & lepšom polovinom.

suncePonedeljak će vam biti posebno emotivno težak, teško ćete uspeti da održite koncentraciju, a i slabija volja neće puno da pomogne u završavanju poslovnih (nagomilanih) obaveza. Očekujte da će vas neko isprovocirati ili na radnom mestu ili u domu, i da će to biti dosta iscrpljujuć razgovor. Raspoloženje vam je i ovako slabo, pa zato povedite računa o svom imunitetu i unosite što više tečnosti i vitamina.

oblakUtorak potpuno usmerava fokus na vaš posao, odnos sa nadređenima i na uslove na radnom mestu koji se mogu pogoršati. Sami nadređeni će biti pomalo nasrtljivi i dominantni, što će dodatno da stvara tenziju na poslu. U domu možete očekivati probleme sa tehnikom ili strujom. Komunikacija posebno sa starijim članovima će biti usporena i otežana, jer će svako da se drži svojih ideja i neće biti raspoložen za kompromis. Nervoza vam neće dozvoliti da se naspavate.

cvećeSreda protiče u rešavanju finansijskih pitanja koja su se pojavila vezana za nerešene dugove (neplaćene račune) Izostaće dobar savet, pa ćete dosta nevoljno da pokušate sami da nađete rešenje, ali će vas svaki pokušaj sve više i više nervirati, pa bi bilo najbolje ako je moguće ostaviti traženje rešenja za neki drugi dan. Obratite pažnju na cirkulaciju, želudačnu kiselinu, zube i jetru i ne tražite utehu u hrani.

semeČetvrtak donosi poboljšanje kako na radnom mestu, tako i u domu. Komunikacija je skladnija i lakše se pronalazi rešenje, ali i nove mogućnosti za neke druge planove koje imate već neko vreme. Odnos sa lepšom & jačom polovinom će danas biti vrlo skladan, pa ćete tako na taj način popraviti sebi i raspoloženje i zdravlje.

dugaPetak sa sobom donosi vrlo jake emotivne energije koje ako se ne budu kanalisale mogu da vam donesu nepotrebne nesporazume i konflikte, posebno na radnom mestu sa kolegama (mlađim od vas) Promene vezane za radne uslove vas mogu dekoncentrisati te nećete biti u mogućnosti da odradite svoje obaveze do kraja. Situacija u domu će se fokusirati na ženske članove, koji će biti posebno emotivni i subjektivni. Danas izbegavajte hladna pića i brzu hranu.

drvoSubota i dalje ima slične energije kao i prošli dan. Osećate da bi toliko toga mogli da uradite, ali jednostavno vam se neda da pronađete odgovarajući trenutak za realizaciju ideja. Nerviranje oko neplaniranog troška vezanog za domaćinstvo i neki kućni aparat, a moguć je i problem sa vodom & cevima u domu. Odnos sa ukućanima oscilira, ali danas se nećete previše opterećivati sa tim. Slabija koncentracija, pospanost zbog oscilirajućeg pritiska.

jajeNedelja će biti zenit subjektivnog reagovanja, kako vašeg, tako i ljudi iz vašeg okruženja. Vaša želja da se sve odvija po željenom planu baš i neće moći da vam se ispune, jer ćete dobiti neke informacije ili vesti koje će umnogome drastično promeniti tok razvoja događaja u vašem životu. Brinete o starijim članovima porodice, ali oni sami ne žele pomoć, što vas dodatno frustrira. Danas izbegavajte slatkiše i alkohol.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.