Lav horoskop od 13. Aprila do 19. Aprila

05LavOva nedelja za vas će biti okrenuta realizaciji (ili barem pokušaju) novih ideja i projekata, rešavanjem pitanja vezanih za vaše zdravlje i promene u odnosima sa lepšom & jačom polovinom.

suncePonedeljak kreće sa snažnim energijama koje će vas još u toku prepodneva dosta iscrpeti. Vaš pokušaj da na kreativan način dođete do rešenja će vas još više iscrpeti, pa bi bilo dobro da danas preko jače ishrane (više zeleniša i voća) poboljšate sebi imunitet. Jedan stariji član porodice će takođe imati manjih problema sa zdravljem, a jedan od prijatelja može od vas tražiti ili savet ili pak pozajmicu, jer će biti u velikom problemu.

oblakUtorak stavlja fokus na odnos sa poslodavcima ili klijentima. Posla ima, ali ne i odgovarajućih radnih uslova usled izostanka nekih važnih informacija ili dokumenata, a moguće je da će vas dans mučiti i glavobolja. Danas takođe bi mogli da imate snažnu prekogniciju ili vrlo jake snove, pa obratite pažnju šta vam Više Kosmičke Sile poručuju. Odnos sa lepšom & jačom polovinom danas dobar, i moguće je da će vas druga strana obradovati sa lepim poklonom.

cvećeSreda će biti okrenuta ka planiranjem određenih promena u vašem životu vezanih za dom & mesto stanovanja. Kontakt sa ljudima koji puno putuju, strancima i visoko obrazovanim stručnjacima vam može puno pomoći da donesete važne odluke vezane za vaš dom. Na poslu nepromenjena situacija, oscilacija u komunikaciji zbog izražene subjektivnosti nadređenih. Obratite pažnju na pritisak, srce i stanje krvne slike.

semeČetvrtak vam donosi dešavanja vezana za rođake ili vrlo bliske prijatelje, koji će vam saopštiti lepe vesti koje će vam vidno popraviti raspoloženje. Generalno dobar dan, sem po pitanju vašeg imuniteta, jer možete imati problema sa aritmijom, bolovima u donjem delu kičme i kolenima. Situacija u domu takođe malo napeta, ali na sreću pa ćete biti u mogućnosti da potencijalni nesporazum rešite već na samom početku uz jedan poveći kompromis.

dugaPetak vam donosi mogućnost da obnovite komunikaciju sa rođacima ili prijateljima sa kojima niste bili dugo u kontaktu. Neočekivani kontakt će vam vidno popraviti raspoloženje. Stariji članovi domaćinstva će biti po malo nervozni i neraspoloženi, jer će se brinuti ili oko nekih birokratskih problema ili oko nekog neplaniranog troška. Odnos sa jačom & lepšom polovinom će danas posebno da bude lep i skladan.

drvoSubota stavlja fokus na rešavanju nekog nesporazuma koji se desio pre izvesnog vremena između vas i vaših nadređenih ili kolega na radnom mestu, koji je uslovio odlaganje ili čak napuštanje nekog projekta. U razgovoru mi mogli da se dotaknete i teme vašeg poslovnog ugovora, pa povedite računa da ne dođe do nesporazuma oko novih radnih obaveza koje se ne uklapaju sa vašim opisom radnog mesta. U domu potencijalni problemi sa vlagom, ili cevima u kupatilu, a odnos sa ženskim članovima će biti posebno na „tri ćoška“.

jajeNedelja donosi odušak i mogućnost da se malo odmorite od svega i svakoga, barem na jedno kraće vreme. Dobra komunikacija sa ukućanima će „napuniti baterije“ ali će vaša lepša & jača polovina sama imati manjih problema sa jednim svojim starijim članom proodice, a neće biti u mogućnsti da sama to reši, a neće želeti ni savet ni pomoć od vas. Danas obratite pažnju na svoju ishranu, izbegavajte začinjenu hranu i hladna pića.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.