Jarac horoskop od 13. Aprila do 19. Aprila

10JaracVama ova nedelja će biti okrenuta ka samoanaliziranju, planiranju da se unesu promene ne samo u vašem ponašanju, već i u ponašanju prema ljudima iz vaše okoline. Takođe, moraćete da povedete računa i o svom zdravlju i da jačate imunitet.

suncePonedeljak vam počinje sa teškim snovima koji će u vama da probude određene strepnje i razmišljanja da vam se možda nešto loše sprema u narednom periodu. Ne bi trebalo previše da brinete, jer je to samo reakcija na stresne situacije koje ste imali nedavno. Dan okrenut analiziranju sopstvenog života, želji da se unesu neke promene, kako u ponašanju, tako i u izgledu & odevanju. Komunikacija sa ukućanima će biti malo teža, pa bi bilo dobro zadržati distancu, jer problemi o kojima se vode razgovori su prolaznog tipa. Što se zdravlja tiče, moguća glavobolja, problem sa pritiskom i slabije gušenje u grudima.

oblakUtorak stavlja fokus na rešavanju problema vezanih ili za finansije ili pak neke karmičke dugove. Neobičan dan ispunjen čudnim dešavanjima, pa otvorite „4 oči“ da bi što bolje videli „znakove pored puta“ koji vam se na trenutke ukazuju. Imaćete želju danas da se bavite sobom, pa ćete se povući u samoću i jednostavno meditirati o svom životu. Velika želja za izdizanjem iz trenutne situacije je i dalje samo želja, što vas po malo frustrira. Odnos sa ukućanima ni tamo ni vamo, svako vuče „na svoju vodenicu“ i danas ćete teško da nađete kompromis sa njima. Povedite računa o svom želucu i radu creva.

cvećeSreda vas okreće rešavanju pitanja vezanih za vaše finansije i (ne)pokretnu imovinu. Mogući su sitniji kvarovi kućnih aparata ili pak gubitak nekog važnog dokumenta & predmeta, pa će vam to oduzeti veći deo dana. Vesti koje vam danas budu neočekivano stigle, probudiće u vama želju da preispitate svoj odnos sa vama bliskim osobama (bilo da je u pitanju član porodice, lepša & jača polovina ili bliski prijatelj) I dalje se osećate slabo kao „ispuvani balon“ pa bi trebalo da promenite režim ishrane i unesete što više minerala i vitamina.

semeČetvrtak vam može neočekivano doneti manji finansijski dobitak, ili pak će se neko setiti da vam vrati pozajmicu na koju ste vi možda i zaboravili. Zanimljiv odnos sa ženama iz vaše okoline, puno razgovora i razmena ideja vas može aktivirati i spasiti upadanja u monotoniju svakodnevnice. Možda ćete imati i ne baš zanimljiv razgovor sa svojim nadređenima, ali i ta nedefinisana situacija će proći, kao što je i počela, neočekivano brzo. Danas zdravlje solidno, sem što bi trebalo da praktikujete lagane vežbe kako bi pojačali cirkulaciju u telu.

dugaPetak nesanica ili loši snovi će vam oduzeti dosta snage i volje, pa ćete ovaj dan provesti najviše u odmaranju. Moguće su vesti iz daleka, koje vam se baš i neće puno dopasti, ali shodno celoj situaciji, nećete ništa ni moći da preduzmete, te ćete biti dosta isfrustrirani i skloni brzopletim i subjektivnim reakcijama na ponašanje & komentare ljudi iz vaše okoline. Odnos će posebno napet da bude sa vašom lepšom & jačom polovinom, jer će i ona sama imati nekih problema o kojima može i neće želeti barem ne danas da razgovara sa vama.

drvoSubota će proteći u razmeni ifnormacija i raznih vesti sa vama bliskim osobama, i ta komunikacija će vam na lagan način „puniti baterije“ i popraviti raspoloženje. Moguć je kontakt sa rođacima koji će imati nekih problema i tražiće savet od vas, ali u isto vreme, moguće je i da vas na kraju neće ni poslušati, što bi moglo malo da donese „varnice“ u razgovoru sa njima. Jedan od starijih ukućana takođe ima problema ili sa finansijama ili sa zdravljem, pa je moguće u popodnevnim satima da pokušate da nađete rešenje za taj problem, ali opet, dosta neuspešno. Danas ćete posebno loše odreagovati ne promenljive vremenske uslove.

jajeNedelja će proteći vrlo mirno, komunikacija sa drugima će biti dobra i bićete u mogućnosti ne samo da proniknete u neke nedefinisane priče, već i da pronađete adekvatno rešenje za probleme koji muče i vas i vaše najmilije. Posebno u popodnevnim satima energije u domu će se popraviti i dobro raspoloženje će se vratiti među ukućane. Možete čak očekivati i sitne znakove pažnje ili poklon od lepše & jače polovine, ili mlađih ukućana. Pripazite se u svakom slučaju danas od potencijalnih povreda šaka & prstiju, i izbegavajte hladna pića i ne brzajte sa obrocima.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.