Šta nam donosi Pun Mesec u Vagi ?

Da vidimo šta će da nam donese ovaj Ružičasti Pun Mesec u Vagi

 


01ovan♥ OVAN ♥ sada je došlo vreme da se pozabavite svojim privatnim životom. Da, vreme je došlo da donesete važnu odluku što se tiče vašeg odnosa sa dragom osobom, čak iako ste možda trenutno fizički udaljeni jedno od drugog. Pošaljite im neku simpatičnu poruku, ili nešto lepo „ispod žita“ pomalo koketno i dvosmisleno, nešto što samo vas dvoje znate šta znači, dajući im na znanje da se radi o nečem jako lepom i važnom za vas dvoje. Sada je vreme da uživate u ljubavi! Naravno, ovaj Pun Mesec takođe može puno da vam pomogne u poslu, donoseći vam u život nove poslovne ponude i dobre profitabilne partnerske odnose & ugovore.

02bik♥ BIK ♥ prestanite da brinete samo o drugima, okrenite se sebi i svojim potrebama! Osećanje iscrpljenosti, pa čak i iskorišćenosti, nikako vam sada ne treba u životu. Uradite nešto samo za sebe, uživajte u malim i velikim životnim radostima, bez da se brinete šta će drugi da kažu, ili kako će okolina da odreaguje na vašu promenu u ponašanju, ostvarite sebi neku (potajnu) veliku želju koja vam izgara i srce i dušu već jako jako dugo, sada je vreme da ostvarite svoje snove! Ovaj Pun Mesec će vam doneti mogućnost da transformišete sebe u potpunosti, tako što ćete prvo da krenete da brojite od broja 1, tj da dovedete svoj život u harmoniju.

03blizanci♥ BLIZANCI ♥ Pun Mesec vam donosi mogućnost da probudite u sebi vašu pomalo do sad uspavanu svestranu i predivnu kreativnost. Takođe, donosi vam i lepe emotivne i strastvene trenutke sa dragom osobom, kao i priliku da uživate u potpunosti u pozitivnim odnosima sa drugima. Naredni period će takođe da bude i vrlo duhovan za vas, puno prekognitivnih snova, pa obratite pažnju na „znakove pored puta“. U narednom periodu imaćete prilike i da nadogradite svoje znanje i životno iskustvo i da budete u prilici da prenesete sve to onima koji su u potrazi za svojim Pravim Putem. Sada je red na vas da budete nekome „svetlo na kraju tunela“ i da mu pomognete da donese ispravne odluke.

04rak♥ RAK ♥ naredni period će vas okrenuti ka dešavanjima van vašeg doma, bićete u centru pažnje svih oko vas i svi će želeti da budu deo vašeg života. Odličan period za promene na polju posla, karijere i društvenog ugleda. Nove poslovne prilike ili mogućnosti da se poboljšaju radni uslovi će pozitivno da utiču i na vaše raspoloženje i zdravlje. Sada je vreme da se iskoriste pozitivne energije ovog Punog Meseca da napokon završite neke poslovne projekte, ili pak dođete do kraja jednog dela vašeg Puta i započnete novo poglavlje u životu. Sve će oko vas biti protkano lepim i skladnim energijama, pa ćete imati i prilike da ojačate i odnose sa svojim ukućanima kao i sa svojom lepošom & jačom polovinom.

05lav♥ LAV ♥ vreme je da proširite svoj krug prijatelja i upoznate nove, period koji sledi donosi vam mogućnost da upoznate vrlo važne (i uticajne) osobe koje vam itekako mogu pomoći u daljem životu (posebno na polju finansija i posla) U narednom periodu Pun Mesec će vam povremeno slati malene darove s Neba, nagrađujući vašu hrabrost, istrajnost, velikodušnost i dobrotu. Mnogo toga lepog vam stiže u susret, a imaćete prilike i da ojačate odnos i sa osobama na poziciji autoriteta, pa vam možda sledi i neka pohvala (ili čak uvećanje plate) Odnosi sa bliskim osobama su jako naglašeni, potreba da se razmenjuje nežnost i poklanja pažnja je velika, pa zato uživajte u lepim trenucima sa njima.

06devica♥ DEVICA ♥ Pun Mesec u Vagi vam donosi niz neobičnih déjà vu situacija i u vaš život može da vrati neke osobe ili da ponovi neke situacije od kojih možete imati samo dobrog i puno koristi. Očekujte neočekivane obrte sudbine, pozitivna energija ovog Punog Meseca će vam pomoći da se oslobodite crnih misli i da vam da snagu da pobedite svoje „demone“ koji vam već jako dugo ne daju mira u Duši. Okrenite se svom unutrašnjem biću bez trunke straha, jer sada je vreme da unapredite sebe i ispunite neke važne karmičke zadatke, kao i da ispravite neke velike i važne karmičke greške, zbog kojih vam je u poslednje vreme život bio više nego težak i naporan, posebno u odnosu sa ukućanima ili sa vašim zdravljem. Tajna simpatija, platonska ljubav, sada postaju deo vašeg realnog života!

07vaga♥ VAGA ♥ e drage moje, nama u susret ide tako puno lepog i zanimljivog, ali naravno ne smemo da očekujemo da će sve da nam bude postavljeno na „zlatnoj tacni“ već ćemo malo morati da zasučemo rukave i da se odviknemo pasivnog i pomalo inertnog ponašanja i da se uhvatimo u koštac sa trenutnim životnim izazovima, jer će nam sada disciplina i svesnost celokupne situacije zahvaljujući ovom Punom Mesecu u našem znaku, doneti velike mogućnosti za napredak, na bilo kom polju našeg života. Menjajte sve kod sebe, izgled, oblačenje, ponašanje, razmišljaje, sada imate prilike da uz ljubav i podršku dragih osoba i prijatelja zaista ostvarite svoje želje i snove. Posebno nas čeka iznenađenje na polju ljubavi i finansija!

08škorpija♥ ŠKORPIJA ♥ vama u susret ide puno promena, posebno što se tiče vašeg samopouzdanja i odnosa sa lepšom & jačom polovinom. Imaćete prilike da uz pomoć pozitivne energije Punog Meseca poboljšate i odnose sa ukućanima, kolegama, a možda čak i sa nadređenima, koji će vas u narednom periodu posmatrati (i napokon videti) u vašem pravom (snažnom i divnom) svetlu i možda čak na potpuno čuđenje (prvenstveno vas) da učine nešto vrlo pozitivno za vas i tako vam poboljšaju ne samo vaše poljuljano samovrednovanje, već i da vam stabilizuju vaše finansije kao i samu pozitiju na radnom mestu. Od dragih osoba možete očekivati i neki lep poklon ili neobični simpatični znak pažnje, što će vam dodatno popraviti raspoloženje.

09strelac♥ STRELAC ♥ koliko samo novih i zanimljivih vesti i informacija vam stiže u susret! Mnogo toga u narednom periodu će vam biti jasnije i imaćete prilike zbog toga da poboljšate komunikaciju sa okolinom, i tako dodatno razmrsite neke „Gordijeve čvorove“ koji su vam se nametnuli u odnosu na neke vrlo važne osobe iz vašeg okruženja i sada je trenutkak kada će vaše strpljenje biti nagrađeno. Rešavanje pitanja vezanih za neka dokumenta, ugovore ili generalno birokratiju će u narednom periodu ići vrlo lako i puno toga će krenuti „na vašu vodenicu“ i to potpuno neočekivano. Vesti vam stižu i iz drugih gradova, od vrlo bliskih prijatelja, rođaka, ali i poznanika koji žive i rade u inostranstvu. Odnos sa lepšom & jačom polovinom odličan, ispunjen skladnom komunikacijom i ljupkom razmenom nežnosti.

10jarac♥ JARAC ♥ vama u narednom periodu biće stavljen fokus na ideji da pronađete svoj pravi smisao života, jer već neko vreme osećate da vaš život „prolazi u prazno“ i da mnogo toga što ste želeli niste ostvarili. Sve će se skoncentrisati na želji da pronađete svoje korene, da preispitate svoj odnos sa porodicom, tradicijom. Osećate se da ste na raskrsnici jedne nove faze u svom životu, ali nikako da pronađete i odgovarajući Put u tom pravcu. Takođe, preispitivaćete svoja uverenja, svoju Veru, i svoju (ne)povezanost sa Višim Kosmičkim Silama i Majkom Prirodom i kroz tu kontemplaciju & meditaciju imaćete prilike da doživite veliku transformaciju Svesti i Duše. Naredni period će u vaš život uvesti ljude koji će vam puno pomoći u tome. Menjaćete svoje priroritete posebno u odnosu na vašu lepšu & jaču polovinu i tako vidno izmeniti vaš odnos prema njima.

11vodolija♥ VODOLIJA ♥ u narednom periodu pratiće vas sreća, posebno u ljubavi, pravi vatromet izliva emocija, naklonosti, poklona i ugađanja će vam doneti ovaj Pun Mesec u Vagi. Akcenat će biti i na vašem odnosu sa mlađim ljudima iz vaše okoline (deci, mlađim rođacima, prijateljima sa kojima ste tek nedavno započeli druženje) Očekujte poboljšanje situacije na poslu i sa finansijama, jer u narednom periodu nadređeni će itekako uvideti koliko je vaš rad važan i koliko vaše znanje i iskustvo vrede. Mnogi će tražiti savete od vas, razmena energija će vam maksimalno „napuniti baterije“ te ćete tako biti i u mogućnosti da se rešite nekih situacija ili osoba koje su vas do sad ispunjavale negativom energijom i kvarile vam (prvenstveno porodičnu) harmoniju.

12ribe♥ RIBE ♥ Pun Mesec u Vagi vam donosi velike izmene u vašoj ustaljenoj rutini, promene životnih navika i drugačiju organizaciju vaših svakodnevnih obaveza. Dosta toga ćete morati malo da promenite i u svom ponašanju i razmišljanju, što na početku baš nećete voljno da prihvatite, ali kako vreme bude prolazilo, shvatićete da su te odluke u stvari bile dobre i da donose odlične rezultate. Neočekivane stvari će početi da se dešavaju, počevši od rođaka ili prijatelja iz inostranstva koji će imati dugo očekivane informacije za koje znate sigurno da će vam promeniti tok života, pa do uspostavljanja bolje i prisnije komunikacije sa lepšom & jačom polovinom, ili pak simpatijom sa kojom nikako do sada da se nađete „na istim talasnim dužinama“. Jedno vaše nesebično delo koje ste učinili nedavno će sada pokrenuti lavinu pozitivnih događaja u vašem životu u narednom periodu.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.