Slaganje kockica i pronalaženje zlatne sredine

pun mesec u vagi08. Aprila 2020. u jutarnjim satima nam stiže Pun Mesec na 18° Vage pod nazivom »Super Ružičasti Mesec«

Sama postavka dva Svetla kada se nađu na suprotnim stranama {aspekt opozicije između Sunca i Meseca} ukazuje na period kada treba da pronađemo balans i harmoniju ne samo u sebi, već i u odnosu na druge ljude i situacije oko nas.

Sam znak Vage je simbolično i vezan za održavanje ravnoteže, za ovaj znak harmonija i usklađivanje je od suštinske važnosti, jer na taj način se uspostavlja osećanje sigurnosti u životu.


07vagaZnak Vage je povezan sa pravdom, istinom, jednakošću i odnosima sa drugima (posebno oni bliski odnosi) pa tako sa ovim Punim Mesecom sve ovo će biti posebno naglašeno narednih 2 nedelje. Tražiće od nas da se okrenemo ka drugima i da zaboravimo na određenu sebičnost koju nosi sa sobom Sunce u Ovnu.

vagaDodatno, sam Mesec ima egzaktni minorni aspekt inkonjukcije (150°) aspekt prilagođavanja sa Neptunom iz Riba, pa tako i sa te strane u narednom periodu ćemo kroz prilagođavanje uspostavljati bolje odnose sa drugima i na taj način poboljšati i svoj i njihov život.

Narednih 2 nedelje imaćemo priliku da vidimo vrlo brzo rezultate naših dela, kao domino efekat, učini nekome nešto lepo, taj drugi će nekom drugom učiniti nešto lepo i tako će se širiti pozitivna energija svuda oko nas.


vagaDonošenje odluka je vrlo često »bolna tačka« znaka Vage, posebno jer je i sam tranzitni Merkur (um, razmišljanje, logika) i dalje u znaku Riba (u znaku svog izgona i pada) ali na sreću, on ima pomoć preko aspekta sekstila sa snažnom konjukcijom između Jupitera i Plutona iz Jarca, pa ćemo tako u narednom periodu ipak imati prilike da donesemo dobre odluke posle određenog vremena pažljivog razmišljanja i „vaganja“.

Korean Artist Illustrated The Happiness Of Living Alone With A DogAko pogledamo vladara ovog Meseca ~ to je Venera koja je pre neki dan prešla u znak Blizanaca {i koja će tu biti sve do prve nedelje Avgusta, zbog svog retrogradonog hoda} i koja ima skladan aspekt trigona i sa Saturnom i sa Marsom iz Vodolije. Uz ove snažne i pozitivne energije tako u narednih 2 nedelje počećemo polako da pronalazimo smisao i odgovore za mnoge konfuzne situacije u kojima smo se našli u poslednjih par nedelja.


Sabijski Simbol za 19° Vage pod nazivom »Banda pljačkaša se skrivaju i spremni su da napadnu dobro naoružani karavan« se bavi pitanjima društvene nejednakosti {nešto kao Robin Hud napr}

Ask My Guides Reading- You Ask, They AnswerPozitivna strana ovog Sabijskog Simbola je : istrajnost da se isprave sve životne nepravde u društvu. Velika individualnost i odbijanje bilo kakve ideje o korumpciji ili nepravednom kompromisu. Ovo je stepen dugotrajnog i strpljivog zalaganja koje donose pozitivne i trajne promene u društvu.

Negativna strana ovog Sabijskog Simbolja je : bezrazložno insistiranje na rušenju svih društvenih nasleđa & tradicije. Ovde nema mere u ispoljavanju kritike postojećih odnosa i postoji preterano radikalan cilj transformacije društva, da se pri tom ne biraju sredstva kako bi se cilj postigao.


Celestial DreamsSve u svemu, ovaj Pun Mesec u Vagi nam ovog puta donosi mogućnost da uz malo više truda prevaziđemo životne prepreke koje su nam se našle na Putu. Moraćemo da promenimo način razmišljanja i ponašanja i da se {barem na neko vreme} prilagodimo drugima zarad boljeg zagedničkog {višeg} cilja.

Sada ćemo imati prilike da dosta brzo dolazimo do željenih informacija i lakše „slažemo kockice“ i da tako iz reči u dela poboljšamo uslove života. Kolektivna svest će u narednom periodu biti jaka i težiće da se ljudi međusobno podržavaju, poštuju, pomažu i da im se makar malo poboljša & olakša trenutna situacija u životu.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

 

Једно мишљење на „Slaganje kockica i pronalaženje zlatne sredine

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.