Rak nedeljni horoskop od 30. Marta do 5. Aprila

Mnogo toga će se promeniti u vašem životu počevši od ove nedelje dragi Rakovi. Prelazak Marsa u znak Vodolije i njegov aspekt sa Saturnom najviše će uticati na vaš posao & karijeru, ali i na jednom dubljem, duhovnom, nivou, doneće u vaš život mogućnost da poradite na sebi i svojim karmičkim zadacima.

Sam početak nedelje će biti dosta neorganizovan, ispunjen stresom i nerviranjem, a to sve može loše da se odrazi na vaše zdravlje, ali i na odnos sa ukućanima. Neispavanost i oscilacija raspoloženja, posebno u Utorak i Petak, će vas sprečiti da odradite svoje svakodnevne obaveze onako kako ste zamislili, što naravno može da uveća neraspoloženje kod vas.

U toku ove nedelje biće puno oscilacija u odnosima sa drugima, teško ćete pronalaziti način da makar budete na sličnim „talasnim dužinama“ sa mnogima, što naravno za rezultat ima probleme sa kolegama i nadređenima, tj sa starijim ukućanima, koji ni malo neće imati strpljenja, a ni takta, u obraćanju vama, i ma koliko se budete trudili da održite razgovor na nivou, na kraju je moguće da ćete „eksplodirati“ i reći mnogima ono što mislite o njima, zaista.

Od Četvrtka situacija se menja, i nove, pozitivnije energije polako ulaze u vaš život. Imaćete prilike da obnovite neka stara poznanstva, ali i da ostvarite nova. Brinućete za zdravlje starijeg člana porodice, ali ćete imati puno posla i sa svojim zdravljem koje će zbog stresa biti vidno slabije. Obratite pažnju prvenstveno na donji deo pluća, dijafragmu (vežbe disanja mogu da pomognu) ali i na cirkulaciju donjih ekstremiteta.

Odnos sa jačom & lepšom polovinom će u toku ove nedelje da vam malo zadaje muke, jer će se povesti pitanje oko predanosti samom odnosu i davanju & primanju ljubavi. Druga strana više nego obično će biti željna pažnje, ali neće se previše sama truditi da uzvrati, već će uglavnom samo da traži. Odnos sa ostalim ukućanima će takođe da oscilira, brige i problemi oko samog doma (nekog kvara ili duga & računa)

Od druge polovine nedelje, situacija se može malo poboljšati i da krenu razgovori oko porodice i doma (proširenje članova, renoviranje doma…) ali zbog subjektivnosti koja će biti jaka (usled Merkura i Neptuna u Ribama) može da se desi da okrijete da između vas i vaše jače & lepše polovine i nema toliko zajedničkih životnih ciljeva, što naravno može da donese određeno razočarenje.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.