Snaga Univerzalne Ljubavi

veneratrigonpluton29. Marta 2020. na Nebu imamo snažan trigon između Venere iz Bika i Plutona iz Jarca. Dan pre, Venera je imala i trigon sa Jupiterom, a nedavno i sekstil sa Neptunom iz Riba, a uskoro nas očekuje i konjukcija između Jupitera i Plutona u Aprilu. Snažne Mundane priče sa fokusom na ovu Veneru.


DIVINE-FEMININE-02Šta je Venera? Ona je sve ono što čovek želi da ima pored sebe u svom životu, sve njegove potrebe, čežnje, bilo one neopipljive (emocije, atmosfera) bilo one opipljive (ljubav & sex, udobna odeća & obuća, uređen dom, pun sto & frižider dobrom hranom, stabilna finansijska situacija itd…) Venera iz Bika ima snagu da meterijalizuje te želje, da im da formu, smisao, svrhu. Uz Plutona ovog puta, ona dobija mogućnost da transformiše lične želje da postanu želje svih ljudi na ovom Svetu. Ovo je prava slika Majke Zemlje koja kao Fenix dolazi do tačke svog nestanka, i najednom samo kreće sa uzdizanjem i oporavkom.


illumanotic_0007U periodu kada nikada nije bilo važnije da se poštuje disciplina, ili nečija ličnost, i sačuvaju prave životne vrednosti („ostati čovek bez obzira na težinu situacije“) ova Venera i njena energija koja će se ukombinovati sa snažnom energijom Plutona prvo će nam pokazati šta je ono važno u životu ~ naučiće nas da više cenimo ono što imamo i da ubuduće pažljivije biramo šta želimo da posedujemo, a na sreću tu su i Jupiter i Neptun još uvek, koji održavaju dodatni balans da se zadrži pravi Put u novoj fazi našeg sazrevanja.


images (1)Ovih par meseci imamo priliku da budemo svedoci velikih Mundanih promena, ali i vrlo brzih rezultata tih promena ~ ako ništa drugo, uvideli smo da sve ono što volimo, može u deliću sekunde da nestane (a nedavni tranzitni aspekt između Marsa i Plutona nam je to glasno stavio na znanje, a naredni aspekt Marsa sa Saturnom će da proveri da li smo čuli i shvatili poruku Viših Kosmičkih Sila ili ne…) pa nas je to naučilo da malo manje budemo zavisni od materijalnih stvari u životu i da se malo okrenemo i duhovnoj strani i obnovimo naš odnos sa Majkom Priordom.


9480b0faf0e277e34fd4eeb0f72db14aNaravno da ovaj aspekt ima i onu svoju mračnu stranu, čak i ako je u pitanju benefični aspekt trigona, jer s jedne strane imamo Veneru u Biku, u svom sedištu, što pojačava ideju „želim i uzimam ono što je najbolje za mene“, dok sam Pluton donosi period kriza, tragedija, muka, patnji, gubitaka, i tek posle „vaternog krštenja“ omogućava onome ko je naučio svoju lekciju, da se uzdigne iz pepela i nastavi dalje svoj život. Mnogi ne nauče svoju lekciju, jer postanu opsednuti nebitnim stvarima u životu i potpuno izgube pravi smisao ne samo svog, već i bilo čijeg postojanja ~ živi dobro da bi bio u mogućnosti da pomogneš drugome.


maxresdefaultNaravno, na onom najjednostavnijem, svakodnevnom, nivou, ovaj tranzit može da donese uvećanu potrebu za ljubavlju, strastima, ali u isto vreme i da poveća posesivnost i ljubomoru. Ogromna želja da se „pazi i mazi i zove Đole“ draga nam lepša & jača polovina, pa povremeno da se petera u tome. Takođe, ovaj aspekt može da pomogne oko prihoda, da ih uveća, potpuno neočekivano (posebno jer Venera ima i aspekt sa Jupiterom) Sve u svemu ~ volite i poštujte ljude oko sebe, ma kakvi oni bili… ne kaže se džabe „Osmehni se svakom prolazniku, nikada ne znaš kroz koji pakao on prolazi i možda je tvoj osmeh jedina lepa stvar koja mu se desila danas“


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

Једно мишљење на „Snaga Univerzalne Ljubavi

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.