Nova faza isceljenja

tumblr_n6x4kfxjzx1tq5oaao1_40024. Marta u toku prepodneva imamo Mlad Mesec na 04° Ovna, koji se nalazi odmah pored tranzitnog Hirona, obeležavajući tako naredni period od dve nedelje kroz prizmu lečenja & isceljenja, kako tela, tako i Duše.

All seeing eye of god in sacred geometry triangle with bird wingSabijski Simbol pod nazivom »Trougao sa zlatnim krilima« vezuje se za mogućnost samostalne transcedencije i usko je povezan sa prelaskom u nove dimenzije stvarnosti.

Ovaj Sabijski Simbol nam pokazuje koliko bol & patnja mogu da budu snažni pokretači želje da se pronađe lek. Velike & teške životne nedaće mogu da izbace sve ono što je u čoveku duboko potisnuto & skriveno {a povezano je sa lažnim osećanjem samovrednovanja & hrabrosti & umeća} Sukob pozitivnog i negativnog u čoveku ga tako pokreće da pronađe nove dimenzije postojanja, tj da kompletno promeni svoj život, ne zato što to želi, već zato što to mora da uradi, kako bi ostao zdrav tj. živ.


Blunt Not The HeartMlad Mesec u Ovnu zajedno sa Hironom i ovim Sabijskim Simbolom pa još i u sekstilu sa Saturnom iz Vodolije tako nam donosi snagu karaktera i predanost višim ciljevima.

Sposobnost transcedencije materijalnih ograničenja čini da i svakodnevne obaveze se odrade mnogo lakše i brže. Buđenje Svesti da se baš u tim banalnim, običnim, za užurbanog čoveka neprimetnim, sitnicama, kriju najveće mogućnosti za rast i razvoj.

Tako, ovaj naredni period će biti „samo napred“ jer će posle brojnih nesigurnih postupaka i posrtanja & poraza, čovek će upravo zahvaljujući ovom pozitivnom uplivu Viših Kosmičkih Sila kroz ovaj Mlad Mesec, hrabro da ustane i da nastavi dalje i ostvari svoje ciljeve.


unnamedPored Meseca i Hirona nalazi se i Lilith ~ postoji verovanje je je Hiron u stvari Isus, a da je Lilith u stvari Marija Magdalena {neka simbolika ide čak i u pravcu mistike i bajki, pa tako ova kombinacija može da predstavlja i Merlina i Morgan Le Fej takođe}

Tako ova njihova konjukcija {koja traje već neko duže vreme} predstavlja „znak od gore“ da je došlo vreme da se neke stvari u našim životima promene, tj da je u toku period velikih iskušenja i patnji koji trebaju da nas promene, kompletno, kako u fizičkom, tako i u duhovnom smislu i da je trenutno u toku faza ispaštanja  & okajavanja grehova.


north-node-cancer-south-node-capricornOvaj Mlad Mesec u Ovnu takođe ima aspekt kvadrata sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom, što ovu postavku dodatno čini još više usmerenu ka Karmi i odrađivanju karmičkih grešaka. Vidimo da je sad aktuelna ona stara narodna izreka »istorija se ponavlja« posebno na Mundanom nivou. Na ličnom planu ovaj kvadrat utiče da se regeneriše naša bioenergija (jer Čvorovi vladaju tim delom tela) a na Mundanom nivou kreće polako isceljivanje kako ljudi, tako i same Zemlje. 

unnamed (1)Mlad Mesec u Ovnu takođe je u konjukciji i sa Fiksnom Zvezdom Deneb Kaitos (Beta (β) Cetus sazvežđe) i u skladu sa simbolikom Meseca donosi nove početke, „pionire“ na raznim životnim poljima, suzbijanje inhibicija i ograničenja, kako fizičkih, tako i psihičkih (takođe može da donese i skandale, požare, opasnost od oštrih predmeta, mentalne poremećaje)

salacia-goddessI takođe, ovaj Mlad Mesec je u konjukciji sa asteroidom Salacia {rimska boginja mora, supruga Neptuna} koji upravo baš ima (iz njenog pozitivnog ugla, ne onog negativnog) simboliku kombinacije Mesečevih Čvorova i Hirona ~ lečenju karmičkih rana, tj kroz patnju & bolest se dolazi do mogućnosti da se isprave karmičke greške koje najvećim delom u sadašnjem životu utiču na naše mentalno & fizičko zdravlje.


DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

2 мишљења на „Nova faza isceljenja

  1. Повратни пинг: Mart 2020 – Dnevnik Jednog Astrologa

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.