Ljubav će izlečiti Svet

venerasekstilneptun23. Marta u ranim jutarnjim satima imamo predivan aspekt sekstila između Venere iz Bika i Neptuna iz Riba ~ koji dodatno ima i konjukciju sa Mesecom.

Takođe, svo troje imaju i skladne aspekte sa snažnim stelijumom u Jarcu ~ Jupiter Mars Pluton, što dodatno pojačava pozitivni uticaj ove dve tranzitne planete!

Nov momenat u ovoj Mundanoj priči je što je baš vladar ovog stelijuma u Jarcu, Saturn , upravo promenio znak i prešao u znak Vodolije! On sam ima skladni aspekt sa Suncem iz Ovna, koji se nalazi pored Hirona , pa tako vidimo da se cela ova slika na Nebu uklapa polako kao slagalica sa trenutnim Mundanim dešavanjima vezanim za ovaj virus i daje novu nadu za boljitkom.

Nove promene i nove životne faze su pred nama, i trebamo da budemo spremni da im se brzo prilagodimo.


ES46XwSU0AIz8T6Aspekt Venere i Neptuna doprinosi usklađivanju energija svih ljudi, životinja, biljaka i drugih entiteta koji žive na Zemlji. Ovo je posebno snažan aspekt jer su obe planete u znaku svog sedišta, te tako imaju maksimalnu snagu delovanja.

unnamedOvo je period kada se bude sve pozitivne emocije i osećanja, saosećanje, briga, pažnja, nežnost, želja da se pomogne svima, potreba da se čine dobra & humana dela. Na nekom svakodnevnom nivou, ovaj tranzit je idealan za obnavljanje ljubavi sa jačom & lepšom polovinom, uživanjem u sitnim životnim radostima koje do sada zbog brzine načina života nismo primećivali. Ovo je aspekt koji povezuje ljude koji su fizički udaljeni jedno od drugog (obnavljanje kontakta, pomirenja…) ili koji su na neki način do sada bili udaljeni, ali ih isti životni ciljevi sada spajaju.


452c093d04b416f42aba6592c01c290bDodatno, sam Mesec pored Neptuna takođe pojačava tu pozitivnu energiju i daje joj mogućnost da se brzo proširi svuda oko nas, pa čak i oko cele Zemlje. Ovo je snažni bioenergetski omotač koji može da pomogne Zemlji da se revitalizuje i obnovi svoju snagu, kako bi se započeo nov život, bolji i zdraviji. Venera u sekstilu sa Mesecom i Neptunom sada može da bude pravi „Kosmički Lek“ koji će polako da počne da ispravlja greške i da leči celo Čovečanstvo, i vrati povobitnu harmoniju čoveka i Prirode.

ed9bc6a5e1ce49a6b23b96401d237e194e48949f_hqNajveću pomoć Veneri i Neptunu pružaju upravo Mars & Jupiter & Pluton iz Jarca, budeći „inicijalnu kapislu“ masovnog pokretanja svega onog dobrog i pozitivnog u ljudima. Ovo je aspekt duhovne kreativnosti koja izvire iz najdubljih pora čovekove Duše, želja da se materijalizuje sve što je moguće što će na bilo koji način pomoći ili učiniti život lakšim i komfornijim, a shodno simbolici ove tri planete, tu su obuhvaćene sve grane medicine, nauke, vojske, zakona, koji se sada udružuju da pronađu zajednički „lek“ za celu planetu Zemlju.


Poznati sa Venerom u Biku i Neptunom u Ribama : René Lalique (poznati dizajner umetničkih dela na staklu) Theo van Gogh (brat poznatog slikara, trgovac umetničkim delima) Louis Franchet d’Espèrey (poznati maršal francuske i počasni vojvoda srpske & jugoslovenske vojske) Ja’far al-Sadiq (naučnik iz 8. veka osnivača Džafarske škole jurisprudencije) Karl Pearson (biostatističar i matematičar, zaslužan za uspostavljanje discipline matematičke statistike) Rodolphe Salis (vlasnik poznatog kabarea „Le Chat Noir“ i smatra se osnivačem modernog kabarea) Heinrich Rantzau (danski državnik, pisac i astronom) Giuseppe Tartini (venecijanski poznati violinista i kompozitor barokne muzike iz 17. veka) Frederik van Eeden (poznati holandski pisac i psihijatar sa kraja 19. veka) Luther Burbank (američki botaničar, pionir u nauci o poljoprivredi) Frederick Leigh Gardner (britanski okultista iz 19. veka) i Ronald Ross (engleski epidemiolog, zaslužan za otkrivanje veze između komaraca i malarije)


Do sledećeg čitanja

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Astrološke Konsultacije

 

Heal the world

Make it a better place

For you and for me

And the entire human race

There are people dying

If you care enough for the living

Make it a better place

For you and for me

4 мишљења на „Ljubav će izlečiti Svet

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.