Nedeljni horoskop za Devicu

Početak nedelje će malo da bude nespretan i na „3 ćoške“. Mesec u Strelcu zajedno sa vašom planetom Merkur koja prelazi u znak Riba, opet, će vam doneti pomešane signale u pregovorima sa ljudima iz vašeg poslovnog okruženja, te bi moglo da se desi da ne dođe samo do nesporazuma, već i do prekida pregovora ili odbijanja da se sklopi neki posao. Ali, već od Srede energije su povoljne za vas, jer Mesec iz Jarca aktivira ovaj snažni stelijum Marsa Jupitera Plutona i Saturna, te će te opet dobiti priliku da odradite ono što ste zamislili i tako poboljšate sebi finansije, kao i status na radnom mestu.

Četvrtak i Petak mogu da budu po malo naporni dani, posebno jer vas mogu iznenaditi neki sitniji kvarovi po kući, kao i kontakt sa majstorom za koji niste baš finansijski raspoloženi. Početak Proleća za vas znači početak jednog novog perioda da se poboljšaju uslovi života u domu, ali to znači i nove dodatne obaveze u vašoj inače preopterećenoj svakodnevnici. Pred početak vikenda, obratite pažnju na svoje zdravlje, imunitet vam je na pozitivnoj nuli. Sam vikend će u domu da vam donese neke ne baš očekivane & planirane razgovore sa ukućanima, pa spremite strpljenje & živce.

Što se tiče odnosa sa lepšom & jačom polovinom, ova nedelja baš i neće da vam bude naklonjena, jer će generalno biti previše osećanja i emocija za vaš ukus, i imaćete problema u komunikaciji sa drugom stranom, jer će druga strana biti previše subjektiva (pa i po malo sebična) i neće imati ni strpljenja ni razumevanja za vaše želje i potrebe. Moguće je i mešanje nekog starijeg člana porodice u vaš privatan život, što će dodatno da stavi „šlag na tortu“ i da do kraja nedelje vas potpuno izbaci iz takta.

5 Comments

      1. Većina ljudi koje poznajem,pa i ja među njima,okrene se Astrologiji tek kada potroše sve ostale resurse. A ni jedna druga pomoć ne daje rezultate. Sveštenik će kada dođu muke reći npr moli se,praštaj. Psiholog razumi,oprosti,daj da vidimo detinjstvo. Jedino će Astrolog reći npr ha Saturn u tranzitu koroz Raka u osmoj kući…zna da će biti dve teške godine i reći će da će i to proći. Objasniće simboliku tog tranzita i biće lakše… Ili kada dođu Sade Sati ili “sedam i po godina tuge“,jedino će Astolog reći šta treba da se radi…Pozdrav najveći.

        Свиђа се 1 person

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.