Šta nam donosi Pun Mesec u Devici?

Na granici između Razuma i Vere ~ Pun Mesec u Devici

Aries-150x150»OVAN«
Pun Mesec u Devici će vam pomoći da pronađete najslabiju kariku u vašem lancu organizacije svakodnevnih obaveza. Malo će vam promeniti rutinu, ali samo u želji da vas još bolje organizuje, i da vam uštedi nepotrebno trošenje & rasipanje energije. Pun Mesec će u narednom periodu da stavi fokus na razvoju i strpljenja i kreativnosti, jer samo balans između toga može da vam donese željene rezultate. Okružite se ljudima koji dele vaše ciljeve i razumeju vaše želje, trebaće vam pomoć i podrška u narednom periodu. Budite realni sa vašim planovima i željama, da ne bi posle nepotrebno se razočarali. Na emotivnom planu vas čekaju iznenađenja od strane vaše lepše & jače polovine, ako želite da sačuvate taj odnos, moraćete da naučite da imate mnogo više strpljenja sa njihovim čestim promenama raspoloženja.


Taurus-150x150»BIK«
Pun Mesec u Devici će proširiti vaš krug prijatelja i poznanika, aktiviraće vaše pojavljivanje na društvenim mrežama i uneti zanimljive novotarije u vaš život. Takođe, doneće vam novu energiju & motivaciju da se pokrenete sa „mrtve tačke“ u kojoj ste se zaglavili, te će vam naredni period biti ispunjen vidnim oporavkom, kako samog fizičkog tela, tako i vaše Duše i srca. Pun Mesec će vam takođe doneti nove poslovne mogućnosti, prilike da neočekivano poboljšate svoju finansijsku situaciju i da tako obnovite svoje samopouzdanje i samovrednovanje. U privatnom životu, ovaj Pun Mesec vam donosi ostvarenje emotivnih želja, puno ljubavi i podrške kako od ukućana, tako i od vaše lepše & jače polovine.


Gemini-150x150»BLIZANCI«
Ovaj Pun Mesec u Devici će vam doneti posle duže vremena mogućnost da rasbistrite neke nejasne situacije i da mnogo bolje ostvarite komunikaciju sa vašom okolinom, najviše u odnosu sa ukućanima ili lepšom & jačom polovinom. Na poslu i dalje može da provejava osećanje „ja o klin, ti o ploču“ ali će se i tu korak po korak pojavljivati tračci nade da će ubrzo doći mnogo pozitivnija atmosfera. Postoje i dalje nesporazumi i nemogućnost da se na najbolji mogući način organizujete da završite započete poslovne projekte, a vaši nadređeni će takođe malo da „plivaju u mutnom“ i teško ćete sa njima ostvariti razuman kontakt. U domu takođe, posebno sa starijim članovima postoji mogućnost nepotrebnih „traženja dlake u jajetu“, a lepša & jača polovina će biti malo više nego obično na „3 ćoške“ sa raspoloženjem. Strpite se, i to će proći.


Cancer-150x150»RAK«
Do nedavno konfuzni i čudni periodi u vašem životu sada će sa ovim Punim Mesecom u Devici da dođu do svog vrhunca. Zadržite strpljenje i toleranciju, kako bi vam koncentracija bila na odgovarajućem nivou da bi se ogradili od tih zbrkanih energija. Vreme je došlo da bolje sagledate trenutnu situaciju i probate da pronađete rešenje, pa tako i izlaz iz nje. Gledajte da vas stresne situacije ne dotiču, jer vam i zdravlje može biti oslabljeno. Krenite svojim uobičajenim tempom „1 korak napred, 2 unazad“ i tako malo po malo, pronalazićete deliće slagalice, koji će vam uskoro dati kompletnu sliku zašto se neke stavri u vašem životu sada dešavaju tako kako se dešavaju. Ovo posebno važi za vaš porodični i emotivni deo života. Mnogo toga je sad došlo do svog Zenita i moraćete da donesete važne odluke kako ćete, šta ćete i s kim ćete dalje da nastavite svoj životni Put.


Leo-150x150»LAV«
U narednih dve nedelje ovaj Pun Mesec u Devici će staviti fokus na vaše finansije i (ne)pokretnu imovinu. Imaćete priliike da poradite na sebi i svom malo poljuljanom samopouzdanju i da kroz bolji odabir izvora prihoda poboljšate sebi osećanje sigurnosti i stabilnosti u životu. Mnogi mogu da odluče i da promene svoje radno mesto, što takođe nije loša ideja. Pun Mesec će takođe da vam da priliku da se oslobodite straha od nedovoljnosti ~ da niste dovoljno sposobni da uspete u životu, da niste dovoljno dobri kao podrška svojoj lepšoj & jačoj polovini, ili da niste dovoljno dobar uzor svojoj deci. Obratite pažnju na „znakove pored Puta“ oni vam vrlo jasno i direktno govore baš suprotno ~ dovoljno ste dobri i samo nastavite da radite na sebi i uspeh je tu. Prestanite da kritikujete sebe ~ ko radi, taj i greši, a pametan uči na greškama.


Virgo-150x150»DEVICA«
Pun Mesec u vašem znaku naučiće vas da krenete da brojite od broja 1, tj da stavite sebe na prvo mesto i da ne osećate grižu savesti zbog toga. Šta ste učinili za druge, učinili ste, na njima je sad da sami nastave dalje, a na vama je da sada 100% posvetite sebi pažnju. Koliko god je moguće sklonite se iz situacija koje vam na bilo koji način smetaju, uklonite sve one osobe iz vašeg života za koje osećate da trenutno su više energetski vampiri nego pomoć i podrška (pa makar to bili i vaši ukućani ili lepša & jača polovina) Vreme je za pročišćenje vašeg života u potpunosti. Sve dokle god ne budete se oslobodili ovih negativnih energija, ništa vam neće poći za rukom. Nemojte biti sažaljivi i ne brinite za druge, snačiće se oni i bez vas, sada je vreme da budete „sam svoj gazda“ i da gledate sebe.


Libra-150x150»VAGA«
Pun Mesec u Devici će na videlo da izbaci sve demončiće i čudovišta koja vam neguju strahove i strepnje. Biće neprospavanih noći i puno analiziranja i ispisivanja „plus i minus tabele“. Morate da se sami aktivirate, ali naravno to ne znači da ne treba da tražite pomoć ili osobe u koju imate poverenja, ili pak nekog stručnog (posebno kada je reč o vašem poslu i zdravlju) Uz odgovarajući »vetar u leđa« vi ćete najednom dobiti i snagu i volju da pokrenete nove projekte u svom životu, posebno one poslovne. Naredni period sa energijama Punog Meseca će vam dati priliku da iskoristite maksimalno svoje kreativne energije i ne samo se na najbolji mogući način istaknte u društvu, već steknete i nove prijatelje. Odnos sa ukućanima će biti na početku nedefinisan, ali kako vreme bude odmicalo i tu će doći do vidnih poboljšanja i čak neočekivano lepih momenata (posebno sa lepšom & jačom polovinom)


Scorpio-150x150»ŠKORPIJA«
Pun Mesec u Devici donosi vam promene vaših planova i želja. Mnogo toga najednom će početi da dobija formu i smisao i posle dužeg vremena povratićete volju i želju za životom, jer će uz pomoć bliskih prijatelja ili saradnika moći da dođete do željenih odgovora i tako obnovite veru i samopouzdanje. U narednom periodu, očekujte da će se mnoge poslovne situacije razbistritit, posebno sam odnos sa nadređenima, otkrićete ko je na vašoj strani, a ko vam radi iza leđa, pa ćete tako moći mnogo bolje da se organizujete za dalje. U odnosu sa porodicom, kao i sa lepšom & jačom polovinom, i dalje će ipak biti određenih nesporazuma i „u pogrešno vreme na pogrešnom mestu“ situacija, ali ni to ne treba da vas obeshrabri, takve situacije će u stvari da izbace na videlo konkretni problem, koji ćete tako moći i brzo da rešite.


Sagittarius-150x150»STRELAC«
Pun Mesec u Devici će pokrenuti neke situacije i vratiti neke osobe iz vaše prošlosti (posebno kada je reč o bližim članovima porodice, ali i kolegama & poslodavcima na radnom mestu) Energije ovog Meseca će vam tako u narednom periodu omogućiti da se pokrenete u željenom pravcu, ali ne očekujte da će to da se desi „preko noći“ već polako, korak po korak. Prvo će do vas stići zanimljive informacije, pa će neko da te informacije i potvrdi, pa će posle toga javno da se razmenjuju te informacije i tako ćete doći u priliku da iskoristite one najbolje delove za sebe i svoje željene ciljeve. U privatnom životu, po malo napet odnos sa lepšom & jačom polovinom, jer nikako da se pronađete na „istim talasnim dužinama“, ali ipak u toku naredne dve nedelje, Pun Mesec će vam pomoći da dođete makar do „zlatne sredine“ sa njima.


Capricorn-150x150»JARAC«
Pozitivne energije ovog Punog Meseca u Devici će vam naredni period uneti u život malo osveženja, ali vas ipak neće rasteretiti poslovnih obaveza i potencijalnih novih projekata. Moguće je i da će vam doneti mogućnost kraćeg putovanja ili pak kontakta sa strancima, učenim ljudima i stručnjacima u svojoj sferi zanimanj (tu čak mogu biti i astrolozi, umetnici, mistici, ali i ljudi koji su na neki način povezani sa zakonom ili religijom) Takođe, u narednom periodu Pun Mesec će na vaš Put dovesti ljude koji su vezani za neke velika udruženja i organizacije i koji vam prvenstveno mogu pomoći oko posla & finansija. U privatnom životu relativno nepromenjena situacija, sem što ćete dobiti priliku da otvorenije komunicirate sa lepšom & jačom polovinom i tako dođete do nekih informacija koje će vam malo promeniti ugao gledanja na vaš privatan život.


Aquarius-150x150»VODOLIJA«
Poznati ste po tome što imate neverovatno visok prag tolerancije prema ljudskoj gluposti, ali ovog puta Pun Mesec u Devici će vas pogurati, hteli-ne hteli, da smanjite taj prag i da realno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i da doneste (možda i ne baš tako laku i prijatnu) odluku da iz svog života odstranite neke ljude jer se više ne uklapaju u vaše životne standarde. Istina boli, ali i oslobađa. Na radnom mestu puno obaveza, a moguće su promene ili u krugu nadređenih ili u krugu kolega. Prihvatite ih i vaša pozicija može da se promeni na bolje, pa tako i vaše finansije. U odnosu na dom i porodicu, manji nesporazumi sa rođacima, ili starijim ukućanima, dok će odnos sa lepšom & jačom polovinom u narednih dve nedelje biti stavljen na test. Ako je potrebno, posavetujte se sa osobom od poverenja i uz „plus – minus tabelu“ prelomite u sebi i donesite odluke koje će olakšati život i vama i drugima.


Pisces-150x150»RIBE«
Pun Mesec u Devici će vas staviti na klackalicu u naredne dve nedelje. Moraćete malo da ostavite po strani vaš unutrašnji svet gde se odmarate kada u realnom svetu postane previše „čupavo“ ili kada se razočarate u nečije postupke. Sada je vrlo važno da što realnije sagledate celu situaciju, bilo da je reč o vašem poslu, zdravlju, ili pak odnosu sa ukućanima ili lepšom & jačom polovinom. Period kada treba da se donesu važne životne odluke i tako formiraju novi prioriteti i standardi u vašem životu. Poseban akcenat će naravno biti na vašim partnerskim odnosima, jer puno toga ne baš prijatnog se dešavalo u protekih par nedelja, što je dosta uzdrmalo vaš emotivni odnos i umanjilo bliskost sa dragom osobom. Sada je vrlo važno da joj konkretno pokažete da ste tu za nju (njega) i da ne prepuštate ništa slučajnosti (ništa se sad ne podrazmeva, ako treba „crtajte“ drugoj strani šta mislite i šta osećate prema njoj) i vaš privatan život će doživeti potpunu revitalizaciju.


Do sledećeg čitanja

POZDRAV OD

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

Једно мишљење на „Šta nam donosi Pun Mesec u Devici?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.